Последние статьи и обзоры
Новости
Team Vitality здобули перемогу в турнірі IEM Katowice 2025 з Counter-Strike 2
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити Team Vitality здобули перемогу в турнірі IEM Katowice 2025 з Counter-Strike 2
То молодці шо на болота відправили тих...
Але нашо свайп з авп на емку був... ехх...
-
VolandInferno
Member
В цю чітерську помийну гівнодроч ще хтось грає?
11.02.2025 13:47 Вынесено предупреждение:
3.9
-
Adamantium
Ghost
VolandInferno
Может быть потому, что
Может быть потому, что
загальний призовий фонд склав 1,25 млн доларів США, із яких 400 тис. (+60 тис. нагороди для клубу) отримав переможець
-
VolandInferno
Member
Adamantium
Це не відміняє того факту, що це чітерська помийна гівнодроч, як і дота, LoL і тп шлак для недолугих.
Це не відміняє того факту, що це чітерська помийна гівнодроч, як і дота, LoL і тп шлак для недолугих.
11.02.2025 13:47 Вынесено предупреждение:
3.9
-
KimRomik
Member
VolandInferno
Таке як у тебе можуть писати тільки ліниві люди, яким лінь розвивати свій скілл в іграх. Ти хоч спершу докажи, що вмієш хоч взагалі в якусь комп гру грати
Таке як у тебе можуть писати тільки ліниві люди, яким лінь розвивати свій скілл в іграх. Ти хоч спершу докажи, що вмієш хоч взагалі в якусь комп гру грати
-
denizen
Member
та нашо комусь, щось доводити? грай, якщо подобається, та й все
-
VolandInferno
Member
KimRomik
Навіщо мені щось комусь доводити? Я в це гівно ніколи взагалі не грав. А розуму тут не треба багато, механізм тренування на рівні рефлексів, приблизно як тренування папуг чи мавп/собак.
Варто подивитися будь-яке інтервʼю з цими персонажами. Е-бе-ме тіпа, как би, ну тіпа, нада развіватса, тіпа, ну да, я так думаю, тіпа вот, ну незнаю, наверноє тіпа да - це їх межа інтелектуального розвитку.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Мамусині пиріжочки кіберкотлетки-нагібатєлі мінусять
Навіщо мені щось комусь доводити? Я в це гівно ніколи взагалі не грав. А розуму тут не треба багато, механізм тренування на рівні рефлексів, приблизно як тренування папуг чи мавп/собак.
Варто подивитися будь-яке інтервʼю з цими персонажами. Е-бе-ме тіпа, как би, ну тіпа, нада развіватса, тіпа, ну да, я так думаю, тіпа вот, ну незнаю, наверноє тіпа да - це їх межа інтелектуального розвитку.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Мамусині пиріжочки кіберкотлетки-нагібатєлі мінусять
11.02.2025 13:48 Вынесено предупреждение:
3.9
-
nick_ii
Junior
На болотах кричать, шо фінал це не важливо, важливо що Наві здолали. Перший раз чую таку тупу відмазку.MAKKACIN: ↑ 10.02.2025 15:14 Пропоную обговорити Team Vitality здобули перемогу в турнірі IEM Katowice 2025 з Counter-Strike 2
-
7_s_7
Member
А я уже было подумал что наши победили, раз в новостях стоит.
Оказалось просто французы победили русских.
Ну Наполеон не смог, зато эти хоть в игре одолели
Оказалось просто французы победили русских.
Ну Наполеон не смог, зато эти хоть в игре одолели
-
VladimirV
Member
VolandInferno
Маячню несеш якусь. Так, кіберспорт для молодих це очевидно, але далеко не тільки рефлекси, якщо взяти лол наприклад, там потрібне розуміння безлічі механік і таймінгів, і ніколи рак навіть з ідеальними рефлексами не зможе переграти розумного гравця, а тим більше команду.
Думаю, що в КС теж саме, але все простіше щодо ігрових механік. В усі ці ігри я грав, але всьому свій час. Вже мені там робити нічого.
