Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
Безвесть
Member
Порадьте навушники з найкращим звуком для аудіокарти Sound BlasterX AE-5 Plus
Я звичайний користувач, музика\ігри\фільми\монтажвідео
Зараз маю superlux hd669, їм вже майже 10років. Хочу нові.
Бюджет 10к грн.
Бюджет 10к грн.
-
timetron666
Member
Beyerdynamic DT 990 PROБезвесть: ↑ 01.02.2025 15:42 Порадьте навушники з найкращим звуком для аудіокарти Sound BlasterX AE-5 Plus
Бюджет 10к грн.
-
Radio Bay
Member
Що послухати та обрати або купити всліпу?Безвесть: ↑ 01.02.2025 15:42Бюджет 10к грн.
-
Безвесть
Member
як це робити? прийти в магазин і з телефона слухати?Radio Bay: ↑ 01.02.2025 16:47Що послухати та обрати або купити всліпу?Безвесть: ↑ 01.02.2025 15:42Бюджет 10к грн.
-
Radio Bay
Member
З телефона то безглуздо. З Sound BlasterX AE-5 Plus буде грати зовсім по-іншому. Треба, щоб у якийсь комп включили, ідеально у таку ж карту, але то не можливо.Безвесть: ↑ 01.02.2025 16:59як це робити? прийти в магазин і з телефона слухати?
Ще можливий варіант домовитися взяти під заставу. У нас у Ха у Era in Ear все таке можливо, обидва варіанти. Як у Чернігові не знаю.
У запропонованому варіанті Beyerdynamic DT 990 PRO є горб у АЧХ, який особисто мені виносить вуха, але багатьом Ок. До того ж вони відкриті, я полюбляю відкриті, але не усі. Ще з відкритих Sennheiser HD560s, з закритих традиційно Beyerdynamic DT 770 PRO, 250Ом або 80, мабуть 250 до Sound BlasterX AE-5 Plus буде норм. То після Superlux HD669 буде ап
-
Clever
Member
Любі друзі, потрібні бездротові навушники для ПК: командна гри в шутери та прослуховування музики. Мікрофон має бути пристойної якості.
Я не аудіофіл, в повсякденному використанні вистачає air pods pro 2, як для музики, так і в якості мікро)
Надивився наступні варіанти:
Technics EAH-A800G-K - 10к, начебто по всіх параметрах виграє у інших моделях, але зустрічав багато нарікань на працездатність після року використання.
Marshall Major V - 6.5к, гарні по звуку, але не зрозуміло що там з мікро, наче ок, виглядають стильно, 2 роки гарантії.
Anker soundcore space one pro - 9к в нас (а з аліку взагалі 5.2k ), начебто по звуку норм, мікрофон норм, тобто дуже гарний варіант за 5.2к, і судячи з оглядів, не сильно має відставати від Technics EAH-A800G-K.
Що порадите?
Я не аудіофіл, в повсякденному використанні вистачає air pods pro 2, як для музики, так і в якості мікро)
Надивився наступні варіанти:
Technics EAH-A800G-K - 10к, начебто по всіх параметрах виграє у інших моделях, але зустрічав багато нарікань на працездатність після року використання.
Marshall Major V - 6.5к, гарні по звуку, але не зрозуміло що там з мікро, наче ок, виглядають стильно, 2 роки гарантії.
Anker soundcore space one pro - 9к в нас (а з аліку взагалі 5.2k ), начебто по звуку норм, мікрофон норм, тобто дуже гарний варіант за 5.2к, і судячи з оглядів, не сильно має відставати від Technics EAH-A800G-K.
Що порадите?
-
MSiAventador
Member
Класні TWS навушники OnePlus Buds Pro 3 зі звуком Dynaudio
Але треба налаштувати кодек LHDC щоб зацінити звук.
Але треба налаштувати кодек LHDC щоб зацінити звук.
-
lewerlin
Member
ВраховуючиClever: ↑ 01.02.2025 17:48Надивився наступні варіанти:
Що порадите?
По обом пунктам, для компа - жодні з перерахованих. Вони всі виключно БТ, а вам потрібен 2,4 радіоканал.Clever: ↑ 01.02.2025 17:48командна гри в шутери та прослуховування музики
Це умовно Сенхи GSP, JBL Квантум, Takstar Nous і всяке там інше геймерське в ці гроші.
На хотлайні є фільтр "Тип бездротового підключення: Радіоканал". Дивіться що вам по грошах і йдіть слухайте.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Це тому що затримка по BT?lewerlin: ↑ 01.02.2025 23:03 По обом пунктам, для компа - жодні з перерахованих. Вони всі виключно БТ, а вам потрібен 2,4 радіоканал.
Це умовно Сенхи GSP, JBL Квантум, Takstar Nous і всяке там інше геймерське в ці гроші.
На хотлайні є фільтр "Тип бездротового підключення: Радіоканал". Дивіться що вам по грошах і йдіть слухайте.
