Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

чот я уже не могу ХСР читать. это задница уровня аркнайтс, но там я хотя бы могу скипнуть.
daesz
Member

Donate
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Зливи із Кореї були правдиві. Дуже хочу Рейсі в0, але буду бачити як воно піде :/

Відправлено через 5 годин 49 хвилин 1 секунду:
Тільки зауважив сьогодні, що соло левелін 2 сезон уже виходить з 5 січня, зараз наче як 8 епізодів вийшло, але на nyaa.si не бачу щоб були дубльовані варіанти, та й навіть ті що не дубльовані не всі разом а по 1 епізоду, та ще й від різних людей, та ще й якось так вибірково : хтось має епізод 1, 2, 4, 7, 8, а хтось - 2, 3, 5, 6, 8 і тд :D
Власне питання - десь можна глянути/качнути з дубляжем? :)
спойлер
Изображение
Трохи порився і таки знайшов; схоже, дубльовані виходяться із затримкою, останній що вийшов - 5 епізод поки що
спойлер
https://nyaa.si/view/1939567
https://nyaa.si/view/1923236
https://nyaa.si/view/1926435
https://nyaa.si/view/1929732
https://nyaa.si/view/1932916
Donate
Member

daesz: 23.02.2025 01:03 Donate
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Зливи із Кореї були правдиві. Дуже хочу Рейсі в0, але буду бачити як воно піде :/

Відправлено через 5 годин 49 хвилин 1 секунду:
Тільки зауважив сьогодні, що соло левелін 2 сезон уже виходить з 5 січня, зараз наче як 8 епізодів вийшло, але на nyaa.si не бачу щоб були дубльовані варіанти, та й навіть ті що не дубльовані не всі разом а по 1 епізоду, та ще й від різних людей, та ще й якось так вибірково : хтось має епізод 1, 2, 4, 7, 8, а хтось - 2, 3, 5, 6, 8 і тд :D
Власне питання - десь можна глянути/качнути з дубляжем? :)
спойлер
Изображение
Трохи порився і таки знайшов; схоже, дубльовані виходяться із затримкою, останній що вийшов - 5 епізод поки що
спойлер
https://nyaa.si/view/1939567
https://nyaa.si/view/1923236
https://nyaa.si/view/1926435
https://nyaa.si/view/1929732
https://nyaa.si/view/1932916
Там на автоматi у кранчiв тянуть. Субтитри через 30 хвилин все iнше не знаю :gigi:
daesz
Member

Donate
перший сезон у кранчів виходив із дубляжем, мені трохи дивно стало, що другий сезон із дубляжем виходить із затримкою у порівнянні із не дубльованим :)
Kirakishou
Member

Я прочитав цю манхву і пошкодував. Саме аніме непогане, бо зроблено японцями, але історія там просто сміття. Також, читав в коментах на няаа, а потім і сам впевнився, що автор хейтить японців. В манхві японці показані з негативного боку, а корейці там молодці і рятують світ. Я дивуюся, як японці погодилися це екранізувати. Мабуть, гроші не пахнуть. Але і крім цього, історія насправді просто сміття. Весь сюжет він буде просто прокачуватися. Я ніколи не читав китайське сміття про культивацію, але тепер маю уявлення про таку літературу.

Відправлено через 24 хвилини 39 секунд:
Пошкодував не тому, що сюжет просто сміття про прокачку заради прокачки, а тому, що тепер аніме нецікаво дивитися. Але і такий досвід корисний, я тепер двічі подумаю перед тим, як читати чи дивитися щось написане не японцями. Цікаво, хто пише сюжет для зенлесса, адже сюжет там не китайський, а типовий сюжет аніме. В геншині, вуві, хрс відчувається китайщина, але не в зенлессі.
daesz
Member

Kirakishou
мені загальний концепт історії сподобався, тай там всього 2 сезони наскільки я розумію, тож цікаво чим те все закінчиться :)
Глянув поки 2 епізоди, мальовка артстайл тупо топ, дуже подобається. Сюжет - ну таке, дивитись можна :D

Взагалі в цьому жанрі (ісекай, якщо не помиляюсь, називається) не те щоб багато чого є, і з того всього що є - то грімгар для мене особисто це 10/10, в той час як все інше набагаааато слабше.
Ще новий сезон райзін оф е шилд хіроу десь має бути цього року, але він ну таке собі, деякі сюжетні арки реально топ, але загалом десь 6-7/10 :-/

На рахунок вуви - його сюжет це була перша причина чому я його дропнув, сюжет просто дійсно сміття..

