Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Volodya811: 08.02.2025 14:35 Вибачте, але я вже стомився писати пости, щоб хоч трохи "відкрити Вам очі". Додайте собі цю сторінку форуму у закладки і періодично, вдумчиво, читайте ті пости, що я написав. Впевнений, що з часом, Ви усвідомите реалії.
Реалии просты: хочется жить в свободной стране, где не дано никому указывать, на каком языке кому-то общаться в не-официальном окружении. А если Вам так нравится указывать другим, как им свою жизнь жить, то Вам, как-раз, в рашку.
Геральт
Member

Mister_AL: 08.02.2025 14:05 О каком "ограниченном времени" идёт речь? В наших условиях релаьно огрниченное время - на "нуле". И там вопроса особо не возникает - или он идёт с поднятыми руками, или нет.
мова врятувала військовому життя на фронті
:popcorn:

Мова врятувала
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
Пропаганда, ви всьо врьоті...
Mister_AL: 08.02.2025 14:46 Реалии просты: хочется жить в свободной стране
З таким підходом вона вільною не буде, на жаль :(
Последний раз редактировалось Геральт 08.02.2025 14:56, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

Просто гидко читати як ви захищаєте вашу русифікацію і називаєте її свободою)
VolandInferno
Member

Геральт
Я тобі таких потужно-пенеможних історій можу тонами генерувати. Миротворець - це, звісно, надійне джерело, вєрю на всє дєньгі.
Volodya811
Member

Filabatya: 08.02.2025 14:54 Просто гидко читати як ви захищаєте вашу русифікацію і називаєте її свободою)
Вони вважають себе не українцями, а нащадками окупантів. Тому, і захищають русифікацію. Аналогічно вони себе поводять не лише в Україні, а в Казахстані, країнах Балтії, Молдові. В країнах Азії (Туркменістан та інші), їм швидко пояснили політику партії. Там їм залишили вибір: або "чемодан-вокзал-росія" або на уклін до Туркменбаші. І зараз в Турменістані вони навіть рота не відкривають і працюють на розвиток країни, де проживають.
Mister_AL
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:09 Вони вважають себе не українцями, а нащадками окупантів. Тому, і захищають русифікацію. Аналогічно вони себе поводять не лише в Україні, а в Казахстані, країнах Балтії, Молдові. В країнах Азії (Туркменістан та інші), їм швидко пояснили політику партії. Там їм залишили вибір: або "чемодан-вокзал-росія" або на уклін до Туркменбаші. І зараз в Турменістані вони навіть рота не відкривають і працюють на розвиток країни, де проживають.
Слушай ты, "чистокровный", в ТЦК давно был? Я за последних полгода - уже раз пять, и скоро еще пойду. Так что давать может действительно, откроем границы и все, кто по мнению Вашего Высочества, гржданами Украины быть недостойны, спокойно поедут туда, где не стреляют. А вы тут разбирайтесь, как умеете. Потому что читая тебе подобных не понимаю, зачем тем, кто "не на том языке разговаривает" за вас таких жизнью на фронте рисковать, а?
Volodya811
Member

Мене взагалі дивує те, як можна себе вважати "нащадком окупанта" і пишатися тим. Особливо на тлі того, що весь світ пишається мужністю і героїчністю українців, а росіян з їх м'ясними штурмами та нульовую цінністю життя, в країнах Заходу називать ніяк інакше, як "орками".
espo
Member

s1nedus: 08.02.2025 07:10 В ЗСУ довольно много кто говорит на ру, к слову. Вас фарион покусала? Отстаньте от языка.
Знав би скільки френдлі фаеру через рузке язик
bes
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:16 а росіян з їх м'ясними штурмами та нульовую цінністю життя
:laugh: :laugh: :lol: ну хоть никак в россии
Последний раз редактировалось bes 08.02.2025 15:22, всего редактировалось 1 раз.
Mister_AL
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:16 Мене взагалі дивує те, як можна себе вважати "нащадком окупанта" і пишатися тим. Особливо на тлі того, що весь світ пишається мужністю і героїчністю українців, а росіян з їх м'ясними штурмами та нульовую цінністю життя, в країнах Заходу називать ніяк інакше, як "орками".
Видимо потому, что "гордящиеся собой "нащадки окупанта"" существуют больше в твоём больном сознании.

И ты не ответил на вопрос.
Buldozer.
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:16 Мене взагалі дивує те, як можна себе вважати "нащадком окупанта" і пишатися тим. Особливо на тлі того, що весь світ пишається мужністю і героїчністю українців, а росіян з їх м'ясними штурмами та нульовую цінністю життя, в країнах Заходу називать ніяк інакше, як "орками".
Это вы решили и клеймо поставили что кто то нащадок кого-то если делает чтот не правильно.

Честно-все равно. Я по закону обязан-нет.

Остальное я буду делать как я захочу.

Все что я должен-написанно в налоговом кодексе, все что мне нельзя-в уголовном.

