Для Alan Wake 2 вийшло оновлення з Ultra-трасуванням променів та DLSS 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт: 31.01.2025 16:09 З'явився новий режим якості трасування Ultra.
В індіана був, здається, графічний пресет super ultra та supreme. Ще є куди... :popcorn:
Тим часом Індіана :gigi: :
спойлер
Изображение
maksim2020
Member

Melofon: 31.01.2025 17:22 В самой неадекватной по требованиям игре только и не хватало длсс4 :gigi:
Pushkinyan: 31.01.2025 23:15 Ця гра нагне навідь 5090.
Чесно кажучи незрозуміло що там такого, чого вона так жере ресурси...
Для цієї гри достатньо 1080 Ti. :super: З налаштуваннями більше вправо (не ультра, але й не дно) вона виглядає краще, ніж деякі з РТ. І взагалі, ця гра не про графоній.
Earanak
Member

На релизе, видел что 1080Ti в AW2 тяжко было.
В игре используются меш-шейдеры, которые GTX 1000 не поддерживают.
Но если кто не знал вышел патч. Просто х2 FPS :eek:
Firebrand
Member

пере пройти игру ,ради этого, ну такое себе. :gigi:
fantomrulezz
Member

Gelonyrum: 01.02.2025 01:21Тим часом Індіана
Пройшов його пару тижнів тому.
На ультрах він зовсім не так виглядає.
Earanak
Member

Firebrand: 01.02.2025 10:15 пере пройти игру ,ради этого, ну такое себе. :gigi:
Ну я вот например прошел игру на релизе. А затем DLC повыходили, вот как раз в DLC планирую вернуться когда будет время.
А еще если вдруг вы не знали в игре есть NG+ режим с альтернативной концовкой которую можно получить только дважды пройдя игру.
Хотя лично для меня играть хоть и великолепная, но на один раз. Как какой нить Disco Elysium, не смогу себя заставить пройти еще раз игру зная развязку сюжета.
Gelonyrum
Member

fantomrulezz: 01.02.2025 10:41
Gelonyrum: 01.02.2025 01:21Тим часом Індіана
Пройшов його пару тижнів тому.
На ультрах він зовсім не так виглядає.
Ви просто не вглядувались в зламане вікно де абориген загубив амулет)
lividum
Member

добавили пресет Ультра...а я думаю че у меня настройки после обновы съехали влево. вернул...и не мог понять чего у меня фпс просел. А вон оно что.Ппокращення завезли. :lol: Как по мне игра и так выглядела отлично. Чувачки пишущие про мыло от длсс умиляют. Игру несколько дней назад прошел. Перепроходить, конечно, не буду. Она какая-то для психики напряжная. :D А альтер концовку можно и на ютубе глянуть.
Enjthesilence
Member

lividum: 01.02.2025 12:14 добавили пресет Ультра...а я думаю че у меня настройки после обновы съехали влево. вернул...и не мог понять чего у меня фпс просел. А вон оно что.Ппокращення завезли. :lol: Как по мне игра и так выглядела отлично. Чувачки пишущие про мыло от длсс умиляют. Игру несколько дней назад прошел. Перепроходить, конечно, не буду. Она какая-то для психики напряжная. :D А альтер концовку можно и на ютубе глянуть.
ну то в кого длсс нема, в них мило звичайно, не звертай уваги :) вже чув розповідають про новий метод дллс, що він ще гірший, звичайно висновки робляться з ютуба.
lividum
Member

Enjthesilence
У меня не так давно был период, когда 4090 лежала в коробке под столом 5 месяцев, и пришлось играться на ноутбучной 3050. Поставил игрульку Банишерс: Гоустс оф Нью Эден. Ну и так как обрубок обрубка 3050 звезд с неба не хватает ковырял настройки для вменяемого фпс. Ну и прикола ради поставил то ли 720р, то ли еще ниже, которые на 4К 42 дюйма мониторе выглядели как палитра художника. Ну, включаю длсс, и получаю вменяемую четкую картинку, насколько это было возможно. Я прифигел :) Тоесть еще более низкое разрешение длсс от и так каши в итоге дало адекватную картинку. А нам тут про мыло с длсс от 4К разрешения рассказывают. Знатоки)))
Геральт
Member

fantomrulezz: 01.02.2025 10:41 На ультрах він зовсім не так виглядає.
Угу, як пластилін )
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
З вбогими текстурами
спойлер
Изображение
lividum: 01.02.2025 13:08 Тоесть еще более низкое разрешение длсс от и так каши в итоге дало адекватную картинку.
Ну, от. А то ганяються за якимось 5080...а тут 3050 достатньо для адекватної картинки в 4K
Класна історія, шкода, що вчора не прочитав...перед сном.
fantomrulezz
Member

Gelonyrum: 01.02.2025 11:56Ви просто не вглядувались в зламане вікно де абориген загубив амулет)
Ви праві, я справді сильно не вглядувався у це вікно, оскільки цей ігровий епізод має довжину приблизно в 1 секунду з кількох десятків годин довжини гри.
І це не графон ігрових локацій, і навіть не другорядний, а третєрядний фон, який 99% гравців навіть не побачать.
Ще й незрозуміло, на яких налаштуваннях зроблений скрін.
Намагання видати це за типову ігрову графіку - відверта маніпуляція.
Графон в Індіані хоч і не видатний (не кіберпанк і не алан вейк з пастрейсінгом), але доволі приємний і не викликає відрази.
Сама ж гра чудова і я її могу відвертно рекомендувати всім любителям гарних пригодницьких ігор.
Тим більш вона є в геймпассі і в неї можна пограти за копійки.
Enjthesilence
Member

fantomrulezz: 01.02.2025 16:27
Gelonyrum: 01.02.2025 11:56Ви просто не вглядувались в зламане вікно де абориген загубив амулет)
Ви праві, я справді сильно не вглядувався у це вікно, оскільки цей ігровий епізод має довжину приблизно в 1 секунду з кількох десятків годин довжини гри.
І це не графон ігрових локацій, і навіть не другорядний, а третєрядний фон, який 99% гравців навіть не побачать.
Ще й незрозуміло, на яких налаштуваннях зроблений скрін.
Намагання видати це за типову ігрову графіку - відверта маніпуляція.
Графон в Індіані хоч і не видатний (не кіберпанк і не алан вейк з пастрейсінгом), але доволі приємний і не викликає відрази.
Сама ж гра чудова і я її могу відвертно рекомендувати всім любителям гарних пригодницьких ігор.
Тим більш вона є в геймпассі і в неї можна пограти за копійки.
ахах, згадав як мені тицяли поганим графоном в метро ексодус, бо там на волзі в депо, на висоті також через вікна можна було побачити лоупол "задніки". :lol:
fantomrulezz
Member

Enjthesilence: 01.02.2025 16:51ахах, згадав як мені тицяли поганим графоном в метро ексодус, бо там на волзі в депо, на висоті також через вікна можна було побачити лоупол "задніки".
Згадав як один персонаж мені тут намагався довести про "жахливий" графон в Horizon Forbidden West тому що якщо подивитись на жаровні в грі вертикально зверху, то можна побачити, що вони виконані спрайтами.
Причому гра реально по графону - топ оф зе топ, не просто так ій Digital Foundry дали Best Game Graphics of 2022.
А я до цього в грі під сотню годин провів і мені жодного разу навіть в голову не могло прийти вивернутись під таким неможливим кутом, щоб таке розгледіти. Тобто реально 90%+ гравців ніколи цього не побачать.
Це треба прям спеціально витрачати час, крутити камеру під неможливими кутами і заглядати в кожен темний куток, куди ніхто ніколи не подивиться, щоб знайти якусь мильну текстурку чи ще якийсь момент, де розробники зекономили ресурси заліза і до нього придовбатись.
Є такі неадеквати, яким потрібно придовбатись до чогось гарного чисто для того, щоб самоствердитись.
Enjthesilence
Member

fantomrulezz: 01.02.2025 17:45
Enjthesilence: 01.02.2025 16:51ахах, згадав як мені тицяли поганим графоном в метро ексодус, бо там на волзі в депо, на висоті також через вікна можна було побачити лоупол "задніки".
Згадав як один персонаж мені тут намагався довести про "жахливий" графон в Horizon Forbidden West тому що якщо подивитись на жаровні в грі вертикально зверху, то можна побачити, що вони виконані спрайтами.
Причому гра реально по графону - топ оф зе топ, не просто так ій Digital Foundry дали Best Game Graphics of 2022.
А я до цього в грі під сотню годин провів і мені жодного разу навіть в голову не могло прийти вивернутись під таким неможливим кутом, щоб таке розгледіти. Тобто реально 90%+ гравців ніколи цього не побачать.
Це треба прям спеціально витрачати час, крутити камеру під неможливими кутами і заглядати в кожен темний куток, куди ніхто ніколи не подивиться, щоб знайти якусь мильну текстурку чи ще якийсь момент, де розробники зекономили ресурси заліза і до нього придовбатись.
Є такі неадеквати, яким потрібно придовбатись до чогось гарного чисто для того, щоб самоствердитись.
це так звана "перевірка текстурки дерева в упор", це мій улюблений поціновувач текстур, володар дзеркал і хейтер тіней пан Жеральд.
fantomrulezz
Member

Enjthesilence
Ні, там інший персонаж був.

Хоча оцей оцінювач рейтрейсінгу і длссу, який всі ігри з ними пройшов на ютубі, ой вибачте, на своій амд карті позапозаминулого покоління в 20 фпс теж таким балується :laugh:
Он вже вище накидав нам свої скрінів мильних текстур на лоу налаштуваннях :lol:

Пам'ятаю, я коли ще малим школяром був і грав в Half-Life 2 на мінімалках на бомжацькій geforce 2 mx 400, в мене теж графон був трохи так собі і відрізнявся від скрінів з журналів.
Правда мені вистачало мізків не виставляти свої скріни в інтернет з псевдо-викриттями типу "вивсьоврьоті там немає ніякого графону".
Ну що ж, інтелектуальний розвиток він такий, не до всіх приходить навіть в 30+ років :laugh:
lividum
Member

Геральт
Читаю книгу, вижу фигу :lol: Спать - для тебя лучшее решение :up:

Отправлено спустя 7 минут :
моя первая видяшка :D Аж прослезился. А потом был ее старший брат, титаниум 4200, который , как оказалось, на тот момент был уже устаревший и не поддерживал шейдеры 3.0 (и не рисовал туман в FarCry)
VolandInferno
Member

Геральту знов повну панамку натикали)))
Геральт
Member

https://fex.net/uk/s/xfbaz4z
:popcorn:

lividum
Не дуйся, я ж не зі зла )
Якось продав свою лялечку 5700XT і перебивався на HD7700. То викрутив рендер на 50% в борді3 і так і допройшов в QHD. Була цілком собі адекватна картинка :D
Enjthesilence
Member

Геральт: 01.02.2025 18:47
https://fex.net/uk/s/xfbaz4z
:popcorn:

lividum
Не дуйся, я ж не зі зла )
Якось продав свою лялечку 5700XT і перебивався на HD7700. То викрутив рендер на 50% в борді3 і так і допройшов в QHD. Була цілком собі адекватна картинка :D
сел-шейдинг дуже добре старіє, тому не зараховується B-)
Ответить