Відправлено через 34 хвилини 42 секунди:
Donate
Враховуючи, що всі корейські зливи поки оправдались, то натупні 3 банери/апдейти будуть :
- Цента / реран Ульрід
- Клюкей (Клюкай? незнаю який там правильний спелінг) / реран Макіатто
- Мехті / реран Дайян
Олсо, сюдячи з апдейт прев'ю - Юхі може попасти на глобал значно швидше :shuffle:
спойлер
Kirakishou
доречі, не хочу спойлерити анімешку, але там не тупо левелінг для левелінга - він левелиться, щоб бути достатньо великим рівнем, щоб пройти данж за золотими дверима в якому дропаються 3 інгридієнта для крафту якогось цілющого зілля, яке йому потрібне для мами яка лежить роки в комі, ну й плюс якась загальна історія там є :)
Не топ звичайно, але таке - на один ран піде, а враховуючи що зняти добротно і артстайл приємний то ще й дивиться приємно
Kirakishou
Member

Ви мені не проспойлерите, адже я прочитав цю манхву після якогось із епізодів другого сезону. Вище я саме про соло левелінг і писав, що сюжет так собі. Сам процес прокачування спочатку цікавий, далі набридає. Втім аніме цікаве, але це заслуга студії, а не автора. В манхві всі ці двобої нудні і це навіть не вина формату - зрозуміло, що екшн статичними картинками не так добре передається, як у відео.

Побачив у Тектона це відео. Подивіться, скільки налаштувань фізики погойдування. Ось чому в цій грі анімації просто на іншому рівні.
daesz
Member

Глянув 6 епізодів (вчора вночі ще й 6тий дропнули) і мені поки зайшло :)
Єдине що от не думаю, що закінчиться на 2 сезонах, бо судячи з вікі - має бути 13 епізодів в цьому сезоні, вже є 6 - і арка з його батьком поки взагалі ніяк не розгорталась.

Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Kirakishou
хойо, схоже, навчилась в математику :D
спойлер
Изображение
Kirakishou
Member

daesz
На двох сезонах точно не закінчиться, але я не впевнений, що вони будуть екранізувати все. Думаю, вони просто підігрівають інтерес до гача-гри та, можливо, до манхви - Solo Leveling: Ragnarok.
daesz
Member

Kirakishou: 23.02.2025 18:49 daesz
На двох сезонах точно не закінчиться, але я не впевнений, що вони будуть екранізувати все. Думаю, вони просто підігрівають інтерес до гача-гри та, можливо, до манхви - Solo Leveling: Ragnarok.
Гра - повне лайно, доречі. Після пів року у них вже закінчились персонажі із манхви/анімешки і вони додають всяких придуманих ноунеймів. В принципі, як це часто буває в гачах по відомих айпі.
Kirakishou
Member

Проходжу сюжет сьогоднішнього оновлення 3.1 в Honkai Star Rail. Знову кудись біжимо, щоб когось знайти, потім двобій. Потім інша сцена, з іншим персонажем, знову треба когось знайти. Після того як знайшли і поговорили, знову міняється персонаж і знову ми біжимо, шукаємо ще когось. Далі відбувається діалог двох персонажів. Ми його підслуховуємо. Потім нам треба підійти до людини, яка була присутня при цьому діалозі і запитати у неї, що тут відбувається. Вона нам переповідає цей діалог, який ми щойно чули. :facepalm:

В 3.2 обіцяли додати щось типу кнопки скіпа, але не в прямому розумінні кнопку скіпа всього сюжету, а просто вибір читати повний сюжет зі всіляким побічним сміттям чи читати тільки основне. Зараз сейозно думаю почекати цю опцію. Я завжди намагаюся читати все, що стосується саме сюжету, крім нецікавого для мене лору в віртуальному всесвіті. Навіть по декілька разів підхожу до персонажів, бо там бували різні варіанти відповідей. Але зараз розумію, що мені просто набридло, мені не цікаве все це сміття. Я хочу читати про Кафку, про Файрфлай, про мисливців за стеларонами.

