4A Games підтвердила розробку нової частини Metro після анонсу La Quimera

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити 4A Games підтвердила розробку нової частини Metro після анонсу La Quimera

робити гру про загарбника? хіба що показати руїни болот після війни з Україною.
Lekrs
Member

Позитивні емоції від попередніх ігр серії. В чекалочку.
phobosse
Member

denizen: 28.02.2025 12:16робити гру про загарбника? хіба що показати руїни болот після війни з Україною.
4A Games не винуваті, що в Дніпрі метро ніяк не добудують )
Bukakanga
Member

я бы не отказался увидеть спин-офф про одесское метро )))
Keyser Soze
Member

У меня уже есть название для следующей части - Metro: Devolution

В Metro: Exodus уже частично показали этот процесс или переход к этому названию/части :up:
Robostyle
Member

А меня просто порвало когда сначала вышло метро исход и бункер ямантау

А потом вылезло это алкашное чм0 конашенков - ну прям тот же людоед из бункера
NUN4AG
Member

Дуже чекаю на анонс (а ще краще трейлер) Metro 4 в березні. Після цього можна буде чекати на реліз в найближчі 2 роки, якщо пощастить - навіть навесні 2026-го...
MqM
Member

NUN4AG: 28.02.2025 13:48 Дуже чекаю на анонс (а ще краще трейлер) Metro 4 в березні. Після цього можна буде чекати на реліз в найближчі 2 роки, якщо пощастить - навіть навесні 2026-го...
Невідомо яким воно буде, якщо ключові розробники пішли і кому належить студія не до кінця зрозуміло
Jager
Member

Метро - це класна серія ігор. Набагато вищій рівень виконання ніж у Сталкера 2
sapsan
Junior

Наступна частина буде про львівське метро з підводними човнами і зіркою смерті...
TSMatvey
Member

технічно метро ексодус краще виконано ніж сталкер 2 (але це зараз, а на старті незенаю як було). Але я пройшов метро ексодус у січні і одразу першой на сталкер 2 - і повертатись до метро не хочеться. У сталкері якось цікавіше і вільніше
Enjthesilence
Member

TSMatvey: 28.02.2025 18:15 технічно метро ексодус краще виконано ніж сталкер 2 (але це зараз, а на старті незенаю як було). Але я пройшов метро ексодус у січні і одразу першой на сталкер 2 - і повертатись до метро не хочеться. У сталкері якось цікавіше і вільніше
сюжетно метро цікавіший, технічно текстури, моделі, анімації - кращі в с2, освітлення і рт імплементація - кращі в метро. але треба ще враховувати, що метро вийшла, на хвилиночку, 6 років назад
gamersfan
Member

TSMatvey: 28.02.2025 18:15 У сталкері якось цікавіше і вільніше
У меня совсем наоборот, метро прошел на пиратке сразу после выхода, и где то год назад на лицухе. Может и в третий раз пройду. Каждый раз на рейнджер хардкоре, получив массу удовольствия. В сталкере же дошел до первой деревни, блевонул от ботов болванчиков, с максимально всратым якобы алайфом, графоний по сравнению с метро не намного лучше, но оптимизация просто тихий ужас. Не думаю что в это когда то вернусь. Фантастика просто, что в таком продукте хотя бы 8к онлайна осталось.
p.s. Первый сталкер затерт до дыр был, раз 15 проходил, включая моды.
moto
Member

С момента выхода Metro Exodus проходил ее раз до 10-ка, с разными концовками, + два DLC, просто по фану :beer: ,следующую часть непременно буду ждать!
AZAZEL_ED
Member

1. якщо знову метро мацкви, цікавить виключно таке умовне життя умовного Артема з вибором:
- вижити сьогодні з'ївши свою учорашнє радіоактивне блювотиння, або
- все-таки доїсти залишки тижневого вонючого трупа минулого чоловіка Артема) (є сумнів, що буду в таке грати))))))
2. ЛОР Сталкера etc. набагато більший за серію Метро, я можу пробачити деякі технічні спрощення
3. і якщо Метро 4 буде, кацапи тільки у вигляді гнилуватих троглодитів іноді виповзаючих до холодних розвалини з обов'язковим виконанням п.1 мого посту
:shuffle:
OldGoodGames
Junior

4A Games підтвердила розробку нової частини Metro
знову про болота!? це зрада! :mad:
Enjthesilence
Member

AZAZEL_ED: 28.02.2025 20:04 1. якщо знову метро мацкви, цікавить виключно таке умовне життя умовного Артема з вибором:
- вижити сьогодні з'ївши свою учорашнє радіоактивне блювотиння, або
- все-таки доїсти залишки тижневого вонючого трупа минулого чоловіка Артема) (є сумнів, що буду в таке грати))))))
2. ЛОР Сталкера etc. набагато більший за серію Метро, я можу пробачити деякі технічні спрощення
3. і якщо Метро 4 буде, кацапи тільки у вигляді гнилуватих троглодитів іноді виповзаючих до холодних розвалини з обов'язковим виконанням п.1 мого посту
:shuffle:
читав зливчики, що в метро4 буде моцква, але гг вже не артьом. зливав тіп, який вже до цього зливав інфу по ексодус і підтвердив інфу про другу гру Еола.
Недавно слитый скриншот, который сообщество предполагало связанным с Metro 4, действительно подлинный. Я подтверждаю, что это изображение из будущей игры, на котором изображены рейховцы. Этот скриншот выводится при запуске движка 4A Engine. На Reddit один пользователь утверждал, что нашел его в файлах Metro Awakening, но на самом деле его там нет — это слив.

Также несколько инсайдов по будущей игре от меня:

• Все события игры будут происходить исключительно в Москве.

• Главный герой — не Артём.

• Будут большие уровни, с которых мы сможем периодически возвращаться на станции.

• В игре появятся локации, знакомые по предыдущим частям серии.

• Изначально студия хотела сделать большой открытый мир в Москве, но технически это оказалось слишком сложным. В 2022 году игру полностью перезапустили, отказавшись от концепции открытого мира.

• Некоторые авторы книжной серии снова участвуют в разработке.

• Вся команда 4А Games обновилась, стариков, что делали Exodus, а уж тем более LL и 2033 практически не осталось.

• Сергей Кармальский — арт-директор проекта.

• Анонс запланирован на этот год.

• Eolla — второй проект 4A Games, который находится в активной разработке с конца 2023 года.
Вложения
5444.jpg
Spuner
Junior

Объясните одну вещь, ребята: студия Reburn имеет ли какое-нибдь отношение к 4A Games? Или эти две студии являются полностью раздельными?...
Ответить