Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Clever: 03.02.2025 16:38
lewerlin: 02.02.2025 02:19 Це костилі, вони не вирішують проблеми. Затримка і обмежена пропускна здатність в основі самої технології БТ, в рамках БТ воно не вирішується ніяк.
Евгений King: 02.02.2025 17:31

В плані різниці в затримці це як порівнювати дітородний орган з пальцем.
LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED заявляється нульова затримка, тобто до 1ms, блютус це або 40ms з дикими втратами, або під 100ms, як на мене, ні те ні інше під шутери і динамічні ігри не годиться, годиться тільки в якесь ААА пограти під пивко
Дякую, закопав думку про звук в шутерах через блютус :) а ті самі LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED просто жах по мікрофону, по всіх оглядах. Шукаю далі...
LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless - майже 2 роки велика частина стрімерів APEX в таких грали, мікрофон там ок і по ціні буде приємніше, але що там у них по звуку гадки не маю.
Radio Bay
Member

West20105: 03.02.2025 08:36Як орієнтуватись,які магазини возять оріг і де краще брати ?
У магазині, що торгує навушниками або офф.ділера або який має свій СЦ, який може дати заключення по гарантії. Гарно брати там, де можеш перевірити
tablestikus
Member

Евгений King: 03.02.2025 16:49
Clever: 03.02.2025 16:38

Дякую, закопав думку про звук в шутерах через блютус :) а ті самі LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED просто жах по мікрофону, по всіх оглядах. Шукаю далі...
LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless - майже 2 роки велика частина стрімерів APEX в таких грали, мікрофон там ок і по ціні буде приємніше, але що там у них по звуку гадки не маю.
Стрімери грають не в тому що краще, а за що їм бабла занесли.
Cirax
Member

Есть пользователи, таких ушей:
https://www.audeze.com/products/maxwell ... 4764990542

Что они из себя представляют с временем?
destructX
Member

Radio Bay: 03.02.2025 16:46
Clever: 03.02.2025 16:38LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED
Жодного разу не пам'ятаю, щоб Лоджі зробили нормальні по звуку вуха, але якщо чисто під шутери то може і норм
destructX: 03.02.2025 09:35Ну 535 офіційно на сайті коштують 7.3, шо то по 3.9 - самому цікаво
Може рвуть по скидках на Ебеї . Ціна дріт/не дріт дуже різна
Доречі можливо. З США дуже багато продукції Logi повернутої, з мінімальними слідами використання, по кайфовим цінам
Звук в них норм, з чим вони не можуть так це з мікрофоном, він там якості, як на вухах з алі за 10$
tablestikus
Member

Cirax: 03.02.2025 21:06 Есть пользователи, таких ушей:

Бездротові планари? дивна штука
Podyrio
Member

Cirax: 03.02.2025 21:06Есть пользователи, таких ушей:

Тут год назад кто-то покупал такое и оставлял отзыв, в итоге сдох драйвер а замену не найти. Можешь полистать тему. А если вкратце то по звуку хороши, есть Bluetooth, радиоканал, работаю с пк, Xbox, PlayStation, но вот только надежность audeze оставляет желать лучшего.
lewerlin
Member

Перші ревізії були бомба, зараз, судячи по відгукам, все не ок з надійністю(але без урахування, як ними користувались, а то люди інколи справді що "цвяхи забивають"). Чисто по звуку/функціоналу - краще, що в принципі можна купити в бездроті.

Ще в перших ревізіях був шикарний Шурівський мік, але недавно на мік жалілись, могли змінити.
Cirax
Member

lewerlin: 03.02.2025 23:14

Перші ревізії були бомба, зараз, судячи по відгукам, все не ок з надійністю(але без урахування, як ними користувались, а то люди інколи справді що "цвяхи забивають"). Чисто по звуку/функціоналу - краще, що в принципі можна купити в бездроті.

Ще в перших ревізіях був шикарний Шурівський мік, але недавно на мік жалілись, могли змінити.
У нас конечно мало инфы по ним.
Читал на 4pda, там в основном котят бочку на первую ревизию с блестящими мембранами.
Один раз неакуратно надел, и всё - наушники на выброс, или ремонт.
По матовым, второй ревизии - отзывов о поломках не нашёл.

Микрофон пофиг.
lewerlin
Member

Cirax: 03.02.2025 23:43Один раз неакуратно надел
Неакуратно потрібно екстраполювати на себе. Це дуууже індивідуально. Я знаю людину, що вже третій кабель за півроку купує, бо рвуться(витий півсантиметровий кабель живе два місяці). Тому це вносить окремий критерій у вибір девайсу - надійність для реалій конкретного користувача.
Radio Bay
Member

lewerlin: 03.02.2025 23:14Перші ревізії були бомба, зараз, судячи по відгукам, все не ок з надійністю(але без урахування, як ними користувались, а то люди інколи справді що "цвяхи забивають"). Чисто по звуку/функціоналу - краще, що в принципі можна купити в бездроті.
Тут у когось накрилися й без гарантії, з гарантією можна спробувати.

Навушники ще Hifiman Deva Pro, планари без мікрофону
nutman
Member

Radio Bay: 02.02.2025 20:22
nutman: 02.02.2025 20:12В любом случае, покупать наушники за 7к гривен дорого само по себе (хоть и возможно), но тратить еще столько же на сопровождающее оборудование вообще никак не возможно (
Играть будет сразу и лучше, чем то, что было, но в будущем, по возможности, не плохо было бы поставить что-нибудь на подачу.
Кстати, никто не отменял китайский USB свисток гривен за 400, не надо их недооценивать в таких вариантах.

