Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl випробувало понад шість мільйонів гравців
-
Барбарис
Member
unlnu, пройшов до 1.2 без всяких проблем. Бігав на кордон при заблокованому Північному блокпості і гра не зламалась та й багів з тілами/стволами не було. Другорядні квести цікаві, звісно ж є однотипні, як і у всіх інших іграх, але їх я майже не проходив.
-
Alligator
Member
На 1.2 пройти гру за Шрама неможливо, Ріхтер не йде по воді. До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)Барбарис: ↑ 05.03.2025 08:38 unlnu, пройшов до 1.2 без всяких проблем. Бігав на кордон при заблокованому Північному блокпості і гра не зламалась та й багів з тілами/стволами не було. Другорядні квести цікаві, звісно ж є однотипні, як і у всіх інших іграх, але їх я майже не проходив.
-
Hotspur
Member
там половина русні яка взагалі ні в шо не гралаbyaka: ↑ 04.03.2025 23:02Так добре що кожний день люди скаржаться в стімі на проблеми
-
1234waltz
Member
Як можно виправити те що в грі відсутнє від слова зовсімвключно з виправленнями в роботі системи A-Life 2.0

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Якщо вірити ачівкам Стіма, то 50% гравців Fallout 4 не проходило далі вкачування 5ого рівня, тобто навіть за річку не переходило. При тому технічних проблем аналогічних Сталкеру 2 воно не мало ні зараз (коли регулярно виходять некстген патчі, бо гра пережила 2 бум популярності завдяки серіалу), ні на релізі (хоча тоді стандартних косяків Бєсєдки вистачало). Бо сама гра на початку дико душна.Alligator: ↑ 05.03.2025 09:04 До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)
-
The_Rusik
Member
Мухи еще играют в этот кусок бага?
1. Подняли цену для "своих"
2. Выпустили бету не играбельную
После этого даже даром не буду запускать, пусть сделаю хорошо изначально.
1. Подняли цену для "своих"
2. Выпустили бету не играбельную
После этого даже даром не буду запускать, пусть сделаю хорошо изначально.
-
TheDmytrius
Member
-
Lekrs
Member
Чо ржеш, хай дороблять. Понавипускають кривих недоробок...

-
TheDmytrius
Member
Я пройшов гру на 2 кінцівки, перепройшовши останній квест з вибором. Це як разується? Що я пройшов гру двічі, ніж потрібно?)Alligator: ↑ 05.03.2025 09:04 До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)
-
Alligator
Member
я 4-ри, але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця.TheDmytrius: ↑ 05.03.2025 11:08Я пройшов гру на 2 кінцівки, перепройшовши останній квест з вибором. Це як разується? Що я пройшов гру двічі, ніж потрібно?)Alligator: ↑ 05.03.2025 09:04 До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)

-
The_Rusik
Member
Кто ставит минусы и говорит что "свое" нужно поддерживать, вы в курсе что разрабы не сидят "тут"? И в каких целях используют бусики "ждалкер"? Или из дома не выходите и вам норм?
Или это тоже другое?
Или это тоже другое?
-
GreenMile
Member
До чого тут ваше ниття про те, хто де сидить і бусіки? Ви, мабуть, теж не з окопу пишете?The_Rusik: ↑ 05.03.2025 11:43 Кто ставит минусы и говорит что "свое" нужно поддерживать, вы в курсе что разрабы не сидят "тут"? И в каких целях используют бусики "ждалкер"? Или из дома не выходите и вам норм?
Или это тоже другое?
У нас десь третина компанії знаходиться зараз у Європі (жінки здебільшого) і працюють віддалено, піду скажу їм що вони вже не "свої", бо не сидять під обстрілами разом з іншими

-
Геральт
Member
Alligator: ↑ 05.03.2025 11:22 але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця.![]()

-
quppeq
Junior
Ото тут жовчі, ще й за бусіки згадали з негативом (палками вас бити треба)
Мав проблеми, але не сильно критичні, дитячі я б сказав, фатальних не мав нащастя. 2 вильота по OOM на ростку
Награв 120 годин на релізі і трішки втомився то не допройшов, але гра дуже кайфова. Є проблеми з Алайф (його поки нема), але не заважає досліджувати
В якомусь скайрімі на 10 проходжень може 2 рази проходив мейнквест, то й тут я не за цим прийшов. Як на мене дуже солідна гра. Потім ще як буде ДЛС буду йти по іншій гілці
Мав проблеми, але не сильно критичні, дитячі я б сказав, фатальних не мав нащастя. 2 вильота по OOM на ростку
Награв 120 годин на релізі і трішки втомився то не допройшов, але гра дуже кайфова. Є проблеми з Алайф (його поки нема), але не заважає досліджувати
В якомусь скайрімі на 10 проходжень може 2 рази проходив мейнквест, то й тут я не за цим прийшов. Як на мене дуже солідна гра. Потім ще як буде ДЛС буду йти по іншій гілці
-
GreenMile
Member
Тут не зовсім показовий приклад, Відьмака 3 багато хто просто купив за 100 грн на численних розпродажах, але не грав ні разу, тому воно такий відсоток проходження низький малює. Я так само, задротив піратську версію 10 років тому (ганьба мені!), а потім просто купив в стімі і в мене там 91 хвилина і 1 ачівка, хоча насправді пройдена 25 разів булаГеральт: ↑ 05.03.2025 12:07Alligator: ↑ 05.03.2025 11:22 але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця.![]()
![]()

