S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Вчора прикольний баг спіймав:сутичка з Фаустом на даху-ну я його переміг героїчно :) Потім катсцена де Скіф з Фаустом розмовляють про Зону,і яка вона є насправді.Потім по рації виходить Шрам на звязок,Скіф відповідає що Фауст мертвий і Шрам наказує обшукати тіло і забрати кулон...А Скіф не може цей кулон забрати,бо лежить,помер від кровотечі-показник життя нульовий,але якось розмовляє...чудеса :D
Барбарис
Member

Alligator, а в мене взагалі такої точки не було. Мене на Смітник, Випалювач і десь до Янтаря відправляли.
Alligator
Member

Барбарис: 20.02.2025 17:57 Alligator, а в мене взагалі такої точки не було. Мене на Смітник, Випалювач і десь до Янтаря відправляли.
Так про смітник мова й йде.

Відправлено через 32 хвилини 33 секунди:
Азазелло: 20.02.2025 16:46 Вчора прикольний баг спіймав:сутичка з Фаустом на даху-ну я його переміг героїчно :) Потім катсцена де Скіф з Фаустом розмовляють про Зону,і яка вона є насправді.Потім по рації виходить Шрам на звязок,Скіф відповідає що Фауст мертвий і Шрам наказує обшукати тіло і забрати кулон...А Скіф не може цей кулон забрати,бо лежить,помер від кровотечі-показник життя нульовий,але якось розмовляє...чудеса :D
Аналогічно, причому кат сцена йде, субтитри пишуть, а звуку діалогівця немає, зате очівку одразу дали в стімі на самому початку діалогу :lol:
Барбарис
Member

Alligator, так в пості написано Залісся. Той кровосос навкруги бігав, точка вказує лише район.
Alligator
Member

Барбарис: 20.02.2025 19:39 Alligator, так в пості написано Залісся. Той кровосос навкруги бігав, точка вказує лише район.
На смітнику підібрав, можливо це A-LIFE працює, НПС підібрав на мутанті, я на НПС.
Забрав всі 4-ри, але на смітнику досі відображається точка з нашийником (я там на трупі між машинами забрав ошийник)
На Залісся я пішов далі в пошуках додаткових нашийників бо нікому їх не продавав після проходження квесту на зграю собак, а отже десь тварі з ними бігають. Але навіть якби знайшов толку 0, додаткові нашийники не закривали точку на смітнику.
Alligator
Member

Таке питанячко. Де взяти заряди для Гаус пушки? І її по завершеню доп квеста Щерби давати повинні були? А я тільки купони отримав від Щерби, при інших варіантах від профессора теж сама кількість. Вони в бункері закрились.

Де валялась гаус-пушка під спойлером:
спойлер
Вельми шановні два угрупування бухали в рижому лісі, їх зустріли ще одні проживальщики зони та почалося піу-піу в результаті якого був один поранений хлопчина якому дав аптечку, а на одному з трупів гауспушка в усмерть убита з 4 зарядами, на ростку її підлатали, але 4 заряди вистачило, щоб подивитись що то таке, а як ділі грати нею? Чи ще не на часі і зарядів буде повно пізніше по сюжету?
Барбарис
Member

Alligator
На Янові, в Прип'яті.
Denon480
Junior

Alligator: 22.02.2025 12:06І її по завершеню доп квеста Щерби давати повинні були? А я тільки купони отримав від Щерби
если не изменяет память то передатчик нужно было отключить а не уничтожить, тогда появится квест на ошейники и по завершению получишь гаусс.
Alligator
Member

Барбарис: 22.02.2025 13:25 Alligator
На Янові, в Прип'яті.
Дякую. Отже не дійшов. Квести на Янові тільки з`явились, а до Прип'яті ще невідкритий регіон.
Denon480: 22.02.2025 15:06если не изменяет память то передатчик нужно было отключить а не уничтожить, тогда появится квест на ошейники и по завершению получишь гаусс.
Передатчик це така наче радіо? біля нього пристрій (типу випромінювач) завалений дошками був виходячи відмітки, але нічого ним зробити неможливо. А ось "радіо" можно або знищити, або взаємодіяти = перелаштувати частоту і ошийники більше не працюють, про що верещіть Щерба.
Хоч сам квест у мене з початку забагованний після знищення "радіо" біля бункеру стоїть чувак з азіатським лицем який розповідає як за копійки живих мутантів приносив Щербі. Отже продовження таки ще має бути, але чи активується автоматично коли частина 1 не закінчувалась та примусово в консолі завершав, а частину 2 квесту примусово стартував...
Denon480
Junior

Alligator: 22.02.2025 15:17або знищити, або взаємодіяти = перелаштувати частоту і ошийники більше не працюють, про що верещіть Щерба.
Вот надо было всё таки уничтожить а не перенастраивать и был бы квест с ошейниками (перепутал с отключением)
Alligator: 22.02.2025 15:17Хоч сам квест у мене з початку забагованний після знищення "радіо"
Опять же если не изменяет память то он не сразу даёт квест на ошейники
Я прошёл ещё в декабре и уже не помню точные подробности, но квест с ошейниками интересный, особенно в развязке :)
Hotspur
Member

Denon480: 22.02.2025 15:22но квест с ошейниками интересный, особенно в развязке
так, кращий побочний квест. 2 місце - це про легенду
ya98
Member

У меня с последним патчем что-то пошло не так в квесте про легенду. Не появляется отметка на тайник. Решил не заморачиваться и зарезал Корягу на месте как свинью. Зато подправили калаш Коршунова - он теперь со 100% здоровья. И оптика к нему появилась на свалке (на одном из кранов подвешен рюкзак, буквально рядом с терриконом). Так же поменялось что-то связанное с Вараном, в диалоге рекомендует наняться в памошники к бармену своры. Проверить уже не смогу - слишком много переигрывать(вычистил в этом прохождении базу своры и военторга как только попал на террикон).
Alligator
Member

ya98, у Коршунова тупо зі столу забирати калаш виходить? До мене тільки зараз дійшло, що у мене половина арсеналу на голову вище від того, що по сюжету йде бо то донатне з ультимейт версії сталкеру :lol:
Ответить