Драйвер GeForce 572.60 WHQL усуває чорний екран на відеокартах GeForce RTX 50-ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Тебя надо с Харьковскими пацанами в один окоп посадить,посмотришь на каком пацаны говорят и бьют врага..!
Засранец.
AntonyKandaurov
Member

давай, саджай, могутній ти наш. Лише язиком ляпати вмієте, властєліни життя
dead_rat
Member

AntonyKandaurov
ObRsPnVaDeR
Заспокойтеся вже. Всім без різниці ваш DLSS і натив теж :laugh:
Lucik
Junior

Enjthesilence: 27.02.2025 19:31
Lucik: 27.02.2025 19:24 Кстати о киберпанке, вот сегодня вечерок в нем и проведу на новом драйвере)

Отправлено спустя 44 секунды:

угу, если на новом этом фикса не случится - тогда да, придется откатываться теперь уже на 2 версии назад
згадав, у подруги 3070, був трабл що на роб столі без навантаження були рандомні блек скріни (в іграх, бенчах все стабільно працювало) панель керування нвідія - режим максимальної продуктивності і блек скріни пропали, але частоти не скидались в ідл. кучу всього спробував, з останнього драйвер на чіпсет амд і vbios гпу щось з цього пофіксило трабл.
Этот фикс мне помог, большое спасибо :beer:
Кстати частоты в айдл у меня нормально скидываются :teacher:
Последний раз редактировалось Lucik 28.02.2025 09:56, всего редактировалось 2 раза.
AntonyKandaurov
Member

dead_rat
я його не чіпав, це він тут щось намагається пояснити.
Lucik
Junior

тогда можно предположить, что для меня что-то с power plan'ом подсломалось
kairo
Member

Nikolayovich: 28.02.2025 09:18
kairo: 27.02.2025 19:32 Оновився, політ нормальний. За останні років п'ять були такі проблеми: шахматка в хромі з пів року, чорний екран на секунду у Вайбері і Форза 4 вилітала, поки дровами не поправили. Коли був реліз РТХ50 і дров до них, то після експрес-встановлення впала продуктивність. Зробив чисте встановлення і все нормально з того часу працює.
А як на рах. FH5 на 40 серії вк з цим оновленням? І в мене у вайбер також інколи чорні екрани на 1-2 сек. проявляються, і на 561.09.
FH5 в мене не встановлена. По Вайберу, у viber.exe, в налаштуваннях сумісності поставив прапорець - "Використовувати застаріле керування кольором ІСС" і проблема зникла. Я би той Вайбер взагалі видалив, якби не те, що частина людей на ньому сидить.
VladimirV
Member

Enjthesilence: 28.02.2025 00:18 тоооовстееезнооо, молодець, але ок я готовий.
про знання більшості "фанатів інвіде" та про авто налаштування без коментарів, скука. але от краще скажи, чому якщо прибрати настільки непотрібні амдшним користувачам буст з рт і фср4 в новому поколінні карт червоних, то 9070хт перетворюється в недо 9700хтх з меншим врамом? настільки непотрібна річ ці ваші рт і фср4, що це єдиний їх тейк наздогнати нвідію, їх селпоінт, але як то кажуть "AMD never misses an opportunity to miss an opportunity", тому все що вона зможе -50 баксів від 5070ti і її 10% долі ринку, перетворяться на 5%. :shuffle:
прикинь, длсс краще за натив, в чому питання? більше цікавить звідки ти знаєш, як працює длсс, якщо не можеш його потестити, але от добре, дивись:
спойлер

прив'язка по часу
забор
Особисто я бачу арти від будь якого длсс, а саме мерехтіння, шимерінг на заборах, або декоративних огорожах, шпалерах/жалюзі в т.п. де об'єкт зроблений з багатьох мілких геометричних деталей. В прикладі вище дивимось на забор. Тому я особисто, від Нвідіа хочу карту, з якою я можу грати в усі ігри на своєму моніторі з 75 фпс (так в мене 75 грц монік і для мене така картина звична) без просадок по 1% лоу нижче 70 , а краще теж 75 кадрів. Головна вимога - без длсс, лише з ДЛАА. тобто, мені потрібна карта яка видасть лоу 1% 75 кадрів на макс настройках в режимі ДЛАА. на роздільній здатності наприклад 2к. ну або 2560х1080 (ультравайд фхд).
До речі, в цьому відео з 22 хвилини саме про цей неприємний ефект детальніше. на 3 длсс чесно кажучи сильно кидається. Ставиш длаа і його майже немає, або я перестаю помічати в іграх.
Ответить