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
nutman: 02.02.2025 20:12А какие, к примеру?
- Schiit Magni + onboard DAC, только вышел
- связка младших Шиитов
- Разные Fiio K-серии, K5-K11 (R2R)
Я понял. У меня просто steel series siberia 150. Так вот у них встроенная звуковая. И вот я думаю, чтоб не получилось так, что мои с их встроенной будут не хуже, а может даже лучше играть, чем 560s от мамки
feniks_tm
Member

nutman: 04.02.2025 11:30
Radio Bay: 02.02.2025 20:22
Играть будет сразу и лучше, чем то, что было, но в будущем, по возможности, не плохо было бы поставить что-нибудь на подачу.
Кстати, никто не отменял китайский USB свисток гривен за 400, не надо их недооценивать в таких вариантах.

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:

- Schiit Magni + onboard DAC, только вышел
- связка младших Шиитов
- Разные Fiio K-серии, K5-K11 (R2R)
Я понял. У меня просто steel series siberia 150. Так вот у них встроенная звуковая. И вот я думаю, чтоб не получилось так, что мои с их встроенной будут не хуже, а может даже лучше играть, чем 560s от мамки
Дивлячись, що там на мамці, якщо 897, то я б точно брав зовнішній DAC+AMP, якщо 1220/4080, то можна спробувати і так, може влаштує перший час.
nutman
Member

feniks_tm: 04.02.2025 11:47
nutman: 04.02.2025 11:30
Дивлячись, що там на мамці, якщо 897, то я б точно брав зовнішній DAC+AMP, якщо 1220/4080, то можна спробувати і так, може влаштує перший час.
4080

Отправлено спустя 1 минуту :
Я уже сталкивался с тем, что мой дешман но со своей встроенной звуковой играет лучше дорогих в мамку. Не хотелось бы за 7к купить и понять, что надо еще столько же, что бы было лучше за мой дешман
Radio Bay
Member

nutman: 04.02.2025 11:57Не хотелось бы за 7к купить и понять, что надо еще столько же, что бы было лучше за мой дешман
В течении 14 дней можно сделать возврат. В крайнем случае, можно попробовать с кем-то, может даже тут договориться взять под залог послушать. Почта с вас. Можно написать в Era in Ear вопрос о взять под залог, не знаю будут ли возиться, прийти взять в магазин у них без проблем. На все эти вопросы ответят только собственные уши, гадать тут нечего, надо что-то делать или просто забить и не тратить время, сидеть с тем. что есть

Відправлено через 42 хвилини 50 секунд:
feniks_tm: 04.02.2025 11:47якщо 1220/4080, то можна спробувати і так
Это большое заблуждение, что чип что-то решает, чип - это просто чип, решает обвязка, реализация. Бывают даже встройки с каким-то там усилком для наушников на борту, так что встройка встройке рознь. Играть у уровне хорошей карты или внешки она конечно не будет, но качество может сильно отличаться. Кстати я не даром писал про китайский USB свисток гривнасов да 400, он може сильно поправить ситуацию. По Харькову мог бы даже дать затестить, там коробка в карман влезет
Vitalio
Member

Всім доброго часу доби. Вирішив прикупити бюджетні tws навушники (до 2к грн). Основна вимога - зручність роботи в місцях із завищеним пилоутворенням (щоб їх було не жалко) та можна було дістати в Україні.
Вибір зупинився на anker soundcore r50i та realme t300/t310.
Що підкуповує зі сторони realme це прозорий режим (Talk Through), шумодав, підключення до 2пристроїв та захист ip55.

Буду дуже радий почути Ваші рекомендації та думки, щодо вибору (можливо якісь інші моделі порадите) :beer:
ipix
Junior

Вітаю! Шукаю бездротові навушники для домашнього використання переважно Youtube, кіно і т.і Музику в навушниках майже не слухаю, але б хотілося більш менш детального звуку. Треба вкластися в 1000 грн.
Після нетривалого штудіювання теми (з бездротовими ще не мав стосунків) вибір зупинився на таких:
Anker SoundCore R50i
Anker SoundCore K20i
Panasonic RZ-B110W
Canyon TWS-10 OnGo ANC ENC
Canyon TWS-8
Може ще є якісь варіанти? Порадьте будь ласка, бо новий смартфон без джека 3.5)) В старому користувався Panasonic RP-HJE118GU і вони мене повністю задовольняли, хотілося б щось не гірше.
Безвесть
Member

Radio Bay: 02.02.2025 17:22
Безвесть: 02.02.2025 17:13Мабуть спробую DT 770 Pro. Тільки шось мені не дуже подобається конструкція з кабелями з кожного вуха вгорі
У 770 кабель на одне вухо, а так справа звички, не помічаю. Наприклад, у 770 він не змінний, що не всім подобається

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Евгений King: 02.02.2025 17:19Вони дуже живучі
То так, відома тема, цвяхи можна забивати :)
Вже до мене їдуть DT770 250ohm. На яких треках перевірити різницю між навушниками? якщо я її почую взагалі :D
Radio Bay
Member

Безвесть: 05.02.2025 17:37На яких треках перевірити різницю між навушниками?
Достатньо

Евгений King
Member

Безвесть: 05.02.2025 17:37 Вже до мене їдуть DT770 250ohm. На яких треках перевірити різницю між навушниками? якщо я її почую взагалі :D
Ви почуєте різницю одразу ;)
Ответить