Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

та я ж тільки но купив кабель)) чи ти про те, що можна всередині замінити? :rotate:
Hotspur
Member

Radio Bay: 31.01.2025 22:58Я якось пропонував заживити твій Fosi, від пауербанку на 5В.
а, так це легко. там стандартний ЮСБ. буду дивитись кіно зроблю

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
voyt9: 31.01.2025 23:34чи ти про те, що можна всередині замінити?
всередині
Radio Bay
Member

Hotspur: 31.01.2025 23:50а, так це легко. там стандартний ЮСБ. буду дивитись кіно зроблю
Ну так, я ж пропоную прості експерименти з мінімальними грошовими та часовими втратами, сам за "ану-ка" можу й послати. тому я свої пропозиції розглядую з т.зр. "а не послав би я сам себе" :)
voyt9: 31.01.2025 23:34чи ти про те, що можна всередині замінити?
Так, там усяким лайном прокладка якщо лізти у середину, то можна й змінити, то вирішуй по місцю. А той кабель, що ти купив, вангую, ти ніколи міняти не будеш. До речі, мабуть якийсь Klotz гривнасів за 100 метр. То у людини спитай, він по цьому шарить. Може й проклейти їх автовіброізоляцією усередині.
Hotspur
Member

Radio Bay: 01.02.2025 00:57Ну так, я ж пропоную прості експерименти з мінімальними грошовими та часовими втратами, сам за "ану-ка" можу й послати. тому я свої пропозиції розглядую з т.зр. "а не послав би я сам себе"
FX-Audio DAC-X3PRO - нормально працює від звичайного павербанку
Radio Bay
Member

Hotspur: 01.02.2025 14:45FX-Audio DAC-X3PRO - нормально працює від звичайного павербанку
Хто б сумнівався, ліпше чи ні? :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 01.02.2025 14:48ліпше чи ні?
однаково
voyt9
Member

може кому цікаво, ще раз розібрав свої S2000 , бо чел злився, хто міг глянути, відрізав шматок клею типу хвостиком висів, трішки розплавив запальничкою, також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нема)
п.с купив доречі нову материнську, на ній якраз alc4080, різниці не помітив) але спробував підключити по оптиці, на жаль чути короткий тріск коли вмикаю відео в кмплеєрі, або деінде, коли йде ніби перемикання виводу, не знаю.. доведеться на рса повертатись, там все гуд
Radio Bay
Member

voyt9: 06.02.2025 22:31також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нем
От, сцуко, ну ти красава, тисну лапу! :)
Ну, хоч діагноз схожий поставили по запису звуку.
voyt9: 06.02.2025 22:31п.с купив доречі нову материнську, на ній якраз alc4080, різниці не помітив) але спробував підключити по оптиці, на жаль чути короткий тріск коли вмикаю відео в кмплеєрі, або деінде, коли йде ніби перемикання виводу, не знаю.. доведеться на рса повертатись, там все гуд
Усі ці виходи робляться по залишковому принципу, а USB аби файлу передати пакетним методом де можна перепитати у хоста, якщо щось не доїхало. Із звуком це так не працює, загубилось - досвідос, обробляємо наступний пакет.
Тріск, може драйвери, але усе рівно то таке з цією оптикою
Hotspur
Member

voyt9: 06.02.2025 22:31може кому цікаво, ще раз розібрав свої S2000 , бо чел злився, хто міг глянути, відрізав шматок клею типу хвостиком висів, трішки розплавив запальничкою, також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нема)
ну ти молодець :beer:
Filabatya
Member

Доброго дня, порадьте щось для ютубчика і спотіфай за 100 баксів б у з олх в невеличку кімнату 8кв до ноутбука, бо гіршого звуку ніж в леново я ще не чув і якусь звукову зовнішню свисток напевно до 50 баксів до того на апгрейд
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 14:35, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

Filabatya: 07.02.2025 14:34 що за 100 баксів б у з олх в невеличку кімнату 8кв до ноутбука, бо гіршого звуку ніж в леново я ще не чув і якусь звукову зовнішню свисток напевно до 50 баксів до того на апгрейд
145 б у акустика
5 юсб свисток з Алі
Filabatya
Member

ясно, якщо це будуть монітори то ваше трердження в корні не правильне
це як годувати олімпійця мівіною і хотіти шоб він покращив свій результат :gigi:
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 14:38, всего редактировалось 1 раз.
Ostin
Member

Filabatya
Це людина каже потратити все на колонки, а свисток і за 200 грн підійде в такій арифметиці.

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Filabatya: 07.02.2025 14:37годувати олімпійця мівіною
Є підозри, що нова акустика за 100 баксів - це не олімпієць ;)

Якщо серйозно, то з алі свисток точно можна до 20, ну максимум до 30, взяти цілком достатній.
Filabatya
Member

знов починається :lol:
бачив пресонуси е5ті, те що мої просто менші фазік спереду, є регулювання відстані до стіки але 7к трішки задорого так свисток якийсь вже непоганий треба буде. Думав може едіфаєр щось б у норм робить в меншому бюджеті але бачу там все бабло пішло в пульт і блутуз з даком шматком лайна. тому дивлюсь на малі монітори мекі або їх аналоги б у з 5 чи 3 дюймовим середньочастотником. поправте якщо неправильно думаю ціль максимальна активна колонка без цапа, теж розумію що 3 дюйма це 3 дюйма :weep:
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 14:58, всего редактировалось 7 раз.
Hotspur
Member

Ostin: 07.02.2025 14:39Це людина каже потратити все на колонки, а свисток і за 200 грн підійде в такій арифметиці.
так

Відправлено через 34 секунди:
Ostin: 07.02.2025 14:39Є підозри, що нова акустика за 100 баксів - це не олімпієць
є підозри що це не акустика :lol: це більша проблема :lol:

Відправлено через 54 секунди:
Filabatya: 07.02.2025 14:42блутуз з даком шматком лайна
все правильно. ЦАПи там лайно і саме огане їх вимкнути неможливо взагалі ніяк

Відправлено через 38 секунд:
Filabatya: 07.02.2025 14:42тому дивлюсь на малі монітори мекі або їх аналоги б у з 5 чи 3 дюймовим середньочастотником. поправте якщо неправильно думаю ціль максимальна колонка без цапа
менше 6" це дуже не універсальні речі
Filabatya
Member

Назвіть конкурента Presonus e5 для домашнього прослуховування музики в невеличкій кімнаті впритул до стінки? в ціновій категорії менше 100 баксів за монітор
KRK ше бачу круті
спойлер
KRK по всьому кращі
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 15:33, всего редактировалось 7 раз.
Hotspur
Member

Filabatya: 07.02.2025 15:07впритул до стінки
це погано

Відправлено через 39 секунд:
KRK Rokit 5 G4
Radio Bay
Member

Блин, мониторы со свистком ...

Відправлено через 28 хвилин 39 секунд:
Edifier R1700BTs
FiiO K5 PRO ESS
Hotspur
Member

Radio Bay: 07.02.2025 15:45Блин, мониторы со свистком ...
все ок :shuffle:
Radio Bay
Member

Що ок? Те що монітори будуть намагатися максимально точно відпрацювати усі недоліки свистка? :)
Ответить