[Україна, Черкассы] Msi Gaming tro oc RTX 5080 (гарантія брейн)

Объявления о продаже
Автор
Junior

Каждый заходит, и если течет слюна - оставляет свой комментарий который никак не относится к покупке. Но "дельные" советы :rolleyes:
Buldozer.
Member

Solpadeine: 11.02.2025 06:54 Artem_M
протягом 14 днів здається товар, який не був в користуванні
а тут вже б/в :rolleyes:
Dupree
Просто пан продавець хоче и рибку з'їсти, і...ну ви зрозуміли :laugh:
і награтися, і ще й на шару
Это капец :lol: . Какая вам разница кто почему и чего продает и что выгоднее сделать? Как бабки у подьезда, ей богу
rgb2008
Member

У нас тут не форум розумних людей,а простий базар,де кожен хоче показати,що він самий розумний і дати дуже гарну пораду що і як робити,на його погляд... :rotate: Людина вправі сама вирішувати що та як йому робити,на чому грати і за скільки продавати...Зайшов дати дельний совєт!))) :D
Timedemo
Member

earful: 11.02.2025 10:24 Каждый заходит, и если течет слюна - оставляет свой комментарий который никак не относится к покупке. Но "дельные" советы :rolleyes:
:up: :up: :up:
rgb2008: 11.02.2025 11:59 У нас тут не форум розумних людей,а простий базар,де кожен хоче показати,що він самий розумний і дати дуже гарну пораду що і як робити,на його погляд... :rotate: Людина вправі сама вирішувати що та як йому робити,на чому грати і за скільки продавати...Зайшов дати дельний совєт!))) :D
earful: 11.02.2025 10:24 Каждый заходит, и если течет слюна - оставляет свой комментарий который никак не относится к покупке. Но "дельные" советы :rolleyes:

саме цікаве, ні одного нікнейму з гілки про вибір відеокарт))
Timedemo
Member

shnok: 11.02.2025 10:14 Людина продає карту, а ви тут даєте свої поради що йому робити і як повернути товар. Хоча якщо Вам прийшла повернута відеокарта, ви б підняли тут такий хейт магазину
Nuclear World
Member

https://artline.ua/product/videokarta-m ... tent=34903

в магазах цены ещё выше
VirusikZloy
Member

артлайн контора де..а которая продает в3дорога .. и люди там такие же
продавцу удачи в продаже
Timedemo
Member

21 лютого має забрати товариш Ap0stle. бронь за ним.
Halfway2
Junior

Цілком нормально що люди цікавляться чому продают новинку , а вірити автору це уже залежить від людини .Може насправді автор погрався картою і почались якісь проблеми з pcie 5.0 ? чи може боїться що розплавиться розьем на карті , а може тому що У мережі з'явилися перші огляди і тести відеокарти Nvidia RTX 5080 – це провал ? а може тому що від драйвера вона може стати цеглою ? а гарантія не факт що верне вам гроші. Тому скоріше за все людина поняла що треба триматися подальше від гріха і передати ці проблеми і страхі комусь іншому, і просто перечекати лихо , а бо купити собі 4080 супер чи 5070 ti за дешевше потом , я би 20 раз подумав ніж спішити з покупкою 50- серії :beer:
Timedemo
Member

Halfway2: 18.02.2025 18:24 Цілком нормально що люди цікавляться чому продают новинку , а вірити автору це уже залежить від людини .Може насправді автор погрався картою і почались якісь проблеми з pcie 5.0 ? чи може боїться що розплавиться розьем на карті , а може тому що У мережі з'явилися перші огляди і тести відеокарти Nvidia RTX 5080 – це провал ? а може тому що від драйвера вона може стати цеглою ? а гарантія не факт що верне вам гроші. Тому скоріше за все людина поняла що треба триматися подальше від гріха і передати ці проблеми і страхі комусь іншому, і просто перечекати лихо , а бо купити собі 4080 супер чи 5070 ti за дешевше потом , я би 20 раз подумав ніж спішити з покупкою 50- серії :beer:
набагато простіше уважно прочитати перший пост. чим тут біля криштального шару вангувать.
Halfway2
Junior

Timedemo: 18.02.2025 20:46
Halfway2: 18.02.2025 18:24 Цілком нормально що люди цікавляться чому продают новинку , а вірити автору це уже залежить від людини .Може насправді автор погрався картою і почались якісь проблеми з pcie 5.0 ? чи може боїться що розплавиться розьем на карті , а може тому що У мережі з'явилися перші огляди і тести відеокарти Nvidia RTX 5080 – це провал ? а може тому що від драйвера вона може стати цеглою ? а гарантія не факт що верне вам гроші. Тому скоріше за все людина поняла що треба триматися подальше від гріха і передати ці проблеми і страхі комусь іншому, і просто перечекати лихо , а бо купити собі 4080 супер чи 5070 ti за дешевше потом , я би 20 раз подумав ніж спішити з покупкою 50- серії :beer:
набагато простіше уважно прочитати перший пост. чим тут біля криштального шару вангувать.
Читав, так як потратив в цю тему теж з цікавості ) якщо ваш друг ночував біля магазину і купив за 1100 баксів її то сенс є , але без гарантії карта буде, і є відгуки що горять контакти ,то ризик є бути тестером і при цьому платити великі гроші.В іншому випадку ви як і всі інші вирішили що воно того не варте, принаймні поки не пройде якісь час B-)
shnok
Member

Halfway2
я щось не розумію, навіщо ви це все пишете? Ви хочете показати що не варто купувати 5ххх серію? так пишіть в розділі відеокарт, а якщо вас жаба душить чи ще якісь причини що ви нахабно всіх намагаєтесь відговорити і придумаєте різні нікому не потрібні теорії, чому автор продає карту...
це ж потрібно з 2013 року на форумі, 7 повідомлень за весь час і ось людину прорвало))) :D
Timedemo
Member

Halfway2: 19.02.2025 01:36
Timedemo: 18.02.2025 20:46

Читав, так як потратив в цю тему теж з цікавості ) якщо ваш друг ночував біля магазину і купив за 1100 баксів її то сенс є , але без гарантії карта буде, і є відгуки що горять контакти ,то ризик є бути тестером і при цьому платити великі гроші.В іншому випадку ви як і всі інші вирішили що воно того не варте, принаймні поки не пройде якісь час B-)
Це моя справа як поступать. А карти обговорюють в іншій темі.
Timedemo
Member

Halfway2: 18.02.2025 18:24 а може тому що від драйвера вона може стати цеглою ?
доречі дякую. я і забув що у мене 5.0 на мамці
https://gyazo.com/886e91bcc67df650a501b551b3766eae
і чогось все працює нормально :D :D :D
Halfway2
Junior

shnok: 19.02.2025 03:32 Halfway2
я щось не розумію, навіщо ви це все пишете? Ви хочете показати що не варто купувати 5ххх серію? так пишіть в розділі відеокарт, а якщо вас жаба душить чи ще якісь причини що ви нахабно всіх намагаєтесь відговорити і придумаєте різні нікому не потрібні теорії, чому автор продає карту...
це ж потрібно з 2013 року на форумі, 7 повідомлень за весь час і ось людину прорвало))) :D
Хаю хай з вами ІванГай, так захотілося мені більше відвертості в такий складний час :shuffle: Карту і так купляють чи заберуть в майбутньому тому кому треба .Я тому і не пишу тут ,тому що в кожній темі мене би чекали такі люди як ви ( вот тут прорвало ;) )
Timedemo: 19.02.2025 08:03
Halfway2: 19.02.2025 01:36
Це моя справа як поступать. А карти обговорюють в іншій темі.
Звучить правдоподібно,дякую ! Так би і написали в першому пості , ніхто би і не питав причину продажі :rotate: А так відповіли тільки мені :-P
Timedemo: 19.02.2025 08:56
Halfway2: 18.02.2025 18:24 а може тому що від драйвера вона може стати цеглою ?
доречі дякую. я і забув що у мене 5.0 на мамці
https://gyazo.com/886e91bcc67df650a501b551b3766eae
і чогось все працює нормально :D :D :D
Я і не казав що проблема назавжди) з випуском нових біосів чи навіть ревізій якісь помилки виправлять.Але провал є провалом ,все мовчу.
Timedemo
Member

Halfway2: 20.02.2025 00:53 Звучить правдоподібно,дякую ! Так би і написали в першому пості , ніхто би і не питав причину продажі :rotate: А так відповіли тільки мені :-P
А що написано в першому пості? Невже не видно одразу там?
Timedemo
Member

Продано.
Закрыто