Последние статьи и обзоры
Новости
Kingdom Come: Deliverance II отримує високі оцінки критиків
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримує високі оцінки критиків
Ну перша частина сподобалась. З зарплатні варто буде купити і цю. Звісно буде підбагована, але мені от щось подобається спостерігати вживу як продукт міняється, як усуваються баги та додаються нові можливості. Напевне тому що радість отримання більша чим радість володіння. І отак потрохи отримувати бажане дасть більше задоволення чим одразу придбати готовий відшліфований продукт
Ну перша частина сподобалась. З зарплатні варто буде купити і цю. Звісно буде підбагована, але мені от щось подобається спостерігати вживу як продукт міняється, як усуваються баги та додаються нові можливості. Напевне тому що радість отримання більша чим радість володіння. І отак потрохи отримувати бажане дасть більше задоволення чим одразу придбати готовий відшліфований продукт
-
Earanak
Member
Eurogamer :
Dragon Age : The Veilguard - 100/100
Kingdom Come Deliverance 2 - 60/100
Я чувствую подвох
Я чувствую подвох
-
Enjthesilence
Member
Що? Краще отримати нормальний реліз, а не тестити гру за фул прайс, яку ще будуть фіксити пів року після релізу. Ось це «тестування» має місце в «дочасному доступі» в стимі (хоча це разом з предзамовленнями і призвели до кривих сучасних релізів), коли ти свідомо купляєш недоробок і погоджуєшся його тестити за власні кошти, а нормальні релізи мають бути максимально готовими.erazel: ↑ 04.02.2025 13:40 Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримує високі оцінки критиків
-
Draqoon
Member
Якби ж хтось зробив точно таку ж концепцію, але по темному фентезі, бо я знаю деякі такі ігри, але у них бюджет 2 банки пива, та чіпси
Tainted Grail: The Fall of Avalon
-
Jager
Member
Обов'язково пограю, але трішки пізніше. Нехай підфіксають баги
-
erazel
Member
Скажіть це іграм котрі виходили працездатними, але в процесі "життя" досить сильно змінювались. Спостерігати за "дорослішанням" гри це теж своє задоволення.Enjthesilence: ↑ 04.02.2025 13:53 Що? Краще отримати нормальний реліз, а не тестити гру за фул прайс, яку ще будуть фіксити пів року після релізу. Ось це «тестування» має місце в «дочасному доступі» в стимі (хоча це разом з предзамовленнями і призвели до кривих сучасних релізів), коли ти свідомо купляєш недоробок і погоджуєшся його тестити за власні кошти, а нормальні релізи мають бути максимально готовими.
Та й ви одразу зайняли позицію ніби дана гра вийде забагованим шматом лайна. Менше всіляких ютуберів і оглядачів дивитися варто і піддаватися масовому хайпу. Так свого часу на кіберпанк всі гнали. а я пройшов його весь без значних глюків у січні-лютому 2021 року. Гра була не ідеальна, але абсолютно придатна для проходження та отримання насолоди від неї. Я просто наперед знаю що продукт може бути не ідеальний але свідомо погоджуюсь на це. Як я зробив з Відьмак3, Кіберпанком чи тим ж Балдурс Гейт3. Я не чекав якихось Goty видань, а просто почав проходити з перших днів виходу. І я б не сказав що був надто розчарований.
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Так кажуть що майже й нема багів, цілком готова до вживання гра. Але особисто я все таки готовий їй і пробачити нявність якихось некритичних багів якщо виконали все що наобіцяли . Бо все таки не в ідеальному світі рожевих поні живемо, ясно що щось пропустили в процесі розробки. Головне аби не як ГармінJager: ↑ 04.02.2025 14:08 Обов'язково пограю, але трішки пізніше. Нехай підфіксають баги
-
Hotspur
Member
ага. в сталкері 2 вже 4 раз правлять витік пам'яті на ростку поки що без великих успіхівerazel: ↑ 04.02.2025 14:31 Спостерігати за "дорослішанням" гри це теж своє задоволення.
-
Earanak
Member
Мне тоже нравится наблюдать за развитием игр, особенно на больших промежутках.
Но это прокатывает когда игру выпускают в раннем доступе. Тут же иная ситуация.
Baldurs Gate 3, Cyberpunk 2077, No Mans Sky пожалуй это исключения из общих раскладов, редкость.
Чаще игра начинает стагнировать уже на этапе раннего доступа, а после релиза покрывается пылью и все на этом.
Ну или кормят просто скудными порциями апдейтов как какой нить Старфилд. За таким мне не нравится наблюдать
Вот например за Lords of the Fallen 2 присматриваю. Интересно как разрабы остались недовольны состоянием игры на релизе.
Сидят теперь допиливают ее в каких то ключевых моментах. Прям в таких фундаментальных.
Но это прокатывает когда игру выпускают в раннем доступе. Тут же иная ситуация.
