В лютому найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam була GeForce RTX 4060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Nortrom: 03.03.2025 21:48
Раби Хуанга
в след месяце гейб пофиксит эту стату, уже проходили с 3060 и таким приростом за месяц :)
та ми вже з першого разу зрозуміли, що гейб пофіксить і насправді це в амд 90% доля ринку. напиши про це ще 3 рази
Вложения
Снимок экрана 2025-03-03 220638.png
GreenMile
Member

Геральт: 03.03.2025 21:08 GreenMile
Підійдіть до будь чого (подушка, стіл тощо) і зробіть скріншот крупним планом. А ще краще, якусь кірасу/одяг на комусь. Але повторюсь, що та гра не найкращий приклад. Те, що там текстури ніякі я писав ще задовго до сьогоднішньої суперечки. Там гарні пейзажі. Факт. Але все, що розташоване близько (в містечках/печерах особливо видно) - абсолютно вбоге. Та й споживання <8 в QHD якби натякає. Текстури є в тлоу, с2, юбісофті. Тут їх нема. Це як лайно-запис на лайно-колонках слухати на предмет "деталізації"
С2 в мене >10 брав, кінгдом <8.
Там майже немає разючої різниці зблизька, тому я обрав такий ракурс де максимально різні сцени задіяні. Споживання в КСД2 - 11 на експериментальному, де ви менше 8 взяли я не знаю. От якраз в С2 - 8 на епічних :)
В С2 - текстури таке саме лайно, просто там все інше настільки вбоге, шо єдине, на що можна дивитися - це текстури зброї і НПС зблизька, плюс перешарп :) Он у чувака капюшон замість круглого якийсь 12-кутник, так само як і виріз на футоболці, а на пальці взагалі дивитись страшно. При цьому в КСД деталей суттєво більше і вони спромоглись намалювати плавні лінії, де вони треба, а не ці піксельні сходинки.
спойлер
k-s.jpg
Геральт: 03.03.2025 21:08 Хоча...згадав, то перший, а другий не звертав уваги. Але він там недалеко від першого втік.
А, ну клас, сперечаєтесь за другий, граючи зараз в перший, я навіть коментувати не буду.
Volodya811
Member

citizen17: 03.03.2025 19:12 Як там народна карта В580, захоплює ринок?
Інтел В580 має краще співвідношення ціна/якість, але гарантованої переваги у 15-20% над 4060 у майже усіх іграх немає. Я кажу про те, що важливо не демпінгувати, а продавати карти за точну ту ціну, що і ХХ60, але ПОТУЖНІШІ, і помітно потужніші.
Геральт
Member

GreenMile: 03.03.2025 22:15 В С2 - текстури таке саме лайно
От вам паркан в 2му і сталкері. Не меліть дурниць.
спойлер
Изображение
Изображение
А от і костюмчик.
спойлер
Изображение
Nortrom
Member

та ми вже з першого разу зрозуміли, що гейб пофіксить і насправді це в амд 90% доля ринку. напиши про це ще 3 рази
у нас есть результаты за Q125?
xandess
Member

Майже 50% 32гб ОЗУ :-P ото я відстав. Розумію, що зараз менше 32гб немає сенсу брати, але камон, немало ноутів все ще з 16гб, та і не кожен оновлює залізо часто, я приблизно раз на 5 років, але як правило, коли воно зовсім не актуальне. Ну дуже не люблю займатися продажами старого в олх, або щоб валялось десь :weep:
daesz
Member

Yaroslav308: 03.03.2025 13:21
Геральт: 03.03.2025 13:14Які промені, так і тягне
При этом часто бок о бок с AMD, которые, как известно, лучи не тянут! :lol:
Я пройшов одне з проходжень кп77 на 7800хт з променями (освітлення/тіні/віддзеркалення) в 55-60 фпс без скейлера (1080р).
Alligator
Member

AntonyKandaurov: 03.03.2025 19:56Володарі радеон 7 із 16гб врами там теж стоять?
Ага, зліва на право володарі ігрових RTX, Radeon та серверних по типу NVIDIA TESLA M60 16GB PCI-E З.0 x16. :lol:
Ostin
Member

Yalg: 03.03.2025 18:328 гб - это топовый стандарт 2016 года и для 2025 это смехотворно
:up:
Це як безкінечні тести в FHD, який був стандартом ще до 2010 року.
GreenMile
Member