Остальное чьито- домыслы, и в 2/3 случаев эти люди говорят на правильном языке, но отчислейний и донатов государству сделаи в 2 раза меньше!! :gigi: отож
Volodya811
Member

Mister_AL: 08.02.2025 15:16
Слушай ты, "чистокровный", в ТЦК давно был? Я за последних полгода - уже раз пять, и скоро еще пойду. Так что давать может действительно, откроем границы и все, кто по мнению Вашего Высочества, гржданами Украины быть недостойны, спокойно поедут туда, где не стреляют. А вы тут разбирайтесь, как умеете. Потому что читая тебе подобных не понимаю, зачем тем, кто "не на том языке разговаривает" за вас таких жизнью на фронте рисковать, а?
1. Я не є чистокровним українцем. 2. Я служив до вересня 2023 року в одній з бригад на півдні та півночі України. 3. Добре, що Ви потроху усвідомлюєте реальність. З часом прийде повне розуміння.
VolandInferno
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:16як можна себе вважати "нащадком окупанта" і пишатися тим.
Ти маніпулятор, тут про таке взагалі мова не йшла, і це твої фантазії. Може ти на зарплаті тут цю свою ура-патріотичну марафонську пургу форсиш?
Volodya811: 08.02.2025 15:16Особливо на тлі того, що весь світ пишається мужністю і героїчністю українців
Ти передивився потужного марафону, 99 відсоткам світу, європейцям, американцам, пересічним - в сраку не впала ні Україна, ні українці, не війна, ні оце все. Не більше ніж згадування одною стрічкою в новинах. Я дуже сильно сумніваюсь, що більша частина "світу" взагалі зможе Україну на карті знайти. Ніхто нічим не пишається. Але обі по марафону сказали, що весь світ з нами і нам всі повинні. Зніми свої рожеві окуляри. От якби хоч на тиждень відкрили кордони, я б цього лядського шапіто в той же момент звалив. Я впевнений, що в мене вийшло б щиро і незламно любити Батьківщину на відстані, а не жити як у концтаборі, де тебе взагалі за людину не мають. Але ти продовжуй далі дивитись потужні новини і дро4ити на твого коханого пана Презервадента
Последний раз редактировалось VolandInferno 08.02.2025 15:31, всего редактировалось 1 раз.
Mister_AL
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:24
1. Я не є чистокровним українцем. 2. Я служив до вересня 2023 року в одній з бригад на півдні та півночі України. 3. Добре, що Ви потроху усвідомлюєте реальність. З часом прийде повне розуміння.
2. Уважуха. Возникает вопрос - а как, в подразделении все на Украинском общались?
3. Моя т.з. в данном случае не зменилась ни разу, так что не понял, а каком "осознаниич" речь. Я считаю, как и считал, что страну защищают по гражданству, а не по языку общения. Из чего явно следуюет тот факт, что любые недовольства, кто на каком языке общается - недопустимы.
The_Rusik
Member

Если люди говорят на украинском - их тцкуны в бус не пакуют? Они же патриоты. Ах да, забыл, им фиолеотово на каком языке кто говорит.
Volodya811
Member

VolandInferno: 08.02.2025 15:26 Я впевнений, що в мене вийшло б любити Батьківщині на відстані, а не жити як у концтаборі. Але ти продовжуй далі дивитись потужні новини і дро4ити на пана Презервадента.
Коли громадяни України у Польщі почали блокувати "паспортні столи", бо їм перестали видавати закордонні паспорти (у минулому році), то журналіст "Дойче Велє" брала у них інтерв'ю. Задавала питання українською, а усі 100% відповідей були російською мовою.
Виникає питання, а чому ці громадяни України, які соромляться української мови, втекли у Польщу, а не на росію? За Україну вони не воювати не хочуть. Українцями себе не вважають. Україні вони нічого не винні, а от "консульські послуги" їм надайте. І паспорт їм треба. А у Польщах та Німеччинах чомусь кричать, що вони українці. Ось такий розрив шаблону.
П.С. Це наче про Вас. Хоча, Ви на крок попереду за них. Хоч українською на форумі не соромитеся писати. Правда, захищаєте русифікацію.
Последний раз редактировалось Volodya811 08.02.2025 15:33, всего редактировалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:242. Я служив до вересня 2023 року в одній з бригад на півдні та півночі України.
А я гендиректор Інтел. Знаю я таких воєнів.
bes
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:16 Особливо на тлі того, що весь світ пишається мужністю і героїчністю українців
патриотизма теперь станет меньше, даже на пса патрона денег уже не выделяют
спойлер
photo_2025-02-03_22-51-28.jpg
VolandInferno
Member

Volodya811: 08.02.2025 15:32Правда, захищаєте русифікацію.
Пруфи будуть, де я захищаю русифікацію, ну, покажіть мені? Тільки не ваші шовіністичні фантазії, а реальні пруфи, де я захищаю русифікацію.
Геральт
Member

Buldozer.: 08.02.2025 15:22 Остальное чьито- домыслы, и в 2/3 случаев эти люди говорят на правильном языке, но отчислейний и донатов государству сделаи в 2 раза меньше!! :gigi: отож
Ні донати ні відрахування не мають нічого спільного ні з мовою ні з патріотизмом. Відрахування (податки) - нормальна практика для законослухняних в правових державах. Донат - банально вигідно. Бо інвестиція в свою безпеку. Пишатись цим...чи наголошувати...ну, не знаю...
Ответить