Фонарь с ОДНИМ РЕЖИМОМ

Разговоры обо всем
Автор
Member

Hotspur

я как понял "золотая середина" это 4300-4500, судя по фотке 4000-4200 будет ещё более "тёплый". А 6000-6500 или 2700-3000 вообще нет смысл рассматривать как "обычный" фонарь для бытовых каких то нужд. Итого в качестве "обычного" фонаря лучше всего брать 5000/4500 в зависимости от вкуса и предпочтений.
Hotspur
Member

Nuclear World: 01.01.2025 21:50я как понял "золотая середина" это 4300-4500, судя по фотке 4000-4200 будет ещё более "тёплый".
4000

Відправлено через 50 секунд:
Nuclear World: 01.01.2025 21:50А 6000-6500 или 2700-3000 вообще нет смысл рассматривать как "обычный" фонарь для бытовых каких то нужд.
3000 так. кемпінгове світло. в мене софірн є 3000. 6000-6500 пошукові фонарі на 2-3 кілометра
Nuclear World
Member

Вопрос, а вообще фонарь с Andurilo 2.0 есть смысл брать ? Есть две версии одна обычная, а другая с Andurilo 2.0 на 200грн. дороже. Я как посмотрел на ютубе как оно настраивается..., даже не знаю что легче настроить, разгон озу или карманный фонарик :lol: Вот думаю оно вообще надо или это просто игрушечки для извращенцев?)
Hotspur
Member

Nuclear World: 02.01.2025 00:11Вопрос, а вообще фонарь с Andurilo 2.0 есть смысл брать ?
в мене лампа з ним. ліхтар немає сенсу

Відправлено через 20 секунд:
Nuclear World: 02.01.2025 00:11Я как посмотрел на ютубе как оно настраивается..., даже не знаю что легче настроить, разгон озу или карманный фонарик
так
Nuclear World
Member

Смотрю в сторону Sofirn SC21 или Sofirn SC21 Pro сейчас

Как понял в версии Pro больше режимов предустановленных + наличие андурило. НО как понял она имеет шим во всех режимах работы... поэтому проще взять обычную версию и не заморачиваться с этим всем как мне кажется.

https://zeroair.org/2021/08/04/sofirn-s ... ht-review/

https://zeroair.org/2022/08/05/sofirn-s ... ht-review/
murzik
Member

потрібен ліхтар в село з простими режимами, змінними акумами.
по опису в цьому їх лише 3 https://rozetka.com.ua/ua/fenix_hm23/p1 ... /comments/
норм?

Hotspur
рекомендує Convoy H4
_VlaD_
Member

murzik: 23.02.2025 21:51 потрібен ліхтар в село з простими режимами, змінними акумами.
по опису в цьому їх лише 3 https://rozetka.com.ua/ua/fenix_hm23/p1 ... /comments/
норм?
За такі бабки? Та ну нафіг.

Во штука класна:
https://kept.com.ua/i3zI/photo_2025-02-23_22-13-58.jpg

Три аккума 18650 туди стає та світить дуже довго і потужно якщо треба. Є фокусировка. В точку чи розсіяне світло. Дешевше та краще. Китай.
Барбарис
Member

_VlaD_, останнє лажа: акуми відстій, в кейс нормальні не стануть, лише те китайське лайно що в комплекті, фокусування зло.

Нормальні варіанти починаючи з BORUiT D10 чи інші подібних, які виготовляє Софірн. Алюміній, нормально охолоджується, гарно світить, стають всі акуми, є юсб(якщо не має нормальної зарядки).
_VlaD_
Member

Та ні, фуфло.
Там елемент живлення - АА. Це така батарейка чи аккумулятор на 1.2-1.5В та ємністю до 2.5 А*г приблизно. Виходить ємність десь 3 Вт*г.
У мене ліхтар на три аккума 18650. Там вони по 3А*Г при номінальній напрузі 3.6В. Виходить 3.6*3*3=32.4 Вт*г. У ДЕСЯТЬ разів більша ємність при меншій ціні.

Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
Барбарис: 23.02.2025 22:29 _VlaD_, останнє лажа: акуми відстій, в кейс нормальні не стануть, лише те китайське лайно що в комплекті
Та ні. Комплектне лайно викидається на смітник та ставляться нормальні аккуми.
А про те що не стануть, мабуть маєте на увазі форму плюсового контакту. Типу, плаский плюс не дістає до контакту в кейсі фонаря. Так то просто вирішується невеличким неодимовим магнитом який чіпляється на плюс аккума та забезпечує контакт.

Во:

https://kept.com.ua/i3zJ/IMG20250223223935.jpg
Барбарис
Member

_VlaD_, ні. Все рівно лайно. Там не стають нормально ні плоскі, ні з захистом, ще бувають такі кейси, що просто по діаметру інші акуми не стають. Світить погано. Ну і задрочуватись ще з магнітами, коли за цю чи меншу ціну можна взяти нормальний ліхтар без допрацювань, то зашквар.
Це фуфло по 500 - 600 грн продають, вони не варті цього.
murzik
Member

_VlaD_: 23.02.2025 22:08
murzik: 23.02.2025 21:51 потрібен ліхтар в село з простими режимами, змінними акумами.
норм?
За такі бабки? Та ну нафіг.

