Графічний процесор AMD Navi 48 містить 53,9 млрд транзисторів. Це більше, ніж у Nvidia GB203

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ребята, многие из вас живут в маня мирке. Забудьте про видяхи дешевые, когда в приоритете большие корпорации.
Это еще нужно было понять во времена майнинга, когда можно было продавать видики в х3-х4 от рекомендованной. Сейчас майнинг сдулся, и пришла очередь ИИ куда идут видеоускорители. Геймеры идут как самое дно рынка. Если Вы все еще это не приняли - то это чисто Ваши проблемы.
Вот дали Вам немного времени между майнингом и ии - то нужно было покупать подешевевшую 3ю серию. Ну, а кто ждал 4 и 5ю - то вечные ждуны ) ждите уже 6ю :rotate:
Я сам конкретно купил на старте 3070, вообще не жалею, менять вообще не вижу смысла. Может будет потом окно, когда ии сдуется (а это врятли) и корпорации обратят внимание на простых работяг (что врятли)
Всем мирного неба :beer:
Mixx
Member

neonglaу: 24.02.2025 00:48Я на все це подивився, і купив 7800 xt вчора, поки ціни не злетіли до небес. Бо щось мені здається, що всі новинки будуть коштувати за 40000
Вітаєм в клубі :gigi: :beer:
KarlKarlenko
Junior

Оффтоп, по вибору відеокарти.
спойлер
Прошу поради з вибору відеокарти: в компактну бюджетну збірку хочу взяти щось із сімейства 4060. Розглядаю зараз три варіанти:
MSI PCI-Ex GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC;
ASUS PCI-Ex GeForce RTX 4060 Dual V2 OC Edition 8GB;
Gigabyte PCI-Ex GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 (128bit);

Найбільше приваблює карта від Гігабайт: найдешевша, найменша і, начеб то, економніша по споживанню, однак пишуть, що шумна та сильно гріється.
Можливо, хтось має досвід саме з картою від Гігабайт? Ну, або, будь-яке, корисне зауваження.

Материнка - TUF GAMING B550M-PLUS; проц - AMD Ryzen 7 5700G; БЖ - Gigabyte P650B 650W 80+Bronze; монітор - 1080p.
Загалом, це робоча станція в яку є можливість та бажання додати відео.
neonglaу
Member

KarlKarlenko: 24.02.2025 13:04 Оффтоп, по вибору відеокарти.
спойлер
Прошу поради з вибору відеокарти: в компактну бюджетну збірку хочу взяти щось із сімейства 4060. Розглядаю зараз три варіанти:
MSI PCI-Ex GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC;
ASUS PCI-Ex GeForce RTX 4060 Dual V2 OC Edition 8GB;
Gigabyte PCI-Ex GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 (128bit);

Найбільше приваблює карта від Гігабайт: найдешевша, найменша і, начеб то, економніша по споживанню, однак пишуть, що шумна та сильно гріється.
Можливо, хтось має досвід саме з картою від Гігабайт? Ну, або, будь-яке, корисне зауваження.
Особисто я карти від MSI би не брав. Декілька років тому були проблеми з ними, а сервіс себе вів дуже некрасиво, відмовляючись ремонтувати заводський брак. Може це була і не велика партія карт, але осад то залишився, і довіра до бренда у мене підірвана.
Ответить