Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
роль ЦАП дуже переоцінена. треба дивитись що у нього за система взагаліstdem777: ↑ 21.02.2025 03:07 Глянь какие цапы он модернизирует и можно начать с одного из таких в обычном заводском исполнении. Комменты покури под его видео. Ссылка на его лох есть в профиле ютуба. Но а вообще я не понимаю, зачем какой-то невнятный ЦАП, имея такую крутую аудио карточку. Как вариант отдай ему ее на модернизацию и толку от этого будет больше, тнм более это очень уважаемый спец в теме цапов и карточек
-
Radio Bay
Member
Він не для себе робить, люди задоволені, саундтести до та після є на каналі, але слухати їх на колонках Свен або на встрійці нема сенсуHotspur: ↑ 21.02.2025 08:59роль ЦАП дуже переоцінена. треба дивитись що у нього за система взагалі
-
stdem777
Junior
А говорил новичок))) просто сделай волевое решение, я думаю ты уже сделал выбор)
-
Hotspur
Member
золоті словаRadio Bay: ↑ 21.02.2025 09:17але слухати їх на колонках Свен або на встрійці нема сенсу
-
Hotspur
Member
сподобався трек

-
Radio Bay
Member
Вокал цікавий, цими нотками стриманого надриву чимось мені Portishhead нагадали та трохи Amy WinehouseHotspur: ↑ 23.02.2025 09:03сподобався трек
- спойлер
-
-
Rezvan
Member
Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами))lewerlin: ↑ 17.02.2025 20:10АКшки плоскі, котрі слухав. Видимо фірмовий "почерк". Навіть Сябри, та блін навіть цирруси, вміють в драйв, в порівнянні. По детальності сябри трішки краще.MSiAventador: ↑ 17.02.2025 12:17Мені не безпідставно здається що будь-який ЦАП на АК4493 і детальніше і дешевше за початковий більш дорогий R2R.
Але у АК4493 не буду дрейфу резисторів з часом.
АК зайде любителям спокійного, ІМХО.
Багато чого слухав, обрав саме цей

https://hi-fi-forum.net/publish/preview/161
-
Hotspur
Member
ніщо не істина саме по собі і все залежить від обставинRezvan: ↑ 23.02.2025 12:34Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами
-
Radio Bay
Member
От тобі ще з цікавого жіночого, застряло з вчора в плейлісті
- спойлер
-
feson
Member
Ось також жива классика..
-
Radio Bay
Member
Ну, цапи за 1,5К то окрема тема )Rezvan: ↑ 23.02.2025 12:34Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами
Гилмора впізнаю з першої нотиfeson: ↑ 23.02.2025 21:27Ось також жива классика..

-
Rezvan
Member
Мова звісно не про ціну бо гроші самі по собі не грають, питання якості реалізації...Radio Bay: ↑ 24.02.2025 13:47Ну, цапи за 1,5К то окрема тема )Rezvan: ↑ 23.02.2025 12:34Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами
Гилмора впізнаю з першої нотиfeson: ↑ 23.02.2025 21:27Ось також жива классика..![]()
Я зустрічав дуже багато мультибітів а також не менше дельт, які при якісному виконанні звучать просто прекрасно

-
Radio Bay
Member
Звісно, ціна не має прямої залежності з якістю. Ціна лише відкриває більше можливостей у якісній реалізації, але там вже здебільшого люди слухають та покупають звук, маючи певний досвід та смак. Дешеві цапи, особливо китайські, роблять аби купили, бо там люди купують цап-коробочку, а не звук. В самого була досить непогана ДС, от не було претензій, але Pegasus за ті ж гроші підкорив напором та драйвом і я не можу сказати, що він ліпший, просто він мені більше подобається. Тут вже боротьба концепцій та смаку. Так що гарною ДС мене не здивувати, звісно і АК такі є, я з АК мало зустрічавсяRezvan: ↑ 24.02.2025 17:12Мова звісно не про ціну бо гроші самі по собі не грають, питання якості реалізації...
-
Ostin
Member
Все це вовтузіння з аудіо приладдям має один гарний побічний ефект - ти збагачуєш свою аудіотеку випадковими знахідками. Я от клавку додав, що вище постили) Ще інших заціню згодом)
-
Radio Bay
Member
Ostin: ↑ 25.02.2025 11:44Все це вовтузіння з аудіо приладдям має один гарний побічний ефект - ти збагачуєш свою аудіотеку випадковими знахідками
Є таке, абсолютно несподіваними, багато цікавої музики проходить повз нас і не попадає загальній інформаційній простір. Зачипився за трек, Ютьюб, торренти, спільні проекти. Нема на торрентах - Discolog -> Album list, Google: [name] flac. В цьому не трендовому просторі дуже багато всякого цікавого, що існує поза трендами. От, наприклад, цілий пласт європейського дуже різного музона поза чартами, тільки копай, це німці, несподівано, хоча там у таких проектах все вже настільки інтернаціоналізовано, що немає різниці звідкіля
- спойлер
-
DEVES
Member
Давно подписан на эти каналы, поэтому рекомендую
https://www.youtube.com/@MyAnalogJournal
https://www.youtube.com/@HISessions/videos
https://www.youtube.com/@MyAnalogJournal
https://www.youtube.com/@HISessions/videos
-
konb999
Member
Потужно!Hotspur: ↑ 21.02.2025 08:59роль ЦАП дуже переоціненаstdem777: ↑ 21.02.2025 03:07 Глянь какие цапы он модернизирует и можно начать с одного из таких в обычном заводском исполнении. Комменты покури под его видео. Ссылка на его лох есть в профиле ютуба. Но а вообще я не понимаю, зачем какой-то невнятный ЦАП, имея такую крутую аудио карточку. Как вариант отдай ему ее на модернизацию и толку от этого будет больше, тнм более это очень уважаемый спец в теме цапов и карточек

Це напевно таких як у тебе цапів.
-
lewerlin
Member
Народ, в кого хороша ДС, ну і Radio Bay з "мультиком". На тест компресії
- спойлер
-
Radio Bay
Member
lewerlin
Честно говоря, не сильно понимаю суть компрессии, слышал звон, да не знаю, где он. Такое впечатление, что бумбокс играет. Глубины звука, обертонов, жира, объема вообще нет. Вот бумбокс - первое, что пришло в голову. По глубине сцены вглубь, нет, всё в одну линию, нет эшелонирования, плоско и дудки почему-то то из левого, то из правого канала, так особо и не припомню, чтоб делали, чтоб прямо из колонки, обычно чуть к центру смещают и задвигают вглубь
Честно говоря, не сильно понимаю суть компрессии, слышал звон, да не знаю, где он. Такое впечатление, что бумбокс играет. Глубины звука, обертонов, жира, объема вообще нет. Вот бумбокс - первое, что пришло в голову. По глубине сцены вглубь, нет, всё в одну линию, нет эшелонирования, плоско и дудки почему-то то из левого, то из правого канала, так особо и не припомню, чтоб делали, чтоб прямо из колонки, обычно чуть к центру смещают и задвигают вглубь
- По дудками
-
Сейчас дудки на 1, 2, а обычно крайние дудки где-то на 3, 4, не в самый край
-
tablestikus
Member
lewerlin
мені деталізації в твоєму лінку не вистачило, досить плоско все
мені деталізації в твоєму лінку не вистачило, досить плоско все