Тут треба в цифрах розуміти, скільки копій придбано, скільки пройшли гру. По СтімСпай показує приблизно 19,8млн копій, 23 відсоки від них це 4,5млн гравців, які пройшли гру.
Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
-
Diablique
Member
Шото главного хейтера нету, который наиграл овер 100 часов, чтобы аргументировать, что игра плохая и у который наиболее активен в темах про сталкер...
-
Геральт
Member
А сталкер на піратили, ні разу )GreenMile: ↑ 05.03.2025 12:34 Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
Ох вже ті маніпулятори

До речі, скільки там KCD2 пройшло, по стіму, "а ну"?
-
GreenMile
Member
До чого тут не піратили? Мабуть, за 10 років, і з розпродажами по 100 грн за трилогію Відьмка, копій W3 було продано "трішечки" більше, ніж Сталкера2 за півроку і без знижок, нє?Геральт: ↑ 05.03.2025 12:43А сталкер на піратили, ні разу )GreenMile: ↑ 05.03.2025 12:34 Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
Ох вже ті маніпулятори![]()
До речі, скільки там KCD2 пройшло, по стіму, "а ну"?
Маніпуляцією як раз ви займаєтесь, бо я пояснив чому, наочно.
До чого тут КСД2 взагалі? Ну будь ласка, 2,08 млн копій і пройшло основний квест 11%, це 228 тисяч. Нагадаю, що гра вийшла рівно місяць тому.
-
Геральт
Member
GreenMile
Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
Цифри не перевіряю, вірю на слово. Отже:
Офіційні (стім) версії В3 пройшло 23%
Офіційні (стім) версії С2 пройшло 20%
Офіційні (стім) версії КСД2 пройшло 11%
З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок, який на статку впливає практично ніяк. Зрештою, я також піратив В3, після чого взяв ліцензію з DLC і пройшов повторно. 2077, якщо не помиляюсь, не піратив, а одразу купував. Як і БГ3. Але це, знову ж таки, на статку не впливає.
Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
Цифри не перевіряю, вірю на слово. Отже:
Офіційні (стім) версії В3 пройшло 23%
Офіційні (стім) версії С2 пройшло 20%
Офіційні (стім) версії КСД2 пройшло 11%
З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок, який на статку впливає практично ніяк. Зрештою, я також піратив В3, після чого взяв ліцензію з DLC і пройшов повторно. 2077, якщо не помиляюсь, не піратив, а одразу купував. Як і БГ3. Але це, знову ж таки, на статку не впливає.
Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Последний раз редактировалось Геральт 05.03.2025 14:37, всего редактировалось 1 раз.
-
neonglaу
Member
Який брєд ви пишите. Вже пройшов майже половину гри з просто огромним світом, і не помітив "жахливого стану".byaka: ↑ 04.03.2025 21:52Нажаль гра все ще в жахливому станi.Neuropunker: ↑ 04.03.2025 21:43 Вважаю це успіх. Так, технічний аспект підкачав, але з кожним патчем стає краще. Фанати гри повинні бути максимально задоволені.
Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
З якою ВК грали? Чи використовували FG чи щось подібне? І скільки у вас оперативки?olegwatch: ↑ 05.03.2025 05:53 А я прошел игру неделю назад и кайфанул. Чтобы баги испортили мне геймплей - такого не заметил. Один единственный был баг, который повлиял на мое прохождение - это во время перехода с локи на локу, проседал фпс с 100+ до 15 кадров... После перезапуска игры все норм становилось. Зато хоть на перекур ходил, а не по 10 часов в игре сидел![]()
Я граю на 7800XT в full HD. Чисто натив. Ніяких фризів не помітив. Дякую
-
GreenMile
Member
Як це не знаємо? Навіщо ви тоді отой свій скрін запостили, шоб що?Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37 Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
МІЙ В3?! Нічого, шо це ви його сюди приперли, а не я?Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37 З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок
Ну, нехай буде 20%, але 20% від 100 і 20% від мільйона - то трішки різні речі в цьому і суть відсотків. Не можна рівняти офіційне проходження В3 і офіційне проходження С2, це взагалі ні про що, бо В3 вийшов 10 років тому і потім купу разів продавався за дві чашки кави. От коли С2 буде 10 років, тоді можна буде порівнювати стату якось. А так в В3 ОФІЦІНИЙ відсоток проходження явно набагато більший, просто до стати додаються "мертві душі", яких у С2 ще не має у співставній кількості.
У мене так само в стімі лежить куплений Сталкер ТЧ, в який я не грав в стімі, при тому що це була перша ліцензійна гра на диску, яку я принципово купив в 2007 (але потім все одно спіратив, бо задовбав той довбаний старфорс чи, що там був за захист.)
Так ми розглядаємо офіційну статистику по стіму, скільки там піратять я не знаю, можу лише сказати, шо раніше піратили більше набагато, бо не було культури купвілі ігор і вони виходили готовими, а не 25 патчів за перші 10 днів. Зараз явно вся парашка піратить С2 як мінімум.Геральт: ↑ 05.03.2025 14:37Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.