В простої:
CPU Temperature: 35.5°C
Hot Spot: 52°C
Memory Temperature: 76-78 Чому температура памяті такая велика?
Відеокарта Asus 3080 tuf gaming
Последние статьи и обзоры
Новости
Поможіть проблема с відеокартою
-
VolandInferno
Member
Перевіряти прокладки/прижим.
-
Rucha
Member
Тому що карта жарить. Дивись частоти! Це не idle.yaftanas: ↑ 03.02.2025 12:43 Чому температура памяті такая велика?
-
yaftanas
Junior
Я не знаю чому така частота все закрито. Телеграм: yaftanas Поможіть з проблемою буду вдячний
-
DevDM
Member
В Панелі керування NVIDIA що вибрано?
-
yaftanas
Junior
Стояло максимальне живлення, поставив звичайну, Частоти впали но температура не сильно змінилась. Відправлено через 5 хвилин 46 секунд:
Зараз прогоню стрест тести подивлюсь що в них буде.
-
DevDM
Member
Споживання в простої впало в три рази. Якщо на температуру ніяк не вплине - значить точно нема прижиму. В мене пам'ять в простої 36-38 градусів, а карту ще навіть не обслуговував з моменту купівлі (травень 22-го року).
-
yaftanas
Junior
вот фурмарк на 17хвилин потсавив, такі температури показувало не більше не меньше Відправлено через 47 секунд:DevDM: ↑ 03.02.2025 13:49 Споживання в простої впало в три рази. Якщо на температуру ніяк не вплине - значить точно нема прижиму. В мене пам'ять в простої 36-38 градусів, а карту ще навіть не обслуговував з моменту купівлі (травень 22-го року).
треба міняти термопрокладки і термо пасту чи ні?
-
Ray2000gt
Advanced Member
Під навантаженням нічого критичного не бачу.
-
yaftanas
Junior
Чи краще поміняти? бо я не знаю які температури мають бути.Ray2000gt: ↑ 03.02.2025 14:08 Під навантаженням нічого критичного не бачу.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Після заміни, звісно будуть трохи менші, але це не вплине ні на що.yaftanas: ↑ 03.02.2025 14:11Чи краще поміняти? бо я дума температури мають бути меньшіRay2000gt: ↑ 03.02.2025 14:08 Під навантаженням нічого критичного не бачу.
Але це за умови правильних прокладок та прямих рук.
-
олег Л
Junior
Я бы обслужил