-
Clever
Member
дуже дякую, що звернули на це увагу! Бачу в блютус навушниках затримка ~ 300мс, що для шутерів неприйнятно. Про те, якщо обрати Sennheiser Momentum 4 + докупитиlewerlin: ↑ 01.02.2025 23:03ВраховуючиClever: ↑ 01.02.2025 17:48Надивився наступні варіанти:
Що порадите?По обом пунктам, для компа - жодні з перерахованих. Вони всі виключно БТ, а вам потрібен 2,4 радіоканал.Clever: ↑ 01.02.2025 17:48командна гри в шутери та прослуховування музики
Bluetooth 5.3 aptX LL, то затримку можна зменшити до 40мс, що вже виглядає як ок, але знов таки, багато інфи щодо проблем з мікро і постійними присіданнями з його розпізнаванням на вінді.
Поки що, надивився LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED за 10к, але все ще гуглю про Sennheiser Momentum 4 + Bluetooth 5.3 aptX LL
-
Radio Bay
Member
Я б розглянув варіант з двома типами підключення. Ціна не маленька, треба вирішити питання, так вирішитиClever: ↑ 02.02.2025 00:27Про те, якщо обрати Sennheiser Momentum 4 + докупити
Bluetooth 5.3 aptX LL, то затримку можна зменшити до 40мс, що вже виглядає як ок, але знов таки, багато інфи щодо проблем з мікро і постійними присіданнями з його розпізнаванням на вінді.
-
lewerlin
Member
Ray2000gt: ↑ 02.02.2025 00:10Це тому що затримка по BT?
Не тільки. БТ фізично не може пропустити потік 16/44.1(найменші прийнятні налаштування виводу в вінді) і воно все тиснеться з втратами.Clever: ↑ 02.02.2025 00:27дуже дякую, що звернули на це увагу! Бачу в блютус навушниках затримка ~ 300мс, що для шутерів неприйнятно. Про те, якщо обрати Sennheiser Momentum 4 + докупити
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Це костилі, вони не вирішують проблеми. Затримка і обмежена пропускна здатність в основі самої технології БТ, в рамках БТ воно не вирішується ніяк.Clever: ↑ 02.02.2025 00:27Bluetooth 5.3 aptX LL
-
Nutbar
Member
В мене тімейти в PUBG грають в блютуз навушниках, деякі навіть в TWS. Це треш Вони й самі то знають, але вже що є. Там ще й проблема з тим, що при роботі вбудованого мікрофона відтворення звуку перемикається в моно, а це ну взагалі ні в які ворота.Clever: ↑ 02.02.2025 00:27 Бачу в блютус навушниках затримка ~ 300мс, що для шутерів неприйнятно. Про те, якщо обрати Sennheiser Momentum 4 + докупити
Правду пишуть, що блютуз не дуже підходить, і навіть 40мс затримка є дуже відчутною. Воно саме по собі викликає десонанс, так ще й ваш час реакції рівно на стільки збільшить. Але і радіоканал це не якесь божественне рішення проблем, там також стиснення звуку, передача по 2.4ГГц, хіба затримка менша.
Ну ці ложитек наче один з найшвидших варіантівClever: ↑ 02.02.2025 00:27 Поки що, надивився LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED за 10к, але все ще гуглю про Sennheiser Momentum 4 + Bluetooth 5.3 aptX LL
- спойлер
-
Radio Bay
Member
HiFiMan Deva Pro
-
lewerlin
Member
Воно все гірше кабеля, бездріт завжди компроміс. Але з БТ компромісів вже занадто. 2.4 краще в першу чергу пропускною здатністю - звідси немає урізання смуги для мікрофону і оверхеду всяких LL, менше костилів, простіше працює.Nutbar: ↑ 02.02.2025 02:56Але і радіоканал це не якесь божественне рішення проблем, там також стиснення звуку, передача по 2.4ГГц, хіба затримка менша.
-
Евгений King
Member
Відкриті це торба, жодної звукоізоляції ні для себе, ні для оточуючих. Скільки відкриті не пробував, дико некомфортно, бо чути все навколо, а якщо грати - чути шум ПК, стук по клаві, йорзання мишею.timetron666: ↑ 01.02.2025 16:18Beyerdynamic DT 990 PROБезвесть: ↑ 01.02.2025 15:42 Порадьте навушники з найкращим звуком для аудіокарти Sound BlasterX AE-5 Plus
Бюджет 10к грн.
Ну й до купи, людині після Superlux 669 в 990 банально не сподобається басс
Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
DT 770 Pro, Meze 99 Neo будуть гарним виборомБезвесть: ↑ 01.02.2025 15:42 Порадьте навушники з найкращим звуком для аудіокарти Sound BlasterX AE-5 Plus
Бюджет 10к грн.
DT 770 Pro - це прямо якісний апгрейд після 669, сам на 669 роки 3 просидів, взяв DT 770 Pro 80 Ом і лишився довольний як слон, пізніше взяв на них товсті та дуже м'які шкіряні амбюшури, то взагалі кайфонув, повна звукоізоляція, нуль тиску на вуха чи голову, хоч весь день сиди, та й звук став трохи ліпше, як на мене.
Meze 99 Neo - теж вельми гарний варіант, але вони мають дуже специфічний, темний звук, їх тільки попередньо слухати. До речі Meze багато б.в. і нових на OLX, можна в районі 3-4к взяти.