Вчора дивився реакцію декількох контент кріейторів, які розповіли про витоки з бета-тесту. Міхойо планують додати ще більше пейтувіна. Наприклад, один із наступних персонажів може воскрешати персонажів, причому йому просто достатньо бути у тебе на аккаунті. Разом з цим додадуть босса, який знижує ХП персонажів до 1%. Не можеш пройти безодню? Купуй персонажа за 300 доларів.

Сюжет геншина дно. Сюжет ХСР вже майже дно. Замість історії Кафки, замість історії Файрфлай, замість продовження історії Ярило-6, яка подобається гравцям, вони розповідають якусь фігню про якихось богів, як хтось колись з кимось поговорив, а потім ще поговорили, а потім хтось щось зробив і це все дуже важливо, нам потрібно все це знати.

Зенлесс в плані сюжету краще, бо він там простий і наближений до сюжету звичайного аніме. Але у Зенлесса реальні проблеми з оптимізацією гри. В двобоях з боссами відеокарта впирається в паверліміт, починаються статери. Достатньо просто зайти на рівень, де відбувається бій з Брингером, щоб відяха вперлася в паверліміт. Просто стояти на тому рівні, нічого не робити. Гуглив цю проблему, є скарги від інших людей на погану оптимізацію. Розробники що, не грають в свою гру перед релізом? Написав про це в техпідтримку. Не знаю, зроблять вони щось чи ні. Мені здається, що вони не зацікавлені в клієнті для ПК.

Найсумніше те, що і дропати ігри Міхойо не хочу, бо не знайшов їм альтернатив. Придбав в стімі декілька ігор і не граю в них, вони для мене ще менш цікаві. Чекаю і надіюся на Stellar Blade, може в неї пограю із задоволенням.
daesz
Member

Kirakishou: 26.02.2025 21:39 Проходжу сюжет сьогоднішнього оновлення 3.1 в Honkai Star Rail. Знову кудись біжимо, щоб когось знайти, потім двобій. Потім інша сцена, з іншим персонажем, знову треба когось знайти. Після того як знайшли і поговорили, знову міняється персонаж і знову ми біжимо, шукаємо ще когось. Далі відбувається діалог двох персонажів. Ми його підслуховуємо. Потім нам треба підійти до людини, яка була присутня при цьому діалозі і запитати у неї, що тут відбувається. Вона нам переповідає цей діалог, який ми щойно чули. :facepalm:
:D
Kirakishou: 26.02.2025 21:39 В 3.2 обіцяли додати щось типу кнопки скіпа, але не в прямому розумінні кнопку скіпа всього сюжету, а просто вибір читати повний сюжет зі всіляким побічним сміттям чи читати тільки основне. Зараз сейозно думаю почекати цю опцію. Я завжди намагаюся читати все, що стосується саме сюжету, крім нецікавого для мене лору в віртуальному всесвіті. Навіть по декілька разів підхожу до персонажів, бо там бували різні варіанти відповідей. Але зараз розумію, що мені просто набридло, мені не цікаве все це сміття. Я хочу читати про Кафку, про Файрфлай, про мисливців за стеларонами.
Таке, якщо не помиляюсь, в ізер гейзер є. Просто нажимаєш скіп - і тобі вискакую віконечно з одним невеличким абзацом який оповідає що там відбулось в катсцені/діалозі.

Псст, ГФЛ2 / АКЕФ :shuffle:
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.02.2025 21:39Вчора дивився реакцію декількох контент кріейторів, які розповіли про витоки з бета-тесту. Міхойо планують додати ще більше пейтувіна. Наприклад, один із наступних персонажів може воскрешати персонажів, причому йому просто достатньо бути у тебе на аккаунті. Разом з цим додадуть босса, який знижує ХП персонажів до 1%. Не можеш пройти безодню? Купуй персонажа за 300 доларів.

