Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft закриє Skype у травні
-
Gelonyrum
Member
Його можна було сміливо закривати коли вони перевели скайп з нативної апки на галімий браузер.
-
Roman_Haleta
Member
Нет, ты не понял. Даже не пытался. Тимс умеет в международные звонки как и кучу всего другого чего нету у конкурентов, но комент написал как и все тут.IC9517: ↑ 28.02.2025 12:15 Для передачи файлов вариантов много. А вот для звонков за копейки на городские номера по всему миру - не так много. Бесплатный тимс, который по мнению мс придет на смену скайпу, этого как я понял делать не умеет.
Умиляют коментаторы и нажиматели плюсов и минусов ктоторые тимс в глаза не видели но зато как в молодости трава была зеленее и скайп был "красивее".
-
the lamer
Member
О да, тимс очень многое умеет. Висеть, скрывать диалоги, не иметь списка контактов, загружать файлы под капотом в юзерский уандрайв, из-за чего нельзя один файл просто так отправить повторно (обновлённый) или просто дважды даже разным людям (потом что файл с таким именем в уандрайве юзера уже есть), а ещё там заканчивается место, и многое, многое, МНОГОЕ невменяемое другое....Roman_Haleta: ↑ 28.02.2025 19:17Нет, ты не понял. Даже не пытался. Тимс умеет в международные звонки как и кучу всего другого чего нету у конкурентов, но комент написал как и все тут.IC9517: ↑ 28.02.2025 12:15 Для передачи файлов вариантов много. А вот для звонков за копейки на городские номера по всему миру - не так много. Бесплатный тимс, который по мнению мс придет на смену скайпу, этого как я понял делать не умеет.
Умиляют коментаторы и нажиматели плюсов и минусов ктоторые тимс в глаза не видели но зато как в молодости трава была зеленее и скайп был "красивее".
ИМХО, тимс - самая жуткая реализация мессенджера из всех существующих. Попытка реализовать корпоративные хотелки своей извращённой индусской логикой и продать это под жирнющей подливой маркетинга. Скайп частично поэтому и сносят, что повязанный корпорат на тимз уже принудительно пересадили, дальше роста нет, частные пользователи на него не пошли даже когда его принудительно засунули в винду, и это - единственный вариант заставить перейти на него хоть немножко частных юзеров (ну и сервера/сапорт скайпа денег стоят, а бюджеты выделяются на тимз).
-
OldGoodGames
Member
геть тупі, навіщо було купувати щоб потім вбити? корпорації які руйнують гарні речі, це типу як ЕА
-
Roman_Haleta
Member
Какой то набор фраз без привязки к реальности. Прочитал половину (дальше просто лень), с широкой улыбкой, работая 6-й год работы в тимсе.the lamer: ↑ 28.02.2025 20:27О да, тимс очень многое умеет. Висеть, скрывать диалоги, не иметь списка контактов, загружать файлы под капотом в юзерский уандрайв, из-за чего нельзя один файл просто так отправить повторно (обновлённый) или просто дважды даже разным людям (потом что файл с таким именем в уандрайве юзера уже есть), а ещё там заканчивается место, и многое, многое, МНОГОЕ невменяемое другое....Roman_Haleta: ↑ 28.02.2025 19:17
Нет, ты не понял. Даже не пытался. Тимс умеет в международные звонки как и кучу всего другого чего нету у конкурентов, но комент написал как и все тут.
ИМХО, тимс - самая жуткая реализация мессенджера из всех существующих. Попытка реализовать корпоративные хотелки своей извращённой индусской логикой и продать это под жирнющей подливой маркетинга. Скайп частично поэтому и сносят, что повязанный корпорат на тимз уже принудительно пересадили, дальше роста нет, частные пользователи на него не пошли даже когда его принудительно засунули в винду, и это - единственный вариант заставить перейти на него хоть немножко частных юзеров (ну и сервера/сапорт скайпа денег стоят, а бюджеты выделяются на тимз).
