S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl випробувало понад шість мільйонів гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

unlnu, пройшов до 1.2 без всяких проблем. Бігав на кордон при заблокованому Північному блокпості і гра не зламалась та й багів з тілами/стволами не було. Другорядні квести цікаві, звісно ж є однотипні, як і у всіх інших іграх, але їх я майже не проходив.
Alligator
Member

Барбарис: 05.03.2025 08:38 unlnu, пройшов до 1.2 без всяких проблем. Бігав на кордон при заблокованому Північному блокпості і гра не зламалась та й багів з тілами/стволами не було. Другорядні квести цікаві, звісно ж є однотипні, як і у всіх інших іграх, але їх я майже не проходив.
На 1.2 пройти гру за Шрама неможливо, Ріхтер не йде по воді. До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)
Hotspur
Member

byaka: 04.03.2025 23:02Так добре що кожний день люди скаржаться в стімі на проблеми
там половина русні яка взагалі ні в шо не грала
1234waltz
Member

включно з виправленнями в роботі системи A-Life 2.0
Як можно виправити те що в грі відсутнє від слова зовсім :lol:

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Alligator: 05.03.2025 09:04 До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)
Якщо вірити ачівкам Стіма, то 50% гравців Fallout 4 не проходило далі вкачування 5ого рівня, тобто навіть за річку не переходило. При тому технічних проблем аналогічних Сталкеру 2 воно не мало ні зараз (коли регулярно виходять некстген патчі, бо гра пережила 2 бум популярності завдяки серіалу), ні на релізі (хоча тоді стандартних косяків Бєсєдки вистачало). Бо сама гра на початку дико душна.
The_Rusik
Member

Мухи еще играют в этот кусок бага?
1. Подняли цену для "своих"
2. Выпустили бету не играбельную

После этого даже даром не буду запускать, пусть сделаю хорошо изначально.
TheDmytrius
Member

Lekrs: 04.03.2025 23:55 Ясно, значить чекаєм гейм оф зе йерс едішн :-/
:lol: :lol:
Lekrs
Member

TheDmytrius: 05.03.2025 11:04
Lekrs: 04.03.2025 23:55 Ясно, значить чекаєм гейм оф зе йерс едішн :-/
:lol: :lol:
Чо ржеш, хай дороблять. Понавипускають кривих недоробок... :D
TheDmytrius
Member

Alligator: 05.03.2025 09:04 До речі сумуючи досягнення стіму за всі кінцівки отримаємо 20%, тобто кожен п'ятий пройшов гру. (ну чи багато хто всі варіанти кінцівок)
Я пройшов гру на 2 кінцівки, перепройшовши останній квест з вибором. Це як разується? Що я пройшов гру двічі, ніж потрібно?)
Alligator
Member

TheDmytrius: 05.03.2025 11:08
Я пройшов гру на 2 кінцівки, перепройшовши останній квест з вибором. Це як разується? Що я пройшов гру двічі, ніж потрібно?)
я 4-ри, але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця. :rotate:
The_Rusik
Member

Кто ставит минусы и говорит что "свое" нужно поддерживать, вы в курсе что разрабы не сидят "тут"? И в каких целях используют бусики "ждалкер"? Или из дома не выходите и вам норм?
Или это тоже другое?
GreenMile
Member

The_Rusik: 05.03.2025 11:43 Кто ставит минусы и говорит что "свое" нужно поддерживать, вы в курсе что разрабы не сидят "тут"? И в каких целях используют бусики "ждалкер"? Или из дома не выходите и вам норм?
Или это тоже другое?
До чого тут ваше ниття про те, хто де сидить і бусіки? Ви, мабуть, теж не з окопу пишете?
У нас десь третина компанії знаходиться зараз у Європі (жінки здебільшого) і працюють віддалено, піду скажу їм що вони вже не "свої", бо не сидять під обстрілами разом з іншими :gigi:
Геральт
Member

Alligator: 05.03.2025 11:22 але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця. :rotate:
Изображение
:popcorn:
quppeq
Junior

Ото тут жовчі, ще й за бусіки згадали з негативом (палками вас бити треба)
Мав проблеми, але не сильно критичні, дитячі я б сказав, фатальних не мав нащастя. 2 вильота по OOM на ростку
Награв 120 годин на релізі і трішки втомився то не допройшов, але гра дуже кайфова. Є проблеми з Алайф (його поки нема), але не заважає досліджувати
В якомусь скайрімі на 10 проходжень може 2 рази проходив мейнквест, то й тут я не за цим прийшов. Як на мене дуже солідна гра. Потім ще як буде ДЛС буду йти по іншій гілці
GreenMile
Member

Геральт: 05.03.2025 12:07
Alligator: 05.03.2025 11:22 але є наприклад ачівка за зустріч Стрільця, там 20+%, т.е. тика кожен п'ятий точно дійшов майже до кінця. :rotate:
Изображение
:popcorn:
Тут не зовсім показовий приклад, Відьмака 3 багато хто просто купив за 100 грн на численних розпродажах, але не грав ні разу, тому воно такий відсоток проходження низький малює. Я так само, задротив піратську версію 10 років тому (ганьба мені!), а потім просто купив в стімі і в мене там 91 хвилина і 1 ачівка, хоча насправді пройдена 25 разів була :)
Тут треба в цифрах розуміти, скільки копій придбано, скільки пройшли гру. По СтімСпай показує приблизно 19,8млн копій, 23 відсоки від них це 4,5млн гравців, які пройшли гру.

