Enjthesilence
Виглядає як ремейк трійки, вже непогано.
Последние статьи и обзоры
Новости
Від власників GeForce RTX 5090 та RTX 5090D надходять скарги на проблеми в роботі нових відеокарт
-
stoned
Member
-
n+gibat[]r
Member
Опять бета-тестеры купили карты по оверпрайсу на старте продаж бежа впереди всех, и поплатились
Новый не проверенный первыми бета-тестерами продукт это часто отвалы, глюки, проблемы, тут ничего нового.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Новый не проверенный первыми бета-тестерами продукт это часто отвалы, глюки, проблемы, тут ничего нового.
-
Afit
Member
У меня JetStream 4070 Super тоже холоднаяNekros: ↑ 03.02.2025 19:50У rtx3000 лінійці у паліт була погана схема живлення та наче скаржилися на гул вертушек. У 4000 лінійці вони все виправили, завезли гарні єлементи. По шуму, вмене 4070ti gamerock midnight kaleidoscope, ніяких нарікань. Значно тихіше ніж мої попередні gtx1070 гігабайт та gtx1080 auros extremeRoyalfree: ↑ 03.02.2025 19:40
А вот Palit я не юзал, но слышал массу негатива в его сторону. Хотя, может быть я слишком критичен по отношению к нему.
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
penetrator
Member
Бета-тестинг это покупать серяк в Украине по оверпрайсу.n+gibat[]r: ↑ 03.02.2025 20:50 Опять бета-тестеры купили карты по оверпрайсу на старте продаж бежа впереди всех, и поплатились![]()
В любой стране первого мира эти карты можно вернуть в магазин с рефандом/заменой без проблем
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
0063kk
Member
n+gibat[]r: ↑ 03.02.2025 20:50 Опять бета-тестеры купили карты по оверпрайсу на старте продаж бежа впереди всех, и поплатились![]()
- спойлер
- Щас скажут что ты нищий ибо не можешь на старте 5090 взять (скринь)
-
dead_rat
Member
Ти жебрак, бо не можеш на старті 5090 узяти.0063kk: ↑ 03.02.2025 23:16n+gibat[]r: ↑ 03.02.2025 20:50 Опять бета-тестеры купили карты по оверпрайсу на старте продаж бежа впереди всех, и поплатились![]()
- спойлер
- Щас скажут что ты нищий ибо не можешь на старте 5090 взять (скринь)
- спойлер
-
Не дякуй
-
oleg5d75
Member
Такі " проблеми " у всіх виробників мікроелектроніки зразу після виходу нового продукта завжди, через місяць ..два хайпожери заспокояться і ніяких " проблем " ні в кого не буде.
А відсоток поломок є завжди і у всіх виробників
А відсоток поломок є завжди і у всіх виробників
-
bombeybox
Member
Смішно це читатиEnjthesilence: ↑ 03.02.2025 17:33такий рівень охолодження для такої карти надмірний.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
- спойлер
Що стосується 5080, msrp Геймрока - 1200, а ті що вище MSI повинні коштувати 1250 та 1270 відповідно (70 баксів за 10 градусів, 7 дБ і спокій в ОС по хотспоту - того вартує).
В мене теж зараз паліт, був і Gaming Pro в RTX30 (боже збав таке лайно комусь брати) і зараз GameRock в RTX40 - в грі карта конкретно шумна і зовсім не "холодна", але вона мене підкупила в першу чергу ціною на нашому ринку, яка була відчутно нижче.
в RTX50 на Паліт навіть не подивлюсь, зараз MSI Вангард\Супрім - топи, Асус Астрал - оверпрайс трешак, можливо TUF себе краще проявить.
