та я ж тільки но купив кабель)) чи ти про те, що можна всередині замінити?Radio Bay: ↑ 31.01.2025 22:58Dali Connect
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор акустики
-
voyt9
Member
-
Hotspur
Member
а, так це легко. там стандартний ЮСБ. буду дивитись кіно зроблюRadio Bay: ↑ 31.01.2025 22:58Я якось пропонував заживити твій Fosi, від пауербанку на 5В.
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
всерединіvoyt9: ↑ 31.01.2025 23:34чи ти про те, що можна всередині замінити?
-
Radio Bay
Member
Ну так, я ж пропоную прості експерименти з мінімальними грошовими та часовими втратами, сам за "ану-ка" можу й послати. тому я свої пропозиції розглядую з т.зр. "а не послав би я сам себе"Hotspur: ↑ 31.01.2025 23:50а, так це легко. там стандартний ЮСБ. буду дивитись кіно зроблю
Так, там усяким лайном прокладка якщо лізти у середину, то можна й змінити, то вирішуй по місцю. А той кабель, що ти купив, вангую, ти ніколи міняти не будеш. До речі, мабуть якийсь Klotz гривнасів за 100 метр. То у людини спитай, він по цьому шарить. Може й проклейти їх автовіброізоляцією усередині.voyt9: ↑ 31.01.2025 23:34чи ти про те, що можна всередині замінити?
-
Hotspur
Member
FX-Audio DAC-X3PRO - нормально працює від звичайного павербанкуRadio Bay: ↑ 01.02.2025 00:57Ну так, я ж пропоную прості експерименти з мінімальними грошовими та часовими втратами, сам за "ану-ка" можу й послати. тому я свої пропозиції розглядую з т.зр. "а не послав би я сам себе"
-
Radio Bay
Member
Хто б сумнівався, ліпше чи ні?Hotspur: ↑ 01.02.2025 14:45FX-Audio DAC-X3PRO - нормально працює від звичайного павербанку
-
Hotspur
Member
однаковоRadio Bay: ↑ 01.02.2025 14:48ліпше чи ні?
-
voyt9
Member
може кому цікаво, ще раз розібрав свої S2000 , бо чел злився, хто міг глянути, відрізав шматок клею типу хвостиком висів, трішки розплавив запальничкою, також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нема)
п.с купив доречі нову материнську, на ній якраз alc4080, різниці не помітив) але спробував підключити по оптиці, на жаль чути короткий тріск коли вмикаю відео в кмплеєрі, або деінде, коли йде ніби перемикання виводу, не знаю.. доведеться на рса повертатись, там все гуд
п.с купив доречі нову материнську, на ній якраз alc4080, різниці не помітив) але спробував підключити по оптиці, на жаль чути короткий тріск коли вмикаю відео в кмплеєрі, або деінде, коли йде ніби перемикання виводу, не знаю.. доведеться на рса повертатись, там все гуд
-
Radio Bay
Member
От, сцуко, ну ти красава, тисну лапу!voyt9: ↑ 06.02.2025 22:31також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нем
Ну, хоч діагноз схожий поставили по запису звуку.
Усі ці виходи робляться по залишковому принципу, а USB аби файлу передати пакетним методом де можна перепитати у хоста, якщо щось не доїхало. Із звуком це так не працює, загубилось - досвідос, обробляємо наступний пакет.voyt9: ↑ 06.02.2025 22:31п.с купив доречі нову материнську, на ній якраз alc4080, різниці не помітив) але спробував підключити по оптиці, на жаль чути короткий тріск коли вмикаю відео в кмплеєрі, або деінде, коли йде ніби перемикання виводу, не знаю.. доведеться на рса повертатись, там все гуд
Тріск, може драйвери, але усе рівно то таке з цією оптикою
-
Hotspur
Member
ну ти молодецьvoyt9: ↑ 06.02.2025 22:31може кому цікаво, ще раз розібрав свої S2000 , бо чел злився, хто міг глянути, відрізав шматок клею типу хвостиком висів, трішки розплавив запальничкою