Відеокарти AMD Radeon RX 9070 (XT) розраховані на ціновий сегмент до $700

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

vsx: 25.02.2025 23:33
kairo: 25.02.2025 23:13 Порт гри 2013-го року добре йде в 1440р на передтоповій 7900ХТ з кінця 2022-го)) Там в квітні порт TLOU2(2020) виходить, в рекомендованих 4090 для 4К, якщо що.
Какой 2013? Она вышла в 2022
Кстати, в фф16 фср3 фиксанули теперь нв качестве в 2к просто каеф выглядит, я б даже сказал лучше длсс3 если сравнивать по скринам правда. Но с прозрачными текстурами всеровно плохо но лучше чем было, хотя в игре их редко встретишь так что не напрягает а так 200+ с фрейм геном ;)
kairo
Member

vsx: 25.02.2025 23:42
kairo: 25.02.2025 23:37 Гра вийшла в 2013 на PS3. Потім їй зробили ремастер на PS4. Потім їй зробили рімейк на PS5. Потім цей рімейк портували на ПК.
это и без тебя все прекрасно знают. а вот разводить демагогию что 7900 ХТ тянет игру десятилетней давности будешь в другом месте
ЛОЛ, самопроголошений адмін Оверів намалювався))

До речі пригадав. Це ж ви висміювали мій прогноз, що 5080 буде відставати від 4090 і потім писали, що звісно 5080 буде потужніша))
спойлер
Screenshot 2025-02-25 234930.jpg
Последний раз редактировалось kairo 25.02.2025 23:51, всего редактировалось 1 раз.
vsx
Member

man1242: 25.02.2025 23:45 Кстати, в фф16 фср3 фиксанули теперь нв качестве в 2к просто каеф выглядит, я б даже сказал лучше длсс3 если сравнивать по скринам правда. Но с прозрачными текстурами всеровно плохо но лучше чем было, хотя в игре их редко встретишь так что не напрягает а так 200+ с фрейм геном ;)
Вот бы еще в фф7 добавили. Правда не совсем мое, но может как-нибудь сыграю.
Tiufin
Junior

_Andrik_: 25.02.2025 22:35
А так реальна багнюка на фото виглядає
спойлер
98_main-v1534409403.jpg
Графіка відстій та ще й суцільне мило. Оці ваші dlss/fsr - лайно :D
А якщо серйозно - обговорення ігр на всіляких сайтах зараз часто виглядає як розмови аудіофілів, в тому сенсі, що люди не грою насолоджують, а шукають якісь недоліки в графіці. Думаю, це якось пов'язано з тим, що середній вік геймера зростає, і тому самі ігри вже не так "вставляють", от люди і вишукують виправдання - що в тих іграх не так. :D
PC_Gdyn
Member

zalizo_org: 25.02.2025 15:46 Особисто мені за >=$600 9070XT з продуктивністю 7900ХТХ і 16ГБ - не цікава. За 500 - прямо вже б збирався в магазин їхати. За 450 - мчав би ракетою.
Цікаві мрії у вас пане. Нвідіа продає 4080super за 1000 баксів а ви мрієте про аналог 7900XTX яка без променів обходить іноді навіть 4080super і це все ще й за 600 баксів :D :D :D
tornadox
Member

fizik419: 25.02.2025 16:26 Дядь, якщо тобі не платять за кожен цей висер у будь якій новині про amd-nv то ти хворий. Пора пить таблетки.
Якщо зайти в обговорення тем про GPU тут одні і ті самі люди в коментарях які маскуються під звичайних користувачів :eek:
Можна зробити цікавий експеримент, якщо їх всіх добавити в банліст, то під новинами залишиться по 1-3 повідомленням. Будуть хіба порівняння з ланосів з мерседесами)
Через всі ці новини з ROP, 12vhpwr, dlss/fsr градус брєду просто несамовитий :super: :super:
vsx
Member

kairo: 25.02.2025 23:46 До речі пригадав. Це ж ви висміювали мій прогноз, що 5080 буде відставати від 4090 і потім писали, що звісно 5080 буде потужніша))
Во-первых это я не для тебя писал тролль несчастный. Даже на твоем скрине видно что ты меня квотируешь а не наоборот. Во вторых я писал что она должна быть быстрее чтобы оправдать огромные цены. Должна быть и конечно будет это не одно и тоже для нормальных людей (тебя не касается). Огромные цены как мы все знаем не оправдались. И в конце даже приписал "впрочем скоро сами все увидим"
Enjthesilence
Member

_Andrik_: 25.02.2025 22:35
Enjthesilence: 25.02.2025 22:06

це був сарказм такий? дотепно
ТЛоУ > Налаштування > віддзеркалення в реальному часі . На якій технології реалізовано , без сарказму , реально цікаво ?

