Nvidia додасть генерацію кадрів Smooth Motion для GeForce RTX 40

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

IronWithin: 03.02.2025 13:52інше треш!
Ого, яке змістовне твердження :lol:
Rhizone: 03.02.2025 13:55Кажуть, що для зворотної сумісності в тих іграх, де не будуть оновлювати метод генерації.
Так ніхто з Нвідії не каже, це особисте припущення Стіва з GamersNexus)
Нвідіа відмовилась від оптичного акселератора, бо він жер ресурси відеокарти, коли раніше при фреймгені х2 ви отримували буст "фпс" максимум х1,5, новий фреймген наближує цей буст до х1.9 фпс, навіть на слабких відеокартах (я на своїй тестував).
Нвідіа навіть випустила драйверний фреймген, який згодом додадуть в 40-ку серію для ДХ11-тайтлів, який, по аналогії з АМД, не враховує апаратне прискорення, то все в минулому.
Немає об'єктивних причин не додавати мультифреймген в старі RTX, тільки штучні обмеження для стимуляції продажів в умовах відсутньої конкуренції.
Igoretc
Member

IronWithin: 03.02.2025 14:06 ви дійсно вважаєте що можна написати «повірте»
А ви дійсно вважаєте, що вам тут хтось зобов’язаний доводити елементарні речі, які навіть діти давно знають?
Ніхто тут не буде витрачати час на вашу освіту, тим паче, що робити це для впертих людей є річ невдячна - я практик, а не теоретик - бажаєте пруфів на тему пінгу в іграх, то просто загугліть.
VolandInferno
Member

Igoretc: 03.02.2025 14:19бажаєте пруфів на тему пінгу в іграх, то просто загугліть.
було б взагалі шикарно, якби люди ще розуміли як працює пінг, його механізм, а не на рівні що це якась там відповідь від вузла)

Сама по собі величина пінга - дуже відносний показник. Але це вже офтоп в даній темі.
Последний раз редактировалось VolandInferno 03.02.2025 14:29, всего редактировалось 1 раз.
Igoretc
Member

VolandInferno: 03.02.2025 14:27якби люди ще розуміли як працює пінг
Для чого людям щось розуміти поки існують маркетологи? :rotate:
VolandInferno
Member

Igoretc: 03.02.2025 14:29Для чого людям щось розуміти поки існують маркетологи?
Це і вам також адресувалось:) Не беручи до увагі чи дріт там чи Wi-Fi. Сама по собі величина пінгу - досить абстрактна величина, якою можна маніпулювати, причому досить сильно)
Igoretc
Member

VolandInferno: 03.02.2025 14:30величина пінгу - досить абстрактна величина
О, ще один НАЙрозумніший "д’Артан’ян" ))))
Rhizone
Member

bombeybox: 03.02.2025 14:07Так ніхто з Нвідії не каже, це особисте припущення Стіва з GamersNexus)
Так а для чого він ще потрібен в новій серії? Досить аргументоване припущення :)
IronWithin
Member

bombeybox: 03.02.2025 14:07
IronWithin: 03.02.2025 13:52інше треш!
Ого, яке змістовне твердження :lol:
Rhizone: 03.02.2025 13:55Кажуть, що для зворотної сумісності в тих іграх, де не будуть оновлювати метод генерації.
Так ніхто з Нвідії не каже, це особисте припущення Стіва з GamersNexus)
Нвідіа відмовилась від оптичного акселератора, бо він жер ресурси відеокарти, коли раніше при фреймгені х2 ви отримували буст "фпс" максимум х1,5, новий фреймген наближує цей буст до х1.9 фпс, навіть на слабких відеокартах (я на своїй тестував).
Нвідіа навіть випустила драйверний фреймген, який згодом додадуть в 40-ку серію для ДХ11-тайтлів, який, по аналогії з АМД, не враховує апаратне прискорення, то все в минулому.
Немає об'єктивних причин не додавати мультифреймген в старі RTX, тільки штучні обмеження для стимуляції продажів в умовах відсутньої конкуренції.
Ну боже, щось сьогодні день коли люди намагаються мене дістати, ссилаються на інтерв'ю Bryan Catanzaro, а самі його не дивилися або не зрозуміли...
В Блеквелл не відмовилися від аналізатора оптичного потоку, він тут просто інший, це перше!
Є обьективні причини чому мфг поки не отримало 4ххх серія чи молодші, Блеквелл вміє в FP4, що якраз потрібно для прискорення нейронок + той же вищезгаданий аналізатор + дуже перероблені см-блоки дають можливість при вдвічі більших вимогах до продуктивності(обрахунку вже натренованих нейронок нейронок) давати більший результат, це якщо хочете стек мфг, чи є щось із цього в 4ххх чи 3ххх? питання риторичне, чи могли ви це самі знайти прочитати - так, захотіли - ні, зате сіли строчити тут свою "думку", досить... будь ласка!

