S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Біля "Військова частина" у сторону "Автопарк" на локації Дуга є схрон, там взагалі нічого цінного немає, але дуже бісить відмітка схрону яку неможливо взяти.
Кажуть, що якщо проходити гру за Іскру то по сюжету туди будеш йти та можно підібрати, а як це зробити зі інших варіантів? :puzzle:
Вхід з автопарку є, але то більше "вихід", бо у місце схрону піднятись нереально, тобто треба входити з якого іншого боку, у військовій частині входів не бачив, а аж на КПП двері зачинені, да можливо то тупо у будку постового вхід. :pray: :banghead:

P.S. годину бив Фауста та полтергейста поки не дійшло у чому справа, розробники гарно під...ли, тепер я зрозумів як 100500 за перше проходження берется :lol:
Барбарис
Member

Alligator, якого полтергейста? Хіба коло Фауста щось таке є? Фауст не складний, головне не розривати дтстанцію після його першої смерті :D
Alligator
Member

Барбарис: 17.02.2025 08:46 Alligator, якого полтергейста? Хіба коло Фауста щось таке є? Фауст не складний, головне не розривати дтстанцію після його першої смерті :D
Це дві різні локації. Я весь боєзапас розстріляв в ящики з каструлями, а воно на даху сиділо :D
Барбарис
Member

Alligator, той що на півночі Дуги? На даху з антеною?
На Дикій території теж є прдібна підстава, над перегородкою де найми в ТЧ сиділи.
Alligator
Member

Барбарис: 17.02.2025 14:31 Alligator, той що на півночі Дуги? На даху з антеною?
На Дикій території теж є прдібна підстава, над перегородкою де найми в ТЧ сиділи.
Ага. Після штурму дуги відчуття ніби я прапорщик якийсь. Он люди пишуть, що повний рюкзак патронів тягли, а я бинти з тушонкою та мінералкою. Чудово розумію що їх вартість як полузламаного калаша, але тягну. Не пропадати ж добру )

Доречі незважаючи на 1.2 пач збереження після перезапуску на Дузі були зламані.
VovaII
Member

Підкажіть як пройти друге випробування після виходу із НДІЧАЗу? Там розбив чотири "лампи" під стелею, але двері не відкриваються. На столі ще 4 червоні кнопки. Від крйньої лівої кнопки вмикається "настольна" лампа. За стіною тупцяє якась тваринка. І що далі?
Барбарис
Member

VovaII, подивитися що міняється на столі після кнопок, їх треба в певному порядку жати.

Alligator, не знаю. Я навіть викидав зайве та закидував все навколо гранатами, особливо там є точка де псевдогіганти спавняться.
MAKKACIN
Member

VovaII
1/3/2/4 кнопки нажав і двері відкрились коли лампи загорілися, якраз недавно перепроходив)
VovaII
Member

Барбарис
MAKKACIN
Коли крайню ліву натискаю — загорається лампочка на столі, напроти цієї кнопки. А куди дивитись коли інші натискаєш? — При натисканні інших або гасне крайня ліва лампочка, або взагалі нічого не відбувається.
— Це зліва на право? Бо як туди заходиш, то найближча кнопка з правого краю столу. — Це з толку збиває, де перша? Крайня права, чи крайня ліва?
Alligator
Member

VovaII
Там коли вірно натискаєш то лампа світиться, якщо натиснути на іншу то два варіанта - гаснуть всі (не вірний і треба з поставку) або засвітиться ще одна (вірний і треба продовжувати).
MAKKACIN
Member

VovaII
зліва направо
VovaII
Member

Alligator
MAKKACIN
:beer: :beer: :beer:
0kie
Member

Попытался в это поиграть и застрял на первом же "испытании". Испытание нервов. После бункера с дохлым учёным, это который в самом начале игры, мне сканером надо найти артефакт - сканер пищит, захожу в светящуюся лужу и не вижу что мне там надо взять и как. Посреди лужи лежит бочка типа автоцистерны, на этом всё - ничего не вижу и не нахожу. Любители этой игры, объясните - как в ней эти поиски работают и что нужно делать?
Хрень коридорная - дальше не пройти и ничего не сделать. Как в такое можно играть? :facepalm: Почему не сделали открытый мир? С полной свободой действия игрока? Фу в такое играть... :puke:
Alligator
Member

0kie, початковий сканер рідкісне… це типу пролог з пізнанням гри, треба ходити в точці де максимальний сигнал та дивитись під ноги коли артефакт «вистрибне» та схопити його. Далі вже буде і відкритий світ, і сканери які показують точку з артефактом та аномалії на дисплеї :gigi:
Eduard1980
Member

0kie: 19.02.2025 13:27 Попытался в это поиграть и застрял на первом же "испытании". Фу в такое играть... :puke:
Це треба вміти так тупити. Як всі інші пройшли далі? Мабуть чітери :eek:
Фу бути таким дол :censoured: ом :puke:
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Alligator: 19.02.2025 13:39 треба ходити в точці де максимальний сигнал та дивитись під ноги коли артефакт «вистрибне» та схопити його.
І якщо не забув кидати болти, швидше з'явиться
VovaII
Member

0kie: 19.02.2025 13:27сканер пищит
Чим ближче до артефакта, тим сильніше пищить. Але найсильніше пищить вже метра за півтора до артефакта, а спрацьовує(вискакує ні звідки, приблизо на висоті колін) коли Ви підходите впритул до артефакта. Тобто потрібно "помацати"(походивши туди-сюди) в крузі діаметром метра 2.
Alligator
Member

О, таки софт лок зловив. Для Щерби збираю 4-ри нашийника в 4-йох точках.
Забрав всі 4-ри, але на смітнику досі відображається точка з нашийником (я там на трупі між машинами забрав ошийник, але нічного не змінилося, походив, нікого немає, пішов на інші. Якщо прийти до нього то він верещить, що не чіпати його поки всі не зберу (ну ось же вони, всі 4-ри!). Монстра з ошийником спамити через консоль чи є вірогідність десь ще зустріти? Не хочу ліву прогу ставити...
Тут собаки та кабани спавняться, але толку від них.

Відправлено через 1 годину 19 хвилин :
UPD, пішов в Заліссі пошукати собак, типу там вони мають бігати з ошийниками за які гроші платять. А там КПК з нотатком "Собак ми вигнали, кут тільки кровосос"... кровосіся я вбив, ошийника нема, з аномалії артефакт у місті проживання кровососа теж не видає хоча на детекторі "ВЕЛЕС" ясно точка показана та я на ній стою :rotate:
VovaII
Member

Alligator: 19.02.2025 17:35артефакт у місті проживання кровососа теж не видає хоча на детекторі "ВЕЛЕС" ясно точка показана та я на ній стою
А під Вами нір чи тунелей нема?
Alligator
Member

VovaII: 20.02.2025 15:29
Alligator: 19.02.2025 17:35артефакт у місті проживання кровососа теж не видає хоча на детекторі "ВЕЛЕС" ясно точка показана та я на ній стою
А під Вами нір чи тунелей нема?
Ні, перегляди ютубу показали, що там біля машин Снорк бігає (типу мутант в протигазі), також у деяких на стім ком'юніті він вже був трупом на момент приходу, вони забирали ошийник та нічого не траплялось, наче все перелазив, та й що шукати якщо я на точці відміченій на мапі ошийник то й підібрав?
Поки вирішив проблему за допомогою UETools – S.T.A.L.K.E.R 2, закрив першу частину та стартовав другу.
Ответить