-
Scoffer
Member
Roman_Haleta
А ти за ці 6 років пробував шось інше, чи тільки одне і те саме гівно?
Тімс реально один з самих калічних мессенджерів за всю історію мессенджерів, і програвав навіть скайпу для бізнесу від тих же мс, через що останній довелось теж прибити бо корпорати все ніяк не хотіли перелізати на тімс.
Відправлено через 26 секунд:
І мало того шо калічний по ui, так ще й глючний як я не знаю шо.
А ти за ці 6 років пробував шось інше, чи тільки одне і те саме гівно?
-
Roman_Haleta
Member
Школота підвалила. Тімс це не тільки месенджер. Це так, по секрету.Scoffer: ↑ 28.02.2025 21:22 Roman_Haleta
А ти за ці 6 років пробував шось інше, чи тільки одне і те саме гівно?Тімс реально один з самих калічних мессенджерів за всю історію мессенджерів, і програвав навіть скайпу для бізнесу від тих же мс, через що останній довелось теж прибити бо корпорати все ніяк не хотіли перелізати на тімс.
Так пробував, більшість бізнес застосунків для роботи.
Последний раз редактировалось Roman_Haleta 28.02.2025 21:42, всего редактировалось 1 раз.
-
vil2
Junior
Skype був в свій час дійсно проривом. Багато людей ставили його щоб побачити один одного. Але коли на мобільному телефоні він толком і не був представлений. Viber та WhatsApp мали прив'язку до телефону а ще мали змогу передавати відео на слабких смартфонам. А Skype бажав топових процессорів.
-
Scoffer
Member
Roman_Haleta
Та ти шо, я овер 15 років поспіль в кривавій корпоративщині, і будеш мені розповідати шо який функціонал має.
Тімс це недолугий непотріб, в котрому через сраку приблизно все, від повідомлень і дзвінків до календаря і засобів спільної роботи, котрі в гіршому вигляді дублюють функціонал аутлука і шарпоінта від тих же мс. Все що можна зібрати і спаплюжити мс зробила це в тімсі.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Тімс це крива спроба зробити те що вже було реалізовано в ібм доміно 20 років тому. Тільки на цей раз через сраку.
Та ти шо, я овер 15 років поспіль в кривавій корпоративщині, і будеш мені розповідати шо який функціонал має.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Тімс це крива спроба зробити те що вже було реалізовано в ібм доміно 20 років тому. Тільки на цей раз через сраку.
-
daesz
Member
Хтось ним ще користувався? 
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
https://answers.microsoft.com/en-us/mst ... 260af7f41cRoman_Haleta: ↑ 28.02.2025 19:17Нет, ты не понял. Даже не пытался. Тимс умеет в международные звонки как и кучу всего другого чего нету у конкурентов, но комент написал как и все тут.
Unfortunately Teams (free) version (even though you have MS 365 family) do not support calling landline or mobile phone number. That is a feature for the Business Teams with calling license and calling plan enabled.
-
Roman_Haleta
Member
Так, це про дзвінки на мобільні та стаціонарні телефони, тобто не на додаток в тімсі а саме на сотові телефони.IC9517: ↑ 28.02.2025 22:59https://answers.microsoft.com/en-us/mst ... 260af7f41cRoman_Haleta: ↑ 28.02.2025 19:17Нет, ты не понял. Даже не пытался. Тимс умеет в международные звонки как и кучу всего другого чего нету у конкурентов, но комент написал как и все тут.
Unfortunately Teams (free) version (even though you have MS 365 family) do not support calling landline or mobile phone number. That is a feature for the Business Teams with calling license and calling plan enabled.
І що б саме на сотові дзвонити потрібна бізнес версія. На самий тімс можна дзвонити і на бесплатній версії.
Так що не вміє??