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Timedemo: 25.02.2025 21:58
спойлер
Изображение
ну да, навіщо блистіти калюжі, хай просто буде намальовано там щось від балди
Краще вже фейкове щось , ніж дзеркало в багнюці
спойлер
nvidia-rtx-ray-tracing-bf5-dice-2.jpg

А так реальна багнюка на фото виглядає
спойлер
98_main-v1534409403.jpg
ок, як скажеш :rolleyes:
рт має як гарне відображення, так і гарне освітлення з тінями, є ігри з чудовою імплементацію, так і навпаки.
і знову таки, навіть якби в тлоу був рт - це не означає, що це "зелена технологія". ретрейсинг дуже стара технологія, а нвідія перша хто почала її "імплементацію" в іграх. в юе5 також є Люмен - який є ретрейсингом, просто фішка зелених карт, що в них є рт ядра і хардвейр ретрейсинг значно продуктивніше працює на них, наче з новим поколінням у амд ситуація покращиться.
kairo
Member

vsx: 26.02.2025 00:03
kairo: 25.02.2025 23:46 До речі пригадав. Це ж ви висміювали мій прогноз, що 5080 буде відставати від 4090 і потім писали, що звісно 5080 буде потужніша))
Во-первых это я не для тебя писал тролль несчастный. Даже на твоем скрине видно что ты меня квотируешь а не наоборот. Во вторых я писал что она должна быть быстрее чтобы оправдать огромные цены. Должна быть и конечно будет это не одно и тоже для нормальных людей (тебя не касается). Огромные цены как мы все знаем не оправдались. И в конце даже приписал "впрочем скоро сами все увидим"
Звичайно, звичайно)) Спочатку пишете про "битву екстрасенсів", під дописами, де люди обговорюють продуктивність 5080. Потім пишете, що звісно вона має бути потужніша(теж екстрасенс? :laugh: ), а тепер пишете, що то все було про "оправдание цен"))
Enjthesilence
Member

_Andrik_: 25.02.2025 22:51
vsx: 25.02.2025 22:43

Qube maps + SSR

Ок , дякую .
Тож можна робити щоб добре працювало всюди і без значної втрати ресурсів без милиць і дегенераторів кадрів :think:
коридорна гра, звичайно в такій можна ручками сср калюжки робити
Nutbar
Member

_Andrik_: 25.02.2025 17:32 А яка карта до 1000 їх взагалі тягне?
_Andrik_: 25.02.2025 19:39Тобто якщо підкрутити налаштування то й на червоних можна грати з тими сраними променями, навіть в 2077 , та і взагалі в будь що
Ну от бачите. Виявляється, з променями можна грати до $1000, якщо з розумом до цього підходити.
_Andrik_: 25.02.2025 19:39 В СР2077 не граю бо не подобається ані історія, ані сеттінг .
Та ви ж самі скинули графік фпс саме для кп2077. До чого тут це тепер?
_Andrik_: 25.02.2025 19:39 Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі . Але без того хуангівького лайна (яке ніби змінює картинку, а по факту як олією все облили )грається і виглядає для мене ліпше . Так тяжко в це повірити маючи зелену карту .
Та чому ж складно? Я прекрасно знаю, що FSR жахливо милить картинку, особливо в 1440р, його можна увімкнути на зеленій карті. Дійсно, я б на вашому місці теж грав саме в нативі 1440р. Але на зеленій можна от прямо сьогодні увімкнути DLSS-Performance, отримати фпс більший ніж у вас в 1440р і картинку кращу не те що за 1440р, а іноді і за 4к, якщо в гру намертво вшито TAА.
Тести і порівняння: https://www.techpowerup.com/review/nvid ... e-quality/

Якщо ж ви про промені, то це не хуангівське, а загальне :) Справді, не всюди добре реалізовані. Але і тут в зелених все трохи краще за рахунок Ray Reconstruction.

