Kingdom Come: Deliverance II отримує високі оцінки критиків

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Rucha: 04.02.2025 17:30 fantomrulezz
Хоспаді, скільки вже можна?! В кожній темі знайдеться унікум, який почне чергову маячню про геїв, трансгендерів чи негрів. Чим вони вам так насолили?!
спойлер
спойлер
:popcorn:
Earanak
Member

Прошел вступление/пролог. Меня выкинули в открытый мир немытым нищуком, в подранной одежде, с пустым инвентарем. Обожаю это... Пошел бегать по лесу и кабанов палкой бить, пока что 10/10 ! :gigi: Пока никаких весомых замечаний к игре. Ощущается как первая, но будто равномерно допиленная и с еще более навороченным озеленением окружения. Да, анимации и рожи NPC малёха топорненькие, но в целом игра чутка покрасивше первой части ощущается. Ну и боевка как то поприятнее, не настолько уж скованная как в первой части. В общем доволен, надеюсь не выплывут внезапные какие то проблемы в игре.
mertvei
Member

Hotspur
В мене виток пам'яті в сталкер 2 як не старанно вилікували в цьому патчі останньому. Не вилітає і не тормозить и не треба раз пару годин, перегружатися тепер.
IronWithin
Member

erazel: 04.02.2025 14:59
Earanak: 04.02.2025 14:53 Чаще игра начинает стагнировать уже на этапе раннего доступа, а после релиза покрывается пылью и все на этом.
Ну з першою частиною розробники показали що вміють і люблять робити ігри. Можна й повірити їм. Тим більше що масових скарг на баги наразі нема.
Люблять - може, але перша частина на релізі це баг на базі, та кривота на кривоті, при далеко не найкращій картинці.
Глянув другу - сильно краще, кількість нудних діалогів перевищує всі допустимі норми, геймплей як і раніше для «поціновувачів», вже можна записувати в міцні «середняки»
Rhizone
Member

Спробував, але навіть пролог не пройшов, бо зрозумів, що це не моє. Явно для тих, кому подобається подібна атмосфера і хто хоче максимально розібратись і вникнути в безліч деталей і варіантів, які пропонує ця гра :)
vsx
Member

Lekrs: 04.02.2025 15:29 Підтримую. По Малазанській книзі полегших гарну гру можна зробити.
Как раз сейчас читаю. Думал может когда-нибудь сериал снимут. Игра вряд ли будет, разве что настольная ;)
Nutbar
Member

erazel: 04.02.2025 14:31 Скажіть це іграм котрі виходили працездатними, але в процесі "життя" досить сильно змінювались.
Я так хогвартс легасі вирішив відкласти, цієї зими почав проходити. Патчів не було вже десь півроку, думав вже й не буде. Але ніт, виходе патч нещодавно, яким ламають гру. Мінус оптимізація, мінус якість графіки, мінус моди (ну моди нехай, це норма при оновленнях). Хоч бери та шукай десь піратку саме попредньої версії.

Іноді краще грати одразу. От в кіберпанк одразу грав, все пройшов чудово, ну може пару дрібних пробем було, але нічого критичного. Сталкер2 теж одразу почав і вже давно пройшов. Зараз виходить є ймовірність, що гру ще й поламають через пару років :rotate:
Геральт
Member

Викрутив все на ультра, ніби все ок. Питання інше: чи варто першу проходити чи можна одразу з 2 починати?
VovaII
Member

Геральт
Кажуть у другій Він все забув, і все спочатку.

Ціаво: бій на мечах, такий самий?
Earanak
Member

VovaII, нет ничего он не забыл. Там весь пролог и все диалоги и флешбеки про первую часть.
Он наоборот обременен тем что глав гада прошлой части не пришил и страдает по этому поводу.

Боевка стала более динамичная, и у розы-направлений сделали снизу вместо двух направлений - одно.
То есть теперь вместо 5 направлений удара - 4. И комбинации ударов теперь делаются легче.
В целом боевка стала легче. Анимации ударов и в целом анимации боевки стали живее.
Но глобально, это все та же боевка.
zaqik
Member

боевка как то поприятнее, не настолько уж скованная как в первой части
у розы-направлений сделали
Не настолько, но всё же всратая. Сснопнятно, прохожу мимо.
Последний раз редактировалось zaqik 05.02.2025 11:56, всего редактировалось 1 раз.
Earanak
Member

zaqik, если настолько большое отторжение к боевке в первой части, думаю 'пройти мимо' однозначно верное решение ;)

Геральт, сложный вопрос конечно. Ну, тут есть 10-минутный 'рекап' событий первой части от разрабов игры - https://youtu.be/5cLNd5r8nZY Ну или можно на ютубе найти какое нить Story-Видео. Так же в игре есть Кодекс с описаниями прошлых событий и персонажей. Но что важно, пожалуй пролог на 70% состоит из воспоминаний основных событий первой части. Там все просто в целом и понятно. То есть экспозиция и мотивация будет ясна. А старые персонажи будут минимально встречаться, ведь игра идет в другом регионе страны где вас никто не знает и вы никого не знаете.
Геральт
Member

Earanak
Сторізи то ж не те, що переживав разом з персонажем )
Але я зрозумів. дяк.
Earanak
Member

Вкратце про боевку от стримера который уже ~час не может одолеть двух разбойников :gigi:
https://www.twitch.tv/melharucos/clip/H ... ruy-KGpaPc (Много мата)
sdbndfgn
Member

fantomrulezz та вже все, там образа з усіх фронтів: https://bit.ly/40Llpl2

Код: Выделить всё

The medieval world of 1403 Bohemia can be a lonely and dangerous place, 
so why not make it just that bit more special by romancing everyone's favourite Lord, Sir Hans Capon.
Here's how we did it in Kingdom Come Deliverance 2
спойлер
Изображение
VovaII
Member

Геральт: 05.02.2025 09:52чи варто першу проходити чи можна одразу з 2 починати?
Перегляньте наприклад цей огляд. Гравець досить прискіпливо грає, і відгук дає багато в плані розуміння у що Вам доведеться грати: https://youtu.be/T8lZXsCqbkQ?si=L6UQt1YKFuk75lxp
Геральт
Member

VovaII
Та все ж таки вирішив 1шу стягнути. Дам грі ще 1 шанс, а раптом...
Все одно нема в що особливо грати.

Не хочу здаватись невдячним, але нащо мені руснявий канал? Можна наступного разу робити хоча б так:
спойлер

Принаймні з назви інколи можна буде зорінєнтуватись без перегляду.
VovaII
Member

Геральт: 05.02.2025 14:03Принаймні з назви інколи можна буде зорінєнтуватись без перегляду.
То я ж написав: відгук.
А чий канал — а що робити якщо інших нема? Принаймні, для себе зробив висновок, що купувати не буду. Бо там активностей(в моєму темпі), як я зрозумів, років на 2. Якщо не більше? — Подивлюсь частково на Ютубі.
Ответить