Во штука класна:
https://kept.com.ua/i3zI/photo_2025-02-23_22-13-58.jpg

Три аккума 18650 туди стає та світить дуже довго і потужно якщо треба. Є фокусировка. В точку чи розсіяне світло. Дешевше та краще. Китай.
заявлено 8 годин роботи від 1 АА
а ваш варіант Час освітлення: 4-12 годин від 3х акумів

він є на Temu https://www.temu.com/ua/%D1%84%D0%BE%D0 ... 47740uze0g

режими поганы. або дуже яскраво, або слабо, і блималка .. не розмію навіщо яскраві режими. буде йти по дорозі - получить люлей від водіїв.
Последний раз редактировалось murzik 23.02.2025 22:53, всего редактировалось 1 раз.
_VlaD_
Member

Барбарис

Ну фіг зна. У мене все стає. Там кейс під три стандартні 18650. Проблема лише в плюсовому контакті. Але особисто для мене це не проблема. Якщо ви не можете магніт на плюс навісити, то вам взагалі з дому не треба виходити. Можна ще зайти далі та паяльником щось напаяти щоб плюс аккума діставав до контакту. Але, не забивайте тим голову. От запам'ятаєте слово "паяльник" і решта з голови вилетить. Не зможете самостійно шкарпетку одягти.
Взагалі, боляче за овери. Раніше кришки з проців знімали та щось там розганяли, а тепер контенгент такий, що аккумулятор не можуть у ліхтар вставити. Сраку хоч самостійно підтираєте, чи теж стороння допомога потрібна?
_VlaD_
Member

murzik: 23.02.2025 22:48 заявлено 8 годин роботи від 1 АА
а ваш варіант Час освітлення: 4-12 годин від 3х акумів
А от самі подумайте, чому той фонарь вдвічи довше світить від акумулятора вдесятеро меншої ємності?
Може там космічні технології та світлодіоди з іноземного космічного корабля, у яких ККД більше 100 відсотків? Ну, чи менеджери пиз..ть, щоб більше тих фонарів продати. Он, ви вже повелись на характеристики. Але не озвучено при якій потужності досягається той час роботи автономної, щоб два фонаря порівняти. Акумулятор в 10 разів слабший, а світить у півтора рази довше? Ну то купляйте. Це марсіанські технології.
murzik
Member

_VlaD_
а майже ніхто не пише детальні характеристики
Crong
Member

Boruit D10 або Sofirn HS21, якщо потрібен Г-подібний то Sofirn HS42 або Wurkkos HD15.

Якщо потрібен на батарейці АА або акумуляторі Li-Ion 14500, то Nitecore HA15.
_VlaD_
Member

murzik: 23.02.2025 22:57звір-машина :laugh:
А от і ні. Я рекомендував ліхтар з одним світлодіодом та алюмінієвим корпусом для охолодження. Важить там "башка" 160 грамів. По вашому лінку фуфло в пластиковому корпусі. Нормальні ліхтарі в пластику не робляться, бо їм потрібне адекватне охолодження. Але ви можете собі оте купити.
Барбарис
Member

_VlaD_, ну й тупе. До чого тут овери чи паяльник? Овери це не про допиляти непрацююче лайно до нормального стану, а про покращення чогось. В даному випадку мова про звичайну річ повсякденного вжитку, яку можна взяти нормальною або можна як ти взяти гівно задорого, щоб з нього щось ліпити.
В чс, підтирака.
_VlaD_
Member

Барбарис
Цікаво. Той ліхтар у мене років три. Постійно користуюсь. А тут хтось без аргументів робить заяву що то лайно. Той ліхтар з нормальними аккумуляторами коштує менше штуки гривень. Корпус - алюміній. Але, Барбарис схоже з того самого притулку що і Хотспур. Їх там клонують мабуть.
Я аргументував чуму мій ліхтар краще ніж той що був за посиланням на розетці. Ємність батареї, вага.
І тут заходять два дурачка і кажуть що це лайно.
Аргументи які?
У вас той ліхтар є?
Ви ним користувались?
Два місцевих дурачка - Хотспур та Барбариска.
Последний раз редактировалось _VlaD_ 23.02.2025 23:28, всего редактировалось 1 раз.
Mr_Volan
Member

_VlaD_: 23.02.2025 23:21Я аргументував чуму мій ліхтар краще ніж той що був за посиланням на розетці. Ємність батареї, вага.
дозволю собі влізти в вашу розмову. ви тут трішки не праві. ви користуєтеся цим ліхтарем, та іншого не бачили. але є люди, які бачили і користувалися.
в мене багато ліхтарів, і я починав з подібного, як у вас.
його мінуси: світлодіод синюшного відтінку, більше 6500К (щоб "лупашив" в очі), низький рівень CRI, ніяке охолодження СІД, кінчений драйвер, велика вага
за посиланням дійсно дорогий ліхтар, і я собі також його не брав би
налобні ліхтарі в мене YLP Panda 3.0 (з роздільним дальнім та ближнім світлом), Г-подібний YLP Gekko 1.0, та ручний далекобійний Convoy C8
Ответить