Геральт: 03.03.2025 22:29
GreenMile: 03.03.2025 22:15 В С2 - текстури таке саме лайно
От вам паркан в 2му і сталкері. Не меліть дурниць.
спойлер
Изображение
Изображение
А от і костюмчик.
спойлер
Изображение
І шо паркан? Чим він принципово відрізняється від порепаних колод з верхнього скріна? Давайте краще поговоримо, як хати вглядають в С2 і КСД2 :gigi:
Геральт
Member

GreenMile
Ну, якщо це треба пояснювати...паркан КСД2 це слабо деталізоване мильне...щось. Якщо розрізати його на шматки і поскладати збоку, то абсолютно не ясно, дерево це чи, скажімо, камінь. На паркані в с2 видно цвяхи, сучки, зазубрени, якийсь типу мох/цвіль. Причому різні штахетини виглядають по різному. Це якісна детальна текстура.
Хати і всередині і ззовні в КСД2 виглядають
абсолютно вбого
Изображение
Изображение
В с2, як і паркан, приміщення будуть
суттєво краще
Изображение (зверніть увагу на кут)
Изображение
Місцями,
як писанки
Изображение
:)

Не зрозуміло, про що ви сперечаєтесь. Дерева (зблизька), каміння, будинки, НПС, ґрунт, зброя/одяг, вода, дрібний посуд...от все в КСД2 гірше, ніж в сталкері. Та камон, там драбини як з якогось скайріму. Єдиний плюс графіки КСД2 - відносно невибаглива.
Можете заскріншотити стіну зблизька в КСД2, так щоб кут було видно?
2 верхні "порепані колоди" в КСД2 ідентичні. :D Може й з нижніми те саме, треба було присісти/ракурс змінити
AntonyKandaurov
Member

Нагадуєте Ваномаса який в свій час впирався екраном в текстуру і видивлявся там гівно мамонта.
Не вважаю доцільним порівнювати ігри face to face які були зроблені на різних рушіях .
Дякую, продовжуйте.
Геральт
Member

AntonyKandaurov
Так гра сама інколи
впирає екраном в текстуру
Изображение Ці 2 скріна з першої частини, але в 2й там не краще.
Изображение Скільки там кутів в чаші, хто порахує? )
Прошу, продовжуватиму
citizen17
Junior

Bukakanga: 03.03.2025 19:14
citizen17: 03.03.2025 19:12 Як там народна карта В580, захоплює ринок?
вроде бы как полностью распродана в штатах в течение пары недель после релиза.
Ну значить захоплює. Скоро з'явиться в топах стіма, поруч із 4060 :laugh:
GreenMile
Member

Геральт: 04.03.2025 10:24 GreenMile
Ну, якщо це треба пояснювати...паркан КСД2 це слабо деталізоване мильне...щось. Якщо розрізати його на шматки і поскладати збоку, то абсолютно не ясно, дерево це чи, скажімо, камінь.
Так само там все достатньо деталізоване, якщо ви не бачете різниці між каменем і деревом - то до лікаря тре, сорі.
Геральт: 04.03.2025 10:24На паркані в с2 видно цвяхи, сучки, зазубрени, якийсь типу мох/цвіль. Причому різні штахетини виглядають по різному. Це якісна детальна текстура.
На різних хатах в КСД2 це теж видно - місця поїдені короїдами, тріщини, зазубрини. Так, в іграх текстури різні і рушії різні, при цьому КСД2 виглядає красиво, а С2 - як гівно мамонта, єдина радість - це впертись камерою в паркан і пускати слюні на текстуру :dontknow:
Геральт: 04.03.2025 10:24(зверніть увагу на кут)
Звернув, і шо там надзвичайного, чого нема в КСД?
спойлер
KingdomCome_2025_03_04_10_44_57_677.jpg
Геральт: 04.03.2025 10:24Місцями, як писанки
Аж одна на маковому полі і, то гарно виглядає лише здалеку.
А оце не виглядає красиво, я правильно зрозумів? (зверніть увагу на кут теж, ага)
спойлер
KingdomCome_2025_03_04_11_12_07_312.jpg
Геральт: 04.03.2025 10:24 Не зрозуміло, про що ви сперечаєтесь. Дерева (зблизька), каміння, будинки, НПС, ґрунт, зброя/одяг, вода, дрібний посуд...от все в КСД2 гірше, ніж в сталкері. Та камон, там драбини як з якогось скайріму. Єдиний плюс графіки КСД2 - відносно невибаглива.
Про те, шо КСД2 на голову красивіша, а ви вишукуєте під мікроскопом якісь відмінності у мікробах. Облущена однаково фарба на стінах в перешарпленому С2 - це "вау круто яка текстура", а паркани із хмизу і будівлі зі зрубів, каміння, вапна тощо - "там все однакове і взагалі" :gigi:
Геральт: 04.03.2025 10:24Можете заскріншотити стіну зблизька в КСД2, так щоб кут було видно?
2 верхні "порепані колоди" в КСД2 ідентичні. :D Може й з нижніми те саме, треба було присісти/ракурс змінити
Посміялись з однакових колод? Ну тоді покажу вам неймовірно різноманітні текстури на дерев'яних будинках в С2, а то ви крім парканів нічого не бачили явно :laugh: :popcorn:
спойлер
Stalker2-Win64-Shipping_2025_03_04_11_38_16_204.jpg
Геральт: 04.03.2025 10:48Скільки там кутів в чаші, хто порахує? )
Чаша - це сміття світу для антуражу, їй не потрібно бути ідельною круглою, а от коли голова НПС багатокутна - то дуже цікаво, так :-P
Драбини в С2 так само всі однакові металеві конструкції ще й помічені що з ними можна взаємодіяти :D