Але то нічого, ти ж тримаєш всю митницю (або балобол), приженеш собі потім колись нормальну карту
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Gelonyrum
Member
Якщо є бажання то можна розширити доступні ліміти в афтербюрнеріEnjthesilence: ↑ 03.02.2025 17:17 Гониться карта файно, +415 по ядру і +2000 пам'ять більше неможливо в афтербьорнері
1. Зайти в папку C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner
2. Відкрити файл "MSIAfterburner.cfg" блокнотом
3. Вбити в пошук "VFCurveEditor" (там буде 4 лінії для частот та вольтажів)
4. Рестартнути афтербурнер і на курві собі виставити бажані значення
Займався цим коли на роботі видали відеокарту, а кулера там були люті, весь корпус ходуном ходив, щоб не вібрувала і не перегрівалась прийшлось андервольтнути менше доступного ліміту)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Timedemo
Member
это все мифы интернет просторов. в 50й серии нет ничего нового и революционного где можно наступить на грабли. уже 2й день гоняю 5080 гейминг трио. гонится хорошо, никаких глюков и т.д. я бы сказал наоборот, это вылизанная 40я серия с хорошим бустом.n+gibat[]r: ↑ 03.02.2025 20:50 Опять бета-тестеры купили карты по оверпрайсу на старте продаж бежа впереди всех, и поплатились![]()
-
Enjthesilence
Member
Бачу тебе зачипило сильно, нічого мине.bombeybox: ↑ 04.02.2025 08:57Смішно це читатиEnjthesilence: ↑ 03.02.2025 17:33такий рівень охолодження для такої карти надмірний.![]()
Паліт як був - так і залишається Бюджетним брендом, який сильно поступається А-брендам в плані охолодження, силових компонентів, шумових характеристик.
- спойлер
Що стосується 5080, msrp Геймрока - 1200, а ті що вище MSI повинні коштувати 1250 та 1270 відповідно (70 баксів за 10 градусів, 7 дБ і спокій в ОС по хотспоту - того вартує).
В мене теж зараз паліт, був і Gaming Pro в RTX30 (боже збав таке лайно комусь брати) і зараз GameRock в RTX40 - в грі карта конкретно шумна і зовсім не "холодна", але вона мене підкупила в першу чергу ціною на нашому ринку, яка була відчутно нижче.
в RTX50 на Паліт навіть не подивлюсь, зараз MSI Вангард\Супрім - топи, Асус Астрал - оверпрайс трешак, можливо TUF себе краще проявить.
Але то нічого, ти ж тримаєш всю митницю (або балобол), приженеш собі потім колись нормальну карту![]()
Я десь казав, що паліт - топ бренд, чи топ охлад? Я лише сказав, що маю і як воно працює. Також вибір був невеликий, карти дуже швидко розкупили. Брати вантуз чи прайм за ті ж гроші, таке.
Да й 5000 серія геймрок трохи рефрешнулась.
Ось тобі скрін з огляду на цю саму карту: Андервольт, сток і ос, щось не збігається з твоєю табличкою, тай вертушки менше обертів мають, дивно
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Про митницю смішно звичайно, але карта їхала не через митницю, бачу тобі це важко зрозуміти. Можу лише підказати, що забрав я її з автовокзалу, якщо мізків вистачить, в чому я маю сумніви, маєш здогадатись, як зробити так само. Через митницю також можна дешевше, за 10%, але то вже корупція і нема бажання платити брокеру в карман, як і місцевим баригам.
-
Archer
Member
Enjthesilence: ↑ 03.02.2025 17:17Яка іронія що чєл у кожній темі де щось було про генерацію кадрів, писав як вона йому не подобається, придбав карту, яка чимось може вразити лише у фреймгейні)dead_rat: ↑ 03.02.2025 17:04 Уявляю як це читає наш камрад, що заказав карту з Данії.
Тримаю кулачки, що працюватиме(чесно, мені буде прикро, якщо будуть проблеми. Я не злорадісний)
-
Enjthesilence
Member
Archer: ↑ 04.02.2025 23:51Щось конструктивне напишеш, чи будеш плакатись за фпс\долар в нативі? Давай, готовий вислухати тебе. Кращий варіант для заміни 3080, якщо мене цікавить ретрейсинг в іграх?Enjthesilence: ↑ 03.02.2025 17:17
Яка іронія що чєл у кожній темі де щось було про генерацію кадрів, писав як вона йому не подобається, придбав карту, яка чимось може вразити лише у фреймгейні)