Последние статьи и обзоры
Новости
Take-Two підтвердила, що Grand Theft Auto VI вийде цієї осені
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Take-Two підтвердила, що Grand Theft Auto VI вийде цієї осеніБета тест на консольках, повноцінний реліз на пк. Нормасік.
-
Ovalnekrug
Junior
Жду на пк
-
Kashtan
Member
Сподіваюсь не вийде як із цивілізацією 7.
А взагалі це єдина гра для якої придбаю новий системник. Або й монітор.
Глянув - рдр2 через рік на ПК випустили, гта5 через півтора. Тобто восени 26 або навесні 27 року на комп’ютері пограти можна.
А взагалі це єдина гра для якої придбаю новий системник. Або й монітор.
Глянув - рдр2 через рік на ПК випустили, гта5 через півтора. Тобто восени 26 або навесні 27 року на комп’ютері пограти можна.
Последний раз редактировалось Kashtan 07.02.2025 11:16, всего редактировалось 1 раз.
-
nochnik89
Member
Lekrs
не первый ред тестировали больше 10 лет
не первый ред тестировали больше 10 лет
-
Skiff93
Member
Що в цьому симуляторі биття повій бейсбольною битою такого, що мільйони людей тащаться?
Асоціації з тупою школотою відразу коли цю назву чую.
-
Spiryt
Member
Как бы не вышло, что бета тест на консолях, по хорошей традиции, перерастет в альфа тест на ПКLekrs: ↑ 07.02.2025 10:58 Пропоную обговорити Take-Two підтвердила, що Grand Theft Auto VI вийде цієї осеніБета тест на консольках, повноцінний реліз на пк. Нормасік.
-
VolandInferno
Member
Ну зараз та тупа школота стала вже тупою скуфотою, але так, суті не міняє.Skiff93: ↑ 07.02.2025 11:40Асоціації з тупою школотою відразу коли цю назву чую.
-
Lekrs
Member
Можна робити те за що в реалі надовго посадять. В цьому весь кайф цієї серії.Skiff93: ↑ 07.02.2025 11:40 Що в цьому симуляторі биття повій бейсбольною битою такого, що мільйони людей тащаться?
-
Skiff93
Member
Та я тролю простоLekrs: ↑ 07.02.2025 12:01Можна робити те за що в реалі надовго посадять. В цьому весь кайф цієї серії.Skiff93: ↑ 07.02.2025 11:40 Що в цьому симуляторі биття повій бейсбольною битою такого, що мільйони людей тащаться?
-
Tetronga
Member
Не треба приховувати сльози заздрощів і образи за гучними фразами Пограєш в гру і ти, десь в 2028Lekrs: ↑ 07.02.2025 10:58 Пропоную обговорити Take-Two підтвердила, що Grand Theft Auto VI вийде цієї осеніБета тест на консольках, повноцінний реліз на пк. Нормасік.
-
Lekrs
Member
Заздрити 30 фпс, себе не поважати...Tetronga: ↑ 07.02.2025 12:09Не треба приховувати сльози заздрощів і образи за гучними фразами Пограєш в гру і ти, десь в 2028Lekrs: ↑ 07.02.2025 10:58 Пропоную обговорити Take-Two підтвердила, що Grand Theft Auto VI вийде цієї осеніБета тест на консольках, повноцінний реліз на пк. Нормасік.
Всерівно зазвичай з пів року - рік чекаю поки гру дофіксят після релізу.
-
Skiff93
Member
У 2028-29Ovalnekrug: ↑ 07.02.2025 11:09 Жду на пк
-
dead_rat
Member
А от 30 фпс з уплавнялкою від Хуанга - дайте дві! По 1700$!!Lekrs: ↑ 07.02.2025 12:22 Заздрити 30 фпс, себе не поважати...
Пройшли ті часи, коли в пекашників було більше фпс
-
The_Rusik
Member
Lekrs
А сколько будет стоит ПК, чтобы поиграть в 30 ФПС? 2000 евро или больше?
Я про натив, без мыла, фейк кадров и прочего мусора.
Куплю ПК по цене хбокс Х или ПС5, чтобы тянул гта 6 в 30 ФПС, хотя бы в фулл хд, в эту цену должна входить лицензия виндовс 11 и геймпад. Ну и вай фай само собой.
Ох эти пк бояре, сказочники.
Куплю ПК по цене хбокс Х или ПС5, чтобы тянул гта 6 в 30 ФПС, хотя бы в фулл хд, в эту цену должна входить лицензия виндовс 11 и геймпад. Ну и вай фай само собой.
-
Afit
Member
Ты так говоришь о нативе, как будто оно в консолях когда то былоThe_Rusik: ↑ 07.02.2025 12:28 Lekrs
-
bes
Member
Если она выйдет как в прошлый раз - что на прошлом поколение приставок оно давало 25 фпс то можно и подождать на пк
-
Podolyanin
Member
З наближенням релізу від власників дорогих конфігів буде все більше постів типу дякую за бетатест, при цьому багато з них куплять консоль спеціально для ГТА Мені то якось фіолетово, ніколи не був ярим прихильником цієї серії. Пісочниця дуже крута, розважитись можна добре, але персонажі і сюжет з цими нігерськими понтами страшно вибішує.
-
Enjthesilence
Member
Ні, не пройшли. В консольних версіях графіка кастрована, як показує діджіталфаундрі там аналог низько-середніх налаштувань пк + апскейл мило в 30фпс.dead_rat: ↑ 07.02.2025 12:24А от 30 фпс з уплавнялкою від Хуанга - дайте дві! По 1700$!!Lekrs: ↑ 07.02.2025 12:22 Заздрити 30 фпс, себе не поважати...
Пройшли ті часи, коли в пекашників було більше фпс
-
Hotspur
Member
дуже великий живий світ. я от GTA 5 люблю за купу авто і забавний сюжетSkiff93: ↑ 07.02.2025 11:40 Що в цьому симуляторі биття повій бейсбольною битою такого, що мільйони людей тащаться?
-
Skiff93
Member
Тільки GTA III грав колись дуже давно.Hotspur: ↑ 07.02.2025 13:36дуже великий живий світ. я от GTA 5 люблю за купу авто і забавний сюжетSkiff93: ↑ 07.02.2025 11:40 Що в цьому симуляторі биття повій бейсбольною битою такого, що мільйони людей тащаться?
Мені сеттинг абсолютно нецікавий.
Як і різні кримінальні історії +/- сучасного світу.