Очікується дефіцит GeForce RTX 5070 і GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

artko: 20.02.2025 13:59
з чого раптом 1030? вона ще старіша. скоріш за все амд якась.
У мене є підозра що їх все ще виробляють
vsx
Member

Ну и как мы теперь без карточек 5060 на полках за 20к?
Mixx
Member

:gigi: :lol:
MetalistForever
Member

Я уже устал смеяться , от этой трагикомедии :laugh:
SKYJAKER
Member

Очікується дефіцит анонсу відекарт GeForce RTX
penetrator
Member

Заказал 5080 два дня навзад - пришел ответ, что карта была в наличи одна и ее продали, так что всем остальным надо ждать след поставки :laugh:
Pride91
Member

Nirtu: 20.02.2025 13:27
dead_rat: 20.02.2025 13:15
Скажемо так, 4 серія сидить і сміється, 3 серія спокійно сидить, 2га вже потроху сповзає але може почекати.

І лише володарі 1го покоління мають щось вирішувать
звучить логічно, але люди то не зовсім логічні істоти :)

я скоріше бачу ситуацію так що на 50хх як раз таки в першу чергу будуть переходити володарі 40хх-30хх. з 40хх ті для котрих просто принципово мати завжди топ оф зе топ. А з 30хх ті котрі дотримуются правила "нова карта раз в 2 покоління, незважаючи ні на що". А ті хто сидять на 20хх або 10хх вже наврядчи думают про апгрейд до 50хх (або просто це не по фінансам і за щастя було б апгрейднутись до 30хх, або в цілому пофіг на це все поки умовна ДОТА2/КС2 запускаються)
Так і є, я з 2080 щось не хочу ні 3 ні 4 ні 5ту серію, якщо якісь ігри йдуть не так як хотілось би то доганяюсь генератором, той же Алан Вейк 2 я пройшов з генератором.. і стрибати на 4080 за її ціну в 55к я не бачу сенсу.. дорого.
tornadox
Member

Боги маркетингу, в недалекому майбутньому схоже може бути з яблучною продукцією.
waryag
Member

radeon5870: 20.02.2025 13:03 тупий маркетинг
думають, що всі навкруги такі ж дауни, як і вони
ну.... удачі
Саме тому всі карти вигрібаються по лютому оверпрайсу?
Геральт
Member

waryag
Всі 3 шт вигребли )
Ostin
Member

waryag: 21.02.2025 12:45Саме тому всі карти вигрібаються по лютому оверпрайсу?
Думка така, що всі (або більшість) таки дауни?)
dead_rat
Member

Геральт: 21.02.2025 13:07 waryag
Всі 3 шт вигребли )
У пенетратора в Амстердамі взагалі одна єдина була і йому не дісталася :laugh:
VladimirV
Member

A 4070Super зняли з ліній цікаво, чи й далі будуть клепати?
Бо якби ціна на карту б/в - нову з часом (наприклад до кінця року) стабілізувалася на рівні 450-550$ (ну 19к б/в- 23к нова, на зараз) могла б стати народною.
Бо не думаю що народна карта може коштувати більше 500 баксів.
ObRsPnVaDeR
Member

VladimirV
1к будет народная карта :facepalm: Я уже это осознал...Четко они провернули операцию..Красные тоже завысят цены..Короче торба :(
Ostin
Member

VladimirV: 21.02.2025 13:58Бо не думаю що народна карта може коштувати більше 500 баксів.
Ви переоцінюєте народні можливості принаймні вдвічі)
VladimirV
Member

ObRsPnVaDeR
Та карти по 1к апріорі йдуть лісом в масовому сегменті, тому я за 4070Super і запитав. Були інсайди від всяких інсайдерів, що 4070S буде знята з конвейера, але не від самих Нвідіа. Якщо випуск чіпів буде паралельно з Блеквелом, то ціна і у вендорів впаде.
Ostin
Та не переоцінюю, бо 3060/4060 стали народними, а прайс був десь ~350-370 доларів в середині циклу. Думаю вже 100 баксів докинути можна.
А за 250 народних точно не буде, бо це якщо зараз 10к нова карта з магазу - то нереально взагалі.
Ostin
Member

VladimirV
Дивлячись, що вкладати в поняття народ. Мої молоді знайомі (рочків до 30), які заробляють десь від 20 до 30 грн, оновлюючи комп шукають щось типу "б\в RTX2060 за 6к, бо я ж не довбо*об" (це цитата, якщо що).
Я особисто розумію, що можна (і варто) було б збільшити бюджет, але отакий вже нарід у мене)
P.S. У одного ще є 2080, то він мажор і всі йому заздрять)
waryag
Member

maxud_b: 20.02.2025 13:29ой, чую другу кризу індустрії відеоігор ( перша - 1983-85 року з падінням на 97%)... Як RnD окупити, якщо карт, пам'яті, ссд, процессорів виробляється все меньше і меньше, а ті що є все дорожчі? Зменшуючи аудиторію покупців і залишаючи лише преміальний сегмент і робити ставку на хайп і агресивну рекламу, будь-яка криза, як от з штекерами до вк чи відпадаючими РСІ 5.0, можуть просто втратити всіх покупців: нові покупці не з'являться, бо немає доступності; старі та заможні, не куплять, бо нахіба таке, що ломається і не працює як слід... Слід за цим падіння ігроіндустрії до рівня інді, що йдуть на вбудованих вк. Зменшення кількості ігор і падіння їх якості, призведе поліпшення пк, як системи, до недоцільності. От і все. Немає для чого купляти і кому, а нове і вилизане по якості вже не вийде зробити бо не буде грошей... Зі штучним інтелектом - навчать декілка моделей ефективних і будуть використовувати їх. А на користування йде набагато меньше обчислювальної потужності.
Тираж ігрових пристроїв пішов на мільярди, яка криза? Якщо завтра зупинимо всі літографічні фабрики, ще 10-20 років буде, на чому гратися.
Стагнує тільки ПК, і навіть так RnD окупаються уніфікацією з серверним залізом, де стабільне зростання.

А ігровий ринок ПК не обмежується...

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Ostin: 21.02.2025 13:37 Думка така, що всі (або більшість) таки дауни?)
Якщо бути дипломатичним - у досить великої кількості людей хронічна нетерплячка.

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Геральт: 21.02.2025 13:07 Всі 3 шт вигребли )
Їх набагато більше, просто йдуть тим, кому потрібніше (і хто готовий платити).
dead_rat
Member

VladimirV: 21.02.2025 13:58 A 4070Super зняли з ліній цікаво, чи й далі будуть клепати?
Бо якби ціна на карту б/в - нову з часом (наприклад до кінця року) стабілізувалася на рівні 450-550$ (ну 19к б/в- 23к нова, на зараз) могла б стати народною.
А який сенс продавати 4070 с по 550$, коли альтернатива коштує 1000+?
Bukakanga
Member

dead_rat: 21.02.2025 18:43
VladimirV: 21.02.2025 13:58 A 4070Super зняли з ліній цікаво, чи й далі будуть клепати?
А який сенс продавати 4070 с по 550$, коли альтернатива коштує 1000+?
смысл есть, если по 1000 никто не будет покупать.
Ответить