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
Diablique
Member

Шото главного хейтера нету, который наиграл овер 100 часов, чтобы аргументировать, что игра плохая и у который наиболее активен в темах про сталкер...
Геральт
Member

GreenMile: 05.03.2025 12:34 Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
А сталкер на піратили, ні разу )
Ох вже ті маніпулятори :D

До речі, скільки там KCD2 пройшло, по стіму, "а ну"?
GreenMile
Member

Геральт: 05.03.2025 12:43
GreenMile: 05.03.2025 12:34 Стосовно Сталкера 2, СтімСпай каже 2,4млн копій, 20 відсотків - це 480 тисяч пройшло гру.
А сталкер на піратили, ні разу )
Ох вже ті маніпулятори :D

До речі, скільки там KCD2 пройшло, по стіму, "а ну"?
До чого тут не піратили? Мабуть, за 10 років, і з розпродажами по 100 грн за трилогію Відьмка, копій W3 було продано "трішечки" більше, ніж Сталкера2 за півроку і без знижок, нє?
Маніпуляцією як раз ви займаєтесь, бо я пояснив чому, наочно.

До чого тут КСД2 взагалі? Ну будь ласка, 2,08 млн копій і пройшло основний квест 11%, це 228 тисяч. Нагадаю, що гра вийшла рівно місяць тому.
Геральт
Member

GreenMile
Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
Цифри не перевіряю, вірю на слово. Отже:
Офіційні (стім) версії В3 пройшло 23%
Офіційні (стім) версії С2 пройшло 20%
Офіційні (стім) версії КСД2 пройшло 11%

З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок, який на статку впливає практично ніяк. Зрештою, я також піратив В3, після чого взяв ліцензію з DLC і пройшов повторно. 2077, якщо не помиляюсь, не піратив, а одразу купував. Як і БГ3. Але це, знову ж таки, на статку не впливає.

Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Последний раз редактировалось Геральт 05.03.2025 14:37, всего редактировалось 1 раз.
neonglaу
Member

byaka: 04.03.2025 21:52
Neuropunker: 04.03.2025 21:43 Вважаю це успіх. Так, технічний аспект підкачав, але з кожним патчем стає краще. Фанати гри повинні бути максимально задоволені.
Нажаль гра все ще в жахливому станi.
Який брєд ви пишите. Вже пройшов майже половину гри з просто огромним світом, і не помітив "жахливого стану".

Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
olegwatch: 05.03.2025 05:53 А я прошел игру неделю назад и кайфанул. Чтобы баги испортили мне геймплей - такого не заметил. Один единственный был баг, который повлиял на мое прохождение - это во время перехода с локи на локу, проседал фпс с 100+ до 15 кадров... После перезапуска игры все норм становилось. Зато хоть на перекур ходил, а не по 10 часов в игре сидел :-P
З якою ВК грали? Чи використовували FG чи щось подібне? І скільки у вас оперативки?
Я граю на 7800XT в full HD. Чисто натив. Ніяких фризів не помітив. Дякую
GreenMile
Member

Геральт: 05.03.2025 14:37 Скільки пройшло гру, ми не знаємо. Оті ваші "висновки" і є маніпуляція.
Як це не знаємо? Навіщо ви тоді отой свій скрін запостили, шоб що?
Геральт: 05.03.2025 14:37 З чого можна зробити висновок, що великі (тривалі) ігри проходить ~20% гравців. Отой ваш випадок з В3 це всього лиш окремий випадок
МІЙ В3?! Нічого, шо це ви його сюди приперли, а не я?
Ну, нехай буде 20%, але 20% від 100 і 20% від мільйона - то трішки різні речі в цьому і суть відсотків. Не можна рівняти офіційне проходження В3 і офіційне проходження С2, це взагалі ні про що, бо В3 вийшов 10 років тому і потім купу разів продавався за дві чашки кави. От коли С2 буде 10 років, тоді можна буде порівнювати стату якось. А так в В3 ОФІЦІНИЙ відсоток проходження явно набагато більший, просто до стати додаються "мертві душі", яких у С2 ще не має у співставній кількості.
У мене так само в стімі лежить куплений Сталкер ТЧ, в який я не грав в стімі, при тому що це була перша ліцензійна гра на диску, яку я принципово купив в 2007 (але потім все одно спіратив, бо задовбав той довбаний старфорс чи, що там був за захист.)
Геральт: 05.03.2025 14:37Мені невідома кореляція між бажанням пройти гру до кінця та версією гри (піратка чи ліцензія). Якщо маєте посилання на дослідження, з задоволенням почитаю.
Але, імхо, скоріше ліцензію будуть проходити, бо кошти витрачені. А піратку не шкода дропунти будь-коли. Тобто цифри в стім біль "оптимістичні", а реальний % пройдених суттєво нижчий.
Так ми розглядаємо офіційну статистику по стіму, скільки там піратять я не знаю, можу лише сказати, шо раніше піратили більше набагато, бо не було культури купвілі ігор і вони виходили готовими, а не 25 патчів за перші 10 днів. Зараз явно вся парашка піратить С2 як мінімум.
Ответить