-
lostsoulforever
Member
про секюрність в корпоративному секторі ви мабуть ніколи в житті не чулиthe lamer: ↑ 28.02.2025 20:27 загружать файлы под капотом в юзерский уандрайв, из-за чего нельзя один файл просто так отправить повторно (обновлённый) или просто дважды даже разным людям (потом что файл с таким именем в уандрайве юзера уже есть)
-
AssayMAS
Member
эээ как я помню по началу лет 20+- назад давали аж 10-100$ на телефонные звонки в подарок при пополнении на сколько то баксов, потом бесплатные минуты...Scoffer: ↑ 28.02.2025 12:15всі масово перелізли на скайп я так і не зрозумів
И настройки в скайпе были с самого начала по сравнению с другими программами как для аутистов с синдромом дауна. Первые версии программы шустро работали даже на одноядерном проце в пол ГГц и сотней МБ озу... . Это потом скайп до улучшались что требования стали как у террориста...
Во общем всё как обычно - "гениальное" руководство и коммерчески успешный продукт стал убыточным мусором за десятилетия... .
-
Scoffer
Member
https://www.imd.org/research-knowledge/ ... -of-skype/AssayMAS: ↑ 01.03.2025 12:46 коммерчески успешный продукт
Не був він комерційно успішним. А спроба вивести в прибуток зробила з нього те до чого він прийшов.What makes this more interesting is that Skype itself had not been profitable since its foundation in 2003.
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Це взагалі проблема всіх месенджерів, вони або збиткові, або швидко деградують і з'являється новий збитковий конкурент
-
n+gibat[]r
Member
Потужный Skype пошел вслед за потужным ICQ 
-
YAYA
Member
Дуже шкодую.
Класна прога була. Навіть до останнього на старих калькуляторах працювала та робила адекватної якості відеодзвінки, в порівнянні з тим же вайбером, який ложив ПК старий на лопатки.
Можливість занедорого дзвонити на моб номера по світу, дружній інтерфейс, мінімальні вимоги до ПК - заліза - це важливі перева були для мене.
Основним мінусом - як аська, по ніку без прив'язки до моб номера і підтягування контактів. Не еволюціонувала.
А, іще: останні роки два точно - це постійно оновлення ледь не через день і неможливість відмовитися від них. Раніше такої індуської мерзості не було. Шкода.
Тімс - лайно та зло. Постійні трабли з його роботою. Задовбав. По можливості працюю в зум, або будь якому іншому месенджері, але тфльки не тімс. Окрім як із зовсім упоротими корпоратами, які пісяти ходять по інструкції.
Класна прога була. Навіть до останнього на старих калькуляторах працювала та робила адекватної якості відеодзвінки, в порівнянні з тим же вайбером, який ложив ПК старий на лопатки.
Можливість занедорого дзвонити на моб номера по світу, дружній інтерфейс, мінімальні вимоги до ПК - заліза - це важливі перева були для мене.
Основним мінусом - як аська, по ніку без прив'язки до моб номера і підтягування контактів. Не еволюціонувала.
А, іще: останні роки два точно - це постійно оновлення ледь не через день і неможливість відмовитися від них. Раніше такої індуської мерзості не було. Шкода.
Тімс - лайно та зло. Постійні трабли з його роботою. Задовбав. По можливості працюю в зум, або будь якому іншому месенджері, але тфльки не тімс. Окрім як із зовсім упоротими корпоратами, які пісяти ходять по інструкції.
-
Scoffer
Member
Це не мінус, а плюс. Останнім часом на ці номера шось забагато зав'язано. А вони не іпн, не видаються державою і не контролюються від угону.YAYA: ↑ 01.03.2025 15:39без прив'язки до моб номера
-
der_meister
Member
посоветуйте мессенджер для видеосвязи БЕЗ привязки к смартфону, надо родителям поставить на пк. а у них кнопочный тел.
жаль что скайп всё...
жаль что скайп всё...
-
Scoffer
Member
der_meister
діскорд?
діскорд?