P.S. Я ж жодному разі не топлю за зелених. Навпаки, хотілося б мати чудові червоні карти. Але от на зараз, враховуючи різницю в технологіях, про частину з яких я згадав вище, радеони мають коштувати прям значно менше. Щоб дійно конкурувати. 9070 з такою ціною - DOA.
smartrio
Junior

Sashkotem: 25.02.2025 18:46 Геральт
За 4070тіs
smartrio
Промені включіть ага і трасування шляху
Граю Kingdome Come Deliverence 2, там не має променів, гра виглядає краще за 99% ігр які зараз є на ринку і з трасуванням шляхів, променів і так далі.

Питання, НАХІБА воно?

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
den888: 25.02.2025 19:18
Firebrand: 25.02.2025 18:11

еще нужно учесть один маааленький момент, курс гривны к евро/доляру. Как девальвирует ,снова гривна, будет весело. Инересно, чисто гипотетически,если нашу страну таки возьмут в ес, то пошлины и налог,все так же будут такими неадекватными или как? :rolleyes:
В кращому випадку в 30 році. Так пдв і мито залишиться бо карти мейд ін узкоглаза чіна. Якщо буде мейд ін еu, мита не буде, але цього не буде :))

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Sashkotem: 25.02.2025 18:46 Геральт
За 4070тіs
smartrio
Промені включіть ага і трасування шляху
Секта амуде промені не включає, бо зразу вʼялий стає, вони ображаються, що неповноцінні :lol:
Я думаю до того часу файний кусок того форуму вже сам переїде в ЄС :gigi:
man1242
Member

Nutbar: 26.02.2025 01:00
_Andrik_: 25.02.2025 17:32 А яка карта до 1000 їх взагалі тягне?
_Andrik_: 25.02.2025 19:39Тобто якщо підкрутити налаштування то й на червоних можна грати з тими сраними променями, навіть в 2077 , та і взагалі в будь що
Ну от бачите. Виявляється, з променями можна грати до $1000, якщо з розумом до цього підходити.
_Andrik_: 25.02.2025 19:39 В СР2077 не граю бо не подобається ані історія, ані сеттінг .
Та ви ж самі скинули графік фпс саме для кп2077. До чого тут це тепер?
_Andrik_: 25.02.2025 19:39 Маю в 1440р в "Останні з нас" 70-100+ фпс все на максимум з променями на профільному залізі . Але без того хуангівького лайна (яке ніби змінює картинку, а по факту як олією все облили )грається і виглядає для мене ліпше . Так тяжко в це повірити маючи зелену карту .
Та чому ж складно? Я прекрасно знаю, що FSR жахливо милить картинку, особливо в 1440р, його можна увімкнути на зеленій карті. Дійсно, я б на вашому місці теж грав саме в нативі 1440р. Але на зеленій можна от прямо сьогодні увімкнути DLSS-Performance, отримати фпс більший ніж у вас в 1440р і картинку кращу не те що за 1440р, а іноді і за 4к, якщо в гру намертво вшито TAА.
Тести і порівняння: https://www.techpowerup.com/review/nvid ... e-quality/

Якщо ж ви про промені, то це не хуангівське, а загальне :) Справді, не всюди добре реалізовані. Але і тут в зелених все трохи краще за рахунок Ray Reconstruction.

P.S. Я ж жодному разі не топлю за зелених. Навпаки, хотілося б мати чудові червоні карти. Але от на зараз, враховуючи різницю в технологіях, про частину з яких я згадав вище, радеони мають коштувати прям значно менше. Щоб дійно конкурувати. 9070 з такою ціною - DOA.
Толосто :laugh: особенно на фразе длсс перфоманс в 2к лучше натива 4к :lol: :lol:
lewerlin
Member

Nutbar: 26.02.2025 01:00FSR жахливо милить картинку, особливо в 1440р, його можна увімкнути на зеленій карті.
ФСР може і краще виглядати, залежно від реалізації, проте точно не на НВ :laugh: . А взагалі аксіома Ескобара. Вилизують сраки ледачим розробникам - от хай розробники і роблять виторг.
Nutbar
Member

man1242
З контексту зрозуміло, що мова про 4к+длсс-п, та й від початку саме про нього була. Вирішив не перевантажувати і так важкуватий на цифри і абревіатури текст.
lewerlin: 26.02.2025 03:08 А взагалі аксіома Ескобара. Вилизують сраки ледачим розробникам - от хай розробники і роблять виторг.
Правда. Але ж є об'єктивна реальність, ігри такі які є, карти такі які є. Порівнювати з точки зору роздільна здатність / фпс вже некоректно. Навіть роздільна здатність * масштаб апскейлу / фпс теж ні, бо відрізняється кінцева картинка в залежності від алгоритму. Зелені спромоглись певними хитрощами дати гравцю в 4к картинку рівня 4к, але з фпс наче то 1080р-1440р. А що у червоних? - на будь-якому пресеті картинка милиться, доводиться грати в нативі з реально вдвічі меншим фпс. Ну то хай і ціну відповідну на карти ставлять.
man1242
Member