Шкода, що Наві вилетіло від русні.
Маячню несеш якусь. Так, кіберспорт для молодих це очевидно, але далеко не тільки рефлекси, якщо взяти лол наприклад, там потрібне розуміння безлічі механік і таймінгів, і ніколи рак навіть з ідеальними рефлексами не зможе переграти розумного гравця, а тим більше команду.
Думаю, що в КС теж саме, але все простіше щодо ігрових механік. В усі ці ігри я грав, але всьому свій час. Вже мені там робити нічого.
Шкода, що Наві вилетіло від русні.
-
MetalistForever
Member
А как "NAVI" - а как они выехала за границу ааА !? Они кто депутаты, волонтеры( по “єШлях” ), представители ВПК !? Или у нас в Украине - НеоФеодализм и людей буквально на касты делим
-
VolandInferno
Member
MetalistForever
Велкам ту Юкрейн
Велкам ту Юкрейн
-
MetalistForever
Member
Та то все зрозуміло ! То у мене обурення та думки у слух
-
Scoffer
Member
MetalistForever
Як і всі кібер, і не дуже котлети - через міністерство молоді і спорту. Кожне міністерство може давати відрядження, навіть таке недолуге як міністерство культури
Так що обурення недоречне, всі офіційно.
PS: їх не з першого разу випустили, на якісь турніри вони не потрапили.
Як і всі кібер, і не дуже котлети - через міністерство молоді і спорту. Кожне міністерство може давати відрядження, навіть таке недолуге як міністерство культури
Так що обурення недоречне, всі офіційно.
PS: їх не з першого разу випустили, на якісь турніри вони не потрапили.
-
0F
Member
Тобто ти приходиш в якийсь тред, розвішуєш ярлики на манер бабки біля під'їзду, і потім ще щось видаєш про інтелектуальні здібності? Ну це, звісно, показник того, що в тебе багато розуму, ми вже зрозуміли, що один ти в білому пальті. Сам в що граєш?VolandInferno: ↑ 10.02.2025 16:12 KimRomik
Навіщо мені щось комусь доводити? Я в це гівно ніколи взагалі не грав. А розуму тут не треба багато
-
AntonyKandaurov
Member
Кіберкотлєти розвивають кібершпрот.
За болотяних це окрема тема, там наративи рівня Оруельського "1984" тож на них можна не зважати.
За болотяних це окрема тема, там наративи рівня Оруельського "1984" тож на них можна не зважати.
-
VolandInferno
Member
0F
Тобі що б зрозуміти/визначити, що гівно - це гівно, треба його скуштувати?
Тобі що б зрозуміти/визначити, що гівно - це гівно, треба його скуштувати?
-
0F
Member
VolandInferno
То сам в що граєш?
То сам в що граєш?
-
Misanthrop
Member
Якщо впевнений у скiлi то грай на faceit. Там не тiльки чiтерiв нема, ще й смурфiв банять та рейтинг тобi повертають.VolandInferno: ↑ 10.02.2025 15:29 В цю чітерську помийну гівнодроч ще хтось грає?
i загалом безкоштовно
-
VolandInferno
Member
Misanthrop
Ні слова не зрозумів з того, що ви написали.
Відправлено через 5 хвилин 57 секунд:
0F
Я взагалі ні в що не граю і не грав в розрізі цього компететів кіберлайна з мамкотрахами 12-ти річними) тобто взагалі, ні разу, ніде і ніколи. Ні одної хвилини навіть к кс1.6. Вистачило подивитись на ютубі пару стрімів з чемпіонатів, різних кс-ерів, подивитись інтервʼю.
Ні слова не зрозумів з того, що ви написали.
Відправлено через 5 хвилин 57 секунд:
0F
Я взагалі ні в що не граю і не грав в розрізі цього компететів кіберлайна з мамкотрахами 12-ти річними) тобто взагалі, ні разу, ніде і ніколи. Ні одної хвилини навіть к кс1.6. Вистачило подивитись на ютубі пару стрімів з чемпіонатів, різних кс-ерів, подивитись інтервʼю.