https://imgur.com/a/xed1O5E

P.S відремонтуйте ці б****кі посилання на картинки, або переробіть весь інпут, бісить страшно та виглядає як кізяки мамонта(крик душі) :(

Відправлено через 10 хвилин 12 секунд:
Igoretc: 03.02.2025 15:14
IronWithin: 03.02.2025 14:06ви дійсно вважаєте що можна написати «повірте»... нічого більше не потрібно?
IronWithin: 03.02.2025 15:01не завантажувати ж заради вас 150гб для тесту
То чого сам вимагаєш від інших?
IronWithin: 03.02.2025 15:01мені за освіту щось кажете...
Блін, 31 рік, а ображаєшся як дитина мала :laugh:

Вчитись ніколи не пізно!
Якщо зроблю ви що підтвердите мою правоту? Сильно сумніваюсь, вам подібних тут десятки, не унікальний випадок, кинути в чорний список - найкраще що люди можуть зробити з таким як ви, "розумником" висмоктуючим час та здоровий глузд

Чи ображаюсь я? скоріше ні ніж так, але цього ми більше не дізнаємось через функцію ігнору на сайті.

"Вчитись ніколи не пізно", так ви праві, чому ж тоді радите але не користуєтесь, мені здається вам куди більш актуально через вік аніж мені!
Nekros
Member

Igoretc: 03.02.2025 13:53
Nekros: 02.02.2025 22:31Є якійсь пруфи, тести чи заміри? Чи це пусті балачки?
Це 15-річний досвід шпіляння в різні ММО. А пруфи можеш глянути навіть на свому ПК порівнявши пінг до динамічної серверної гри (де є ПВП) через прямий дріт в комп і через вайфай роутер по повітрю
Немає ніякої різниці. Використовую WiFi 6
Що мені треба ще зробити що би побачити різницю?
bombeybox
Member

IronWithin: 03.02.2025 15:48Є обьективні причини чому мфг поки не отримало 4ххх серія чи молодші
Але Ви їх не назвали)
Всі ваші теорії розбиваються об один залізобетонний факт, і я вам вже його писав - при тестуванні нової моделі Frame Generation (та що на Тензорах) в режимі 2х - RTX 4090 отримує рівно стільки ж приросту до "фпс", як і RTX 5090, тобто "стара" конструкція ядер шось не заважає вставляти один фейковий кадр між двома реальними з такою ж швидкодією, але дуже завадить це робити з двома і трьома такими кадрами? :laugh:
Це саме стосується Transformer моделі в DLSS SS та RR, однакове співвідношення падіння фпс між двома флагманами різних архітектур.
Igoretc
Member