Nutbar: 26.02.2025 03:29 man1242
З контексту зрозуміло, що мова про 4к+длсс-п, та й від початку саме про нього була. Вирішив не перевантажувати і так важкуватий на цифри і абревіатури текст.
lewerlin: 26.02.2025 03:08 А взагалі аксіома Ескобара. Вилизують сраки ледачим розробникам - от хай розробники і роблять виторг.
Правда. Але ж є об'єктивна реальність, ігри такі які є, карти такі які є. Порівнювати з точки зору роздільна здатність / фпс вже некоректно. Навіть роздільна здатність * масштаб апскейлу / фпс теж ні, бо відрізняється кінцева картинка в залежності від алгоритму. Зелені спромоглись певними хитрощами дати гравцю в 4к картинку рівня 4к, але з фпс наче то 1080р-1440р. А що у червоних? - на будь-якому пресеті картинка милиться, доводиться грати в нативі з реально вдвічі меншим фпс. Ну то хай і ціну відповідну на карти ставлять.
Не знаю как у вас там в 4к ваших у меня лично картинка не мылится в играх с хорошей реализацией фср2.2 и выше, и щас кричать что в перфоманс мод в 2к это как натив притянуто за ***** . Я уже молчу что от трансформаторов длсс даже на 4080 идёт просадка в апскейл моде длсс от 10%, не упоминаю кто там ниже находится. Ясное дело что на ртх5000 падение если верить тестам блогеров значительно меньше, в тоже время фср3.1 даже прибавил в фпс в режиме апскейлинга. Кстати фср4 обещают даже улучшить данный показатель для чего изначально и был создан как бы сам апскейлер. Хочу добавить еще про ролики зеленых фанатов с тестами рдр2 где длсс с трансформатор творит чудеса в картинке, хотя с фср2.2 там картинка лично у меня в 2к лучше была чем с длсс(особенно деревья это просто попа была) Вот тоже пример иза чего одно место сгорело, Робокоп 2023 и его артефакты длсс в реже качество на мокром асфальте где просто было месиво, да почти все игры с длсс до 2024 года кроме зелёных игр с логотипом нвидиа страдали от обильного мыла на экране.
s1nedus
Member

И давно рт = отражения?
Sashkotem
Member

smartrio
Гра дійсно виглядає дуже гарно без рейтрейсінгу от тільку чому крайтек банкрот :think:
7900 xtx мала б коштувати 850 зелених, у інтела та ж історія зробили непогані стартові карти але по такій ціні яку за них просять вони не потрібні
_Andrik_
Member

Enjthesilence: 26.02.2025 00:11
_Andrik_: 25.02.2025 22:51

Ок , дякую .
Тож можна робити щоб добре працювало всюди і без значної втрати ресурсів без милиць і дегенераторів кадрів :think:
коридорна гра, звичайно в такій можна ручками сср калюжки робити
З не коридорних можна взяти РДР2 , де все зроблено просто шикарно. Взагалі , як на мене , у неї мало конкурентів .Навіть ті що РТ мають, слабо конкурують в плані освітлення з РДР2 , при цьому можна грати від Стімдека і до .......
Геральт
Member

Nutbar: 26.02.2025 01:00 Але на зеленій можна от прямо сьогодні увімкнути DLSS-Performance, отримати фпс більший ніж у вас в 1440р і картинку кращу не те що за 1440р, а іноді і за 4к, якщо в гру намертво вшито TAА.
В полку прибуло. :D
ТАА можна відключити в 99% випадків. Тому оте "може бути краще, якщо..." абсолютно не релевантне. Але тут народ з дефолтним Motion Blur грає. Яке там ТАА...
Не хуангівське воно буде, коли в софтвару повністю переїде і не залежатиме від кольору залізяки. UE5 - рух в правильному напрямку.
До смерті PhysX дожив, сподіваюсь, що дочекаюсь і коли зелені промені сконають в муках.
А 9070 - так, має коштувати 400$ (як 9700 колись) і тоді всі раптом стануть склерозниками і забудуть і про DLSS і про промені. А за 600 то не альтернатива ні разу, бо ж "немає альтернатив" ©
Ответить