Короч, ви як завжди, порівняли прутень з пальцем і вважаєте, що інші цього не бачать ;)
citizen17
Junior

Volodya811: 03.03.2025 22:23 Інтел В580 має краще співвідношення ціна/якість, але гарантованої переваги у 15-20% над 4060 у майже усіх іграх немає. Я кажу про те, що важливо не демпінгувати, а продавати карти за точну ту ціну, що і ХХ60, але ПОТУЖНІШІ, і помітно потужніші.
Співвідношення ціна/якість просто шикарне. Головне не демпінгувати!
спойлер
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
GreenMile
Member

Геральт: 04.03.2025 10:48 Ці 2 скріна з першої частини, але в 2й там не краще.
Ага, в другій частині не краще, зовсім :lol:
спойлер
KingdomCome_2025_03_04_11_54_19_532.jpg
Продовжуйте приводити в приклад першу частину гри, яка вийшла 7 років тому при обговоренні другої. Це пздць якийсь :facepalm:
Геральт
Member

GreenMile
Щось я не побачив на вашому ост. скріні ні короїдів ні зазубрин. А є якийсь нечіткий шмат... мильної текстури.
Ні, я розумію, що КСД2 вам подобається, ви її затираєте до дірок і тому буде захищати вбогу графіку, відсутню фізику і тупий АІ. Але ж то фанбойство чистої води )
Графіка в С2 - найкраща на даний момент з відкритих світів. Не без недоліків, звісно. Але кращої деталізації на даний момент просто нема. Співставна є в юбі. Але не краща.
А чому на скріні з с2 (НПС) GUI не видно? Це якийсь кроп чи що? Повна картинка, я так розумію, не збереглась )

Там я багато з чого сміявся. І колоди (як і графіка загалом), то ще не саме кумедне ;)

І що в тій драбині кращого? Ні, ну серйозно. Воно ж ніяке.
Последний раз редактировалось Геральт 04.03.2025 12:07, всего редактировалось 1 раз.
lostsoulforever
Member

рік тому відвозив свою пекарню в сервісний центр телемарта (в середині магазину) і поки оформлювали бумажки походив подивився шо у них там продається, лежало штук 25 коробок з картами нвідія і 0 амд, із тих 25 коробок десь 15 різні варіанти 4060(ті), вирішив запитати чи взагалі у них є АМД, чувак каже є, але в магазах нема бо всі покупці, що приходять просять "іграву відеакарту нвідія 4 гіга 4 ядра", продається як пирожки бо всі блогери кажуть, шо 4060 топ, вмикаєш длсс на перформанс і всі ігри ідуть в 4к на макс налаштуваннях :gigi:

p.s. якщо без іронії більшість із 40 мільйонів онлайну стіму грає в сміття тіпа доти, кс, апекса і т.д. або індюшатину якусь, а там 4060 це хліб з маслом
Ответить