Melofon
Час все покаже, але тенденції такі що вигідніше пустити все на ШІ аніж виділяти там щось для нещасних почекунів 5060ті не за тисячку доларів. 2017 рік навчив заробляти на дефіциті, тож це нова реальність і кожен пристосовується до неї по своєму.
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5080 16G Vanguard SOC Launch Edition
-
AntonyKandaurov
Member
-
kolio
Member
XAMCTBO
згоден. але тренувати нейромережу на AMD не бажаю. Постійно шукати якісь ліби які сумісні з картами AMD. Ну його.
можливо хтось переконає мене в тому що я помиляюсь?
згоден. але тренувати нейромережу на AMD не бажаю. Постійно шукати якісь ліби які сумісні з картами AMD. Ну його.
можливо хтось переконає мене в тому що я помиляюсь?
-
Shaolin_Style
Member
что пдв, в европке карты тоже с уже заложенной в цену пдв продаются.Creature4O: ↑ 27.02.2025 17:0220% пдв+ 10% мито+ накрутка баригEnjthesilence: ↑ 27.02.2025 16:09
в європі ці карти по 55-65к продають. звідки такі ціни в нас (69-95) питання цікаве.
из польши привезти 5080 от Inno3d или Zotac стоит 63к, у нас они по 70+
-
Dilfin
Member
Не ображайте дракончика.)))Fen1xz: ↑ 27.02.2025 21:50 Видеокарты с коллекционными фигурками. Я конечно много разного рекламного бреда видел, но киндер-сюрприз с видеокартой за 85килогривен это конечно верх идиотизма.
-
Niktrons
Junior
Ніхто так і не помітив, що тестували версію MSI GeForce RTX 5080 16G Vanguard SOC Launch Edition з недостачею по блокам ROP 112, коли з специфікації видно, що повинно бути ROP 128.
Дякую дядько Хуанг, нормально я оновив відеокарту)
Серія 50 якийсь повний провал, хоч я і оновлююсь з 1070, але відчуваю що мені в рота накидали, а я за це ще й переплатив)
P.S. головне дракончика не забули покласти, дуже важливо на фоні просадок по ROP в Усіх відеокартах 50 серії
Дякую дядько Хуанг, нормально я оновив відеокарту)
Серія 50 якийсь повний провал, хоч я і оновлююсь з 1070, але відчуваю що мені в рота накидали, а я за це ще й переплатив)
P.S. головне дракончика не забули покласти, дуже важливо на фоні просадок по ROP в Усіх відеокартах 50 серії
-
Shaolin_Style
Member
откуда вы эту информацию берёте, просто интересноNiktrons: ↑ 13.03.2025 22:52 Ніхто так і не помітив, що тестували версію MSI GeForce RTX 5080 16G Vanguard SOC Launch Edition з недостачею по блокам ROP 112, коли з специфікації видно, що повинно бути ROP 128.

урезанные - 104, нормальные 112. 128 ROP скорее всего будет у условной 5080ti, когда и если она случится.
-
Melofon
Member
Ага, ты один такой , который заметилNiktrons: ↑ 13.03.2025 22:52Ніхто так і не помітив, що тестували версію MSI GeForce RTX 5080 16G Vanguard SOC Launch Edition з недостачею по блокам ROP 112, коли з специфікації видно, що повинно бути ROP 128.

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/g ... 5080.c4217