Microsoft закриє Skype у травні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Microsoft закриє Skype у травні
Але повільний і застарілий Skype не витримав протистояння з конкурентами
Ага, конкуренцію витримає повільний та застарілий Тімс. Що цікаво, повільним Скайп став через рік після покупки Майкрософтом.
neo89skynet
Member

Як же ми тепер житимемо без файлового обмінника? :gigi:
Последний раз редактировалось neo89skynet 28.02.2025 11:22, всего редактировалось 1 раз.
moto
Member

Прискорбно , я им и посей день пользуюсь!
saf_e
Member

Печаль, он конечно устарел, но у меня куча старых контактов в нем :eek:
moto
Member

saf_e не знаю как на счет устарел, но у меня видео картинка лучше на скайпе чем остальных мессенджерах.
ender
Member

unique-neon: 28.02.2025 11:18Що цікаво, повільним Скайп став через рік після покупки Майкрософтом.
все совпадения случайны.
7mindfields
Member

Яка сумна новина :lol:
Lsee
Member

Rest in peace, friend :(
yariksom
Member

Все, що потрапляє в лапи Мілкомягких перетворюється на лайно :rotate:
Charger
Member

Коли той Скайп був потрібен - це був глюкодром ще й з палками в колеса юзеру для запуску цього чуда, тож отакої, зненацька :shuffle:
alexeygalas
Member

Ціла епоха. Але вони реально добре попрацювали над Teams і довели його до нормального рівня. Тому сенсу тягнути Skype далі небагато
Сidonix
Member

Проблема не в скайпі, а в майкрософт. Скайп не застарілий, це просто застарілі методи роботи в майкрософті.
AssayMAS
Member

moto: 28.02.2025 11:26но у меня видео картинка лучше на скайпе чем остальных мессенджерах.
камера что тестировалась с "проприетарными" мелкомягкими кодеками.
Я вовремена когда скайп еще не требовал see протестировал на одноядерном хламе - просто картинку с камеры вызвать 20% проца, в скайпе 40-80%... убил библиотеку кодек опять 20%...
AntonyKandaurov
Member

RIP. Поки його не купив майкрософт був дуже вдалою софтиною. Потім скатився в якесь г.
bigmonstr666
Member

ого, навіть зараз по дефолту скайп на системі запускаеться, хоча вже не користуюсь... шкода, весь софт який так любив хоча вже давно не користуюсь (аська, скайп) відходить... буду вас пам'ятати завжди..F
Изображение
vsx
Member

Блин, у меня там 7 евро до сих пор лежит)
kolio
Member

юзаємо по роботі. не більш того.
але глючнішого я ще нічого не бачив на телефоні як Скайп.
навіть запуск програми на ПК відбувається якимись переморгуваннями. Просто трешатина.
Підемо в Вацап всією командою.
Артем123
Junior

блин,как теперь файлы передавать
Serfer
Advanced Member

Сidonix: 28.02.2025 11:41 Проблема не в скайпі, а в майкрософт. Скайп не застарілий, це просто застарілі методи роботи в майкрософті.
Частково так і є. Я згадую що перестав активно користуватися скайпом після того як придбав смартфон. Набагато зручніше спілкуватися з людьми просто знаючи номере телефону, а не шукаючи який нік має той чи інший потрібний контакт. Ось так вайбери вотсапи та телеграми перемогли скайпи та аськи)
Scoffer
Member

Скайп завжди був недолугим в порівнянні з нормальними клієнтами аськи типу міранди. Чого тоді всі масово перелізли на скайп я так і не зрозумів.
Ответить