Nekros: 03.02.2025 15:57Що мені треба ще зробити що би побачити різницю?
А що ви вже зробили? Мало ввідних данних. У що, на чому і де шпіляєте? Якщо гра динамічна, там присутнє ПВП в реальному часі, відстань до серверів гри значна, а пінг зашкалює, що викликає інколи фрізи чи інші неприємності... то переважно такі кроки як підключити дріт напряму до ПК без роутера і використання якісного/платного впн (тут варто шукати інфу який ефективніший саме у ваших умовах), вже дасть відчутний профіт у більшості випадків. Але, також варто розуміти, що не всі люди здатні в ігровому процесі повністю скористатись/реалізувати навіть суттєві переваги над іншими гравцями, ще залежить від вміння і рівня власного скілу, "прямі руки" мусять бути за дефолтом.
IronWithin
Member

bombeybox: 03.02.2025 16:21
IronWithin: 03.02.2025 15:48Є обьективні причини чому мфг поки не отримало 4ххх серія чи молодші
Але Ви їх не назвали)
Всі ваші теорії розбиваються об один залізобетонний факт, і я вам вже його писав - при тестуванні нової моделі Frame Generation (та що на Тензорах) в режимі 2х - RTX 4090 отримує рівно стільки ж приросту до "фпс", як і RTX 5090, тобто "стара" конструкція ядер шось не заважає вставляти один фейковий кадр між двома реальними з такою ж швидкодією, але дуже завадить це робити з двома і трьома такими кадрами? :laugh:
Це саме стосується Transformer моделі в DLSS SS та RR, однакове співвідношення падіння фпс між двома флагманами різних архітектур.
Що означає не назвав?...
Ай, не зважайте, не хочете слухати/читати, я змусити вас не можу, на цьому й розійдемося :write:
Igoretc
Member

IronWithin: 03.02.2025 15:48Якщо зроблю ви що підтвердите мою правоту?
Правоту в чому? Що взагалі ви тут намагаєтесь довести? Про те, що ваш 360гц монітор є імба і ви не лох, а дорогезний роутер з віфі дає кращі результати за прямий дріт в порт ПК? Чи про те, що пінг для динамічної гри з пвп немає значення, бо головне 100500фпс?
Последний раз редактировалось Igoretc 03.02.2025 16:43, всего редактировалось 1 раз.
Nekros
Member

Igoretc: 03.02.2025 16:37
IronWithin: 03.02.2025 15:48Якщо зроблю ви що підтвердите мою правоту?
Правоту в чому? Що взагалі ви тут намагаєтесь довести?
По-перше це ти почав тему про те, що через вайфай вище пінг. За правилами етикету ти й повинен був надати пруфи, виміри, будь-що крім твоїх фантазій. Але ти цього не зробив і тепер звинувачуєш усіх, хто просить від тебе пруфів? Геніальний хід :gigi:
Igoretc
Member

Nekros: 03.02.2025 16:42За правилами етикету ти й повинен
Повторю "для тих хто в танку", ніхто тут нікому нічого не винен - це форум, де переважно срачики, а не пансіон для благородних дівиць. Я практик, можу поділитись тільки власним досвідом, робити для тебе багатогодинні заміри з пруфами змісту не бачу (на це вже потрачені роки), бо по-перше - це про елементарні речі, по-друге - інфи в інтернеті купа всеодно затятого не переконаєш, а тобі вирішувати корисна ця інфа чи ніт, мені твій вибір байдуже.
zaqik
Member

Вот признайтесь честно, мы все бурчим "фейкокадры" но как до дела доходит - что делаем? Запустил чиберпук - 50 фпс. Включил генератор - 70. Так и оставил. Лично мне больше "по глазам" ездили моргающие чёрным разбросанные на земле картонки при включённых лучах, чем какой-то лаг или мифический кисель. Ладно, может не мифический, но я последнее время стал каким-то заторможенным, вот и не замечаю :dontknow:
Этот в целом надувательский подход я, естественно, продолжаю осуждать, но такой вот он гейминг в 2к25-ом... :insane:
Геральт
Member

zaqik: 03.02.2025 23:46 Вот признайтесь честно, мы все бурчим "фейкокадры" но как до дела доходит - что делаем?
Викручуєм все на ультра, виключаєм промені і насолоджуємось нативними 90-100 кадрами. Але кому там той 2077 потрібний. Грі 5 рік пішов.
Ответить