Гра Wreckfest 2 стартує в дочасному доступі Steam у березні

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Гра Wreckfest 2 стартує в дочасному доступі Steam у березні
Першу частину брав у ЕА, бо дуже люблю FO2 I FO: UC. І навіть не дуже шкодую, але гра просто не зайшла мені. Можливо, це через надто високу реалістичність. На відміну від Флет Аутів, тут не хотілось битися об суперників, бо сам надто багато втрачав від цього. Аж до відвалу колеса. Можливо, з часом це помінялось, я уже не запускав її після кількох спроб з різницею у рік-два
DiSEqC
Member

Я все таки за те щоб повернули блискучі новенькі ноунейм автомобілі як окремий клас і дали можливість катати по різним дорогам, від селищ і кар'єрів до міста.
Того самого Бьорнауту і Флетауту зараз дуже не вистачає.

Почув сирени у кінці ролика, це натяк на фараонів на дорогах?
AntonyKandaurov
Member

Це ми чекаємо :super:
zaqik
Member

гра про екстремальні перегони повертається на PC
А куда она уходила с ПЦ? Обычно так пишут, когда серия становилась временным эксклюзивом платформы и/или магазина, например: игры убисофт возвращаются в стим, баянета возвращается на плейстейшон и т.п.

По теме - мне тоже аркадности не хватало. Если повернут серию так же, как в своё время Flatout 2, то лично я был бы рад.
Tetronga
Member

Ijachok: 05.02.2025 09:02 Пропоную обговорити Гра Wreckfest 2 стартує в дочасному доступі Steam у березні
Першу частину брав у ЕА, бо дуже люблю FO2 I FO: UC. І навіть не дуже шкодую, але гра просто не зайшла мені. Можливо, це через надто високу реалістичність. На відміну від Флет Аутів, тут не хотілось битися об суперників, бо сам надто багато втрачав від цього. Аж до відвалу колеса. Можливо, з часом це помінялось, я уже не запускав її після кількох спроб з різницею у рік-два
Wreckfest просто більше схожа на FlatOut 1, ніж 2. В мене такі ж думки були. Але гра енівей весела
FastBullet
Member

Як на мене за графікою, то наче NFS Payback 2 :lol: :lol: :lol:
DolfDolfi
Junior

Ijachok: 05.02.2025 09:02 Пропоную обговорити Гра Wreckfest 2 стартує в дочасному доступі Steam у березні
Візьміть трек що йде 8 включіть Макс кількість кругів :) і їдьте задом на перед автобусом :beer:
Wonderboy
Member

Я до сих пір у першій частині не можу пройти кар'єру )). Флетаут якоюсь веселішою здавалася, а тут ловиш себе на тому, що постійні спроби пройти трек нічим іншим як гріндом не назвеш.

До речі для такої категорії ігор монітор з герцовкою 120+ саме те що треба. Не те що якась разюча різниця, але грати зручніше.
doc-oc
Member

Tetronga: 05.02.2025 12:09
Wreckfest просто більше схожа на FlatOut 1, ніж 2. В мене такі ж думки були. Але гра енівей весела
Первая часть лучшая в серии, играть самый кайф :super:
Wreckfest не похожа на неё совсем, нет нитро (это прям огромный минус), нет вылетающих водителей через лобовое стекло, а это и была фишка серии и самый кайф, когда соперника можно было уничтожить и с позором выбросить из авто и нет той безбашенности. Покупал предзаказ в своё время и игра конечно на фоне конкурентов хорошая. Но в целом разочаровала, так как хотелось именно Flatout, а получил непонятно что! К чему этот реализм и отказ от нитро и т.д. так и не понял. Тем не менее вторую часть жду, вдруг что-то изменится :beer:

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Wonderboy: 06.02.2025 08:10 Я до сих пір у першій частині не можу пройти кар'єру )). Флетаут якоюсь веселішою здавалася, а тут ловиш себе на тому, що постійні спроби пройти трек нічим іншим як гріндом не назвеш.

До речі для такої категорії ігор монітор з герцовкою 120+ саме те що треба. Не те що якась разюча різниця, але грати зручніше.
Странно) Никаких проблем с прохождением не было, но и такого кайфа как от Flatout тоже...
Ответить