Сюжет геншина дно. Сюжет ХСР вже майже дно. Замість історії Кафки, замість історії Файрфлай, замість продовження історії Ярило-6, яка подобається гравцям, вони розповідають якусь фігню про якихось богів, як хтось колись з кимось поговорив, а потім ще поговорили, а потім хтось щось зробив і це все дуже важливо, нам потрібно все це знати.
Судячи з реддітів(не знаю наскільки правда), Давей і Ко з головою в сторонніх проектах(АІ, космос, "зеленка"), ігри на самотоці. В самій хойо тотальна реструктуризація, маркетологів скоротили майже всіх, "технарі" бігають між проектами. За останні пів року "витекла" половина аудиторії. Команди ігор тупо граються в гаряче/холодно, маркетингу то нема, підказати, що там зараз на ринку. В ХСРом прямо зараз зайняті розробники Хі3 і тупо копіпастять з хі3(пасивка Касторії з в1 тесту - тупо аналог ключів з Хі3). З одного боку в Китаї зараз лютий шитшторм(після в1 Касторіс він переріс в шиттайфун), а з іншого можливо нікому на нього реагувати.
Що таки жаль, ХСР справді нічим замінити, жодна гача настільки не лояльна до часу. З майбутніх мені подобається як виглядає Ендфілд, але що там буде з гріндом... питання.
Kirakishou
Member

daesz: 26.02.2025 23:18Псст, ГФЛ2 / АКЕФ :shuffle:
Arknights: Endfield наче ще не вийшла, а Girls Frontline 2: Exilium мабуть спробую пограти. Поки що знову завантажив Wuthering Waves. В технічному плані вони її гарно оптимізували, зараз вона чудово працює. На мій подив, там вийшло не так багато нових персонажів. Минулого разу я її видалив, бо не зміг отримати персонажа The Shorekeeper, програв 50/50. Думаю дати грі ще шанс, бо люди на ютубі її хвалять, особливо після релізу патчу 2.0.

Як ваші успіхи в Нікке? Я щойно забрав нову Рей приблизно за 60-70 круток, а потім Марі десь за 20. На Марі кинув десять, а потім вже круток не було, крутив по одній крутці і виграв. Тепер маю всіх персонажів Евангеліона.
daesz
Member

Kirakishou
Ще ні, але якщо не помиляють реліз дейт намічений на першу половину 2025, тобто не довше ніж 4 місяці залищилось чекати :)

Мені у Вуві не сподобалась історія, а це зазвичай для мене основний "мотиватор".

У нікке якось і забув заходити, надіюсь позабирати всіх лімітованих колабних* персонажів, бо грати щось не дуже й хочеться в неї, але колаб персонажі нехай будуть :shuffle:
Последний раз редактировалось daesz 27.02.2025 00:23, всего редактировалось 1 раз.
Kirakishou
Member

lewerlin
Так, я також читаю на реддіті і ютубі різні новини про Хойоверс. І про звільнення, і про 20 мільйонів штрафу в США. Хоча і без новин помітно, що у них щось не так, адже ігри якось різко стали гірші, особливо ХСР. Пенаконія була нормальною, не рівень Ярило-6, але нормальною. Ці круті відео з Ахерон та Спаркл, нормальний сюжет. Потім філлерний патч з Раппою, який був ок, як для філлера, але дуже довгим, а потім виходить по суті такий же філлерний і довгий 3.0, який не має таким бути.
А у Зенлесса наче взагалі не було постійної команди, там мало чи не кожен патч робить хтось інший, тому і не дивно, чому така оптимізація гри.

Відправлено через 12 хвилин 44 секунди:
daesz
Я в Нікке і БраунДаст2 граю щоб крутити гачу, бо там є безкоштовні крутки. Я просто проходжу івенти та дейліки і кручу гачу. Звісно, інколи читаю сюжет івентів, коли він цікавий. І навіть граючи так я маю майже всіх персонажів в цих іграх. Іграм міхойо така щедрість і не снилася, я сумніваюся, що якби я просто робив дейліки в ХСР, то мав би всіх персонажів.
daesz
Member

Kirakishou
факт, якщо не помиляюсь - в іграх хойо найнижчий % отримати 5* зі всіх гач* останніх 5-7 років..

Доречі, в АКЕФ буде найбільш ф2п френдлі гача коли небудь випущена. Але дуже не п2п френдлі :
- піті на 80 пулів
- якщо ти програв 5050 на 80 - на 120 ти гарантовано отримуєш лімітед персонажа
- після 120 - 5050 більше не існує, ти можеш програти навіть 10 раз підряд
- якщо ти програв 5050 на 80 пулів і після того не роляв лімітованого - цей гарантований 120 не кері овер, тобто якщо рольнув 80 > програв > не роляв дальше > на наступному банері 5050 на 80 не буде гарантом
- кількість пулів керіовер в наступний банер, тобто для прикладу : рольнув 80 > програ 5050 > дороляв до 120 щоб отримати гаранта > на наступному банері в тебе 40/80 пулів до 5*
Последний раз редактировалось daesz 27.02.2025 00:50, всего редактировалось 1 раз.
lewerlin
Member

Kirakishou: 27.02.2025 00:29Хоча і без новин помітно, що у них щось не так, адже ігри якось різко стали гірші, особливо ХСР.
Як на мене, зник контроль "зверху". Раніше, той же Давей по стрімах бігав, за Генш навіть "плакати" виходив, тобто хоч якось був в курсі процесів. Власники хойо ж самі "технарі", знають що як працює. Наразі ще купа новин, що інші їх компанії масово наймають співробітників, в того ж Гугла переманюють х1,5 платнею, ігри явно поки не пріоритеті.
Kirakishou: 27.02.2025 00:29Іграм міхойо така щедрість і не снилася, я сумніваюся, що якби я просто робив дейліки в ХСР, то мав би всіх персонажів.
В них більше упор саме на геймплей і монетизація вибудована відповідно. Нинішній МоС(через який "згорів" Китай) дуже показовий, хтось його проходить фулл 4*+ГГ(ГГшка формально 5*), а хтось на івентових ейдолонах нічого не може(в діскорді один чувак при мені кері-Гепардом пройшов). Але таку "нердівську" модель не зможе підтримувати аби хто з розробників, от воно і "сиплеться". І чистому вайфу-геймінгу місця мало лишається. Тобі пропонують крутити механіки і пачки, а не вайфу.

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
daesz: 27.02.2025 00:39факт, якщо не помиляюсь - в іграх хойо найнижчий % отримати 5* зі всіх гач* останніх 5-7 років..
Проте раніше при цьому ігри і не вимагали крутити всіх. Це грамотно було обіграно. А наразі система явно "ламається".
daesz
Member

lewerlin
в тому ж ГФЛ2 цілком ймовірно отримати всіх персонажів на в0 будучи ф2п, але там проблема в іншому - є гільдійний босс і ладдер, і щоб брати високі місця в ладдері гільдій - треба крутити мінімум в1 на більшості персонажів, а на деяких і в3 і більше :/
З тих персонажів які нормально граються на в0 - буквально на пальцях 1 руки можна порахувати..

Kirakishou
а, і ще забув додати - гачі для вепонів немає, вони отримуються із "кешбеку" від звичайних пулів (типу гліттер даста в гашні та хср).
lewerlin
Member

daesz: 27.02.2025 00:57в тому ж ГФЛ2 цілком ймовірно отримати всіх персонажів на в0 будучи ф2п, але там проблема в іншому - є гільдійний босс і ладдер, і щоб брати високі місця в ладдері гільдій - треба крутити мінімум в1 на більшості персонажів, а на деяких і в3 і більше :/
З тих персонажів які нормально граються на в0 - буквально на пальцях 1 руки можна порахувати..
Так це і є показник ФТП-френдлі. Не скільки ти можеш отримати, а чи може акк без донату бути конкурентним. В ХСР, нинішній МоС взагалі скіллвол-овер-пейвол, що бісів нонсенс, з точки зору бізнесу(і що демонструє тотал безлад в ХоЙо). Інша справа, що вайфу-геймеру це до лампочки, і без відвертого альтруїзму розробників(що знов таки нонсенс) обидва боки не балансяться. Або донать на вайфу(якщо хочеш усіх, скіни теж в цю категорію), або донать на циферки.
Ответить