Baldurs Gate 3, Cyberpunk 2077, No Mans Sky пожалуй это исключения из общих раскладов, редкость.
Чаще игра начинает стагнировать уже на этапе раннего доступа, а после релиза покрывается пылью и все на этом.
Ну или кормят просто скудными порциями апдейтов как какой нить Старфилд. За таким мне не нравится наблюдать
Вот например за Lords of the Fallen 2 присматриваю. Интересно как разрабы остались недовольны состоянием игры на релизе.
Сидят теперь допиливают ее в каких то ключевых моментах. Прям в таких фундаментальных.
Последний раз редактировалось Earanak 04.02.2025 15:00, всего редактировалось 1 раз.
-
erazel
Member
Ну з першою частиною розробники показали що вміють і люблять робити ігри. Можна й повірити їм. Тим більше що масових скарг на баги наразі нема.Earanak: ↑ 04.02.2025 14:53 Чаще игра начинает стагнировать уже на этапе раннего доступа, а после релиза покрывается пылью и все на этом.
-
MetalistForever
Member
Тут Cry Engine 5 , с ним меньше проблем (должно быть ). Тем более Варна уже вторую часть делает на нем ( так что комманда чему-то должна была научиться в плане оптимизации )!Hotspur: ↑ 04.02.2025 14:48ага. в сталкері 2 вже 4 раз правлять витік пам'яті на ростку поки що без великих успіхівerazel: ↑ 04.02.2025 14:31 Спостерігати за "дорослішанням" гри це теж своє задоволення.
А и еще : тот факт ,что журналистам за месяц до выхода выслали продукт ( говорит ,что Чехи уверены в качестве игры ) . Хотя "AAA" Журналистов ,как обычно, могли купить с потрахами
-
Earanak
Member
Судя по SteamDB даже за два месяца https://steamdb.info/sub/635512/MetalistForever: ↑ 04.02.2025 15:01 А и еще : тот факт ,что журналистам за месяц до выхода выслали продукт ( говорит ,что Чехи уверены в качестве игры )
Кстати еще и релиз игры сдвинули на неделю раньше. Нонсенс
-
NUN4AG
Member
erazel: ↑ 04.02.2025 13:40але мені от щось подобається спостерігати вживу як продукт міняється, як усуваються баги та додаються нові можливості. Напевне тому що радість отримання більша чим радість володіння. І отак потрохи отримувати бажане дасть більше задоволення чим одразу придбати готовий відшліфований продукт
- спойлер
Судячи з того, що коїться з оптимізацією та загальним релізним станом проєктів останні пару рочків, таких любителів "потрохи отримувати бажане" за фуллпрайс, а не "готовий відшліфований продукт" занадто багато.
Ну може через кілька років вони наїдяться вже...
-
Lekrs
Member
Підтримую. По Малазанській книзі полегших гарну гру можна зробити.Draqoon: ↑ 04.02.2025 14:08 Якби ж хтось зробив точно таку ж концепцію, але по темному фентезі, бо я знаю деякі такі ігри, але у них бюджет 2 банки пива, та чіпси
-
mecger
Member
Тут вот человек показывает производительность на 3060ти
- спойлер
-
Telcontar
Member
Часом сірники у кольорах чеського прапору не знаходили?Earanak: ↑ 04.02.2025 13:52 Eurogamer :
Я чувствую подвох
-
EvhenS
Member
Критики - брехуни.
-
fantomrulezz
Member
Чекаємо новин про "Kingdom Come Deliverance 2 звинуватили в трансфобії через відсутність трансгендерно небінарних персон у середньовічній Чехії"
-
Rucha
Member
fantomrulezz
Хоспаді, скільки вже можна?! В кожній темі знайдеться унікум, який почне чергову маячню про геїв, трансгендерів чи негрів. Чим вони вам так насолили?!
Хоспаді, скільки вже можна?! В кожній темі знайдеться унікум, який почне чергову маячню про геїв, трансгендерів чи негрів. Чим вони вам так насолили?!
-
fantomrulezz
Member
Хоспаді, погугліть новини часів виходу першої частиниRucha: ↑ 04.02.2025 17:30Хоспаді, скільки вже можна?! В кожній темі знайдеться унікум, який почне чергову маячню про геїв, трансгендерів чи негрів. Чим вони вам так насолили?!
Ну і навчіться в іронію
Kingdom Come Deliverance was accused of racism for not having people of color in game.
-
Earanak
Member
Прикольно что они игру на пол часа раньше запустили. Уже вступление прошел, в прологе на лошадках пробежался. Понятия не имею что значит DLSS (Нативно), типа DLAA ? Но на Ультрах с 110FOV в 1440p с 13900KF+4090+DDR4 у меня выходит 110-130FPS при поездке на лошедях с Яном Птачеком. По первым впечатлением выглядит покрасивше первой части и работает вроде как неплохо