Гаснет экран xiaomi redmi

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

у меня смартфон xiaomi redmi.купил его 3 года назад.недавно начал замечать что после 10-20 минутного просмотра фильма в интернете прерывается просмотр и гаснет экран.что это может быть и как решить эту ситуацию самостоятельно? :( :( :(
Mcloud
Member

Если исключить выход из строя Акб, тогда неисправность подсветки экрана, но, скорее всего акб конец.
Евгений King
Member

3 роки для телефону, це якраз крайній термін експлуатації, зокрема так точно для АКБ.
Ситуація набуває двоякого характеру, бо навіть замінивши АКБ ви отримаєте виключно теоретичну стабільну роботу, але автономність не буде як у нового, ще й лишається ризик вибуху/загорання аппарату, бо китай АКБ дуже посередньої якості.
Найбільш адекватним буде злити телефон на OLX, вказавши всі його проблеми, і докласти на новий, тимпаче, що до кінця не зрозуміло, чи то дійсно АКБ, чи проблема більш глибокого характеру.
Якщо ж проблема не в АКБ, то приходимо до того, що повноцінний ремонт настільки старого аппарату не доцільний і буде вартувати ледь не 100% вартості такого аппарату на б.в. ринку.
fan-zp
Member

как говорят люди без четкого ТЗ результат XЗ :)
телефон выключается или экран ?
а вообще есть такой ресурс 4PDA,там найдите модель и спросите
Евгений King
Member

fan-zp: 21.02.2025 14:48 как говорят люди без четкого ТЗ результат XЗ :)
телефон выключается или экран ?
а вообще есть такой ресурс 4PDA,там найдите модель и спросите
Ми ж балакаємо про 3х копієчний редмі...
А сенсу то, АКБ треба міняти 100%, заміна акб 500грн сам акб + робота майстра, чи вартий 3х річний аппарат витрати на нього 30-50% його ціни на б.в. ринку? Цікаве питання. Якщо ж там ще щось несправне, рентабельність ремонту наближається до нуля.
Є адекватні терміни експлуатації заліза, телефони і всі інші носимі гаджети дуже швидко застарівають і морально і фізично. Який сенс ремонтувати те, що через пів року всеодно дасть дуба, по причині старості?
fan-zp
Member

Евгений King
в описании проблемы нет ничего про то что тело выключается
у него может Миуай просто гасит процес и тушит экран,я за это
то что 3 года пора на замену то само собой,но зависит от многих параметров и эксплуатации
у тещи редми ноте 5 до сих пор живой и работает
2018 г.в
Евгений King
Member

fan-zp: 21.02.2025 15:01 Евгений King
в описании проблемы нет ничего про то что тело выключается
у него может Миуай просто гасит процес и тушит экран,я за это
то что 3 года пора на замену то само собой,но зависит от многих параметров и эксплуатации
у тещи редми ноте 5 до сих пор живой и работает
2018 г.в
У мене теж рідня доношує досі мій Poco x3 Pro, це йому 3.5 роки, я юзав майже рік. При тому що я аскетично відношусь до телефонів, рідко буває що в щось граю, не дивлюсь з телефону відео взагалі, відповідно рідко заряджаю і взагалі основна функція саме дзвонити, і юзається він зараз так само, автономність впала приблизно вдвічі, від нового стану. При активній експлуатації ледве вистачає на день, а якщо барахлить зв'язок чи підгрузити перегладом відео чи вдруг легкою грою - лічені години.
І це на телефоні взагалі нічого важкого весь період експлуатації не запускалось.
А тут редмі, затяганий життям, на котрому дивляться ютубчик, там не може бути живої АКБ в принципі
fan-zp
Member

Евгений King
я согласен по батарее, но проблему надо нормально описать, что б было понятно в чем причина
ПС: это первое сообщение его, только зарегался
ну ждем хоть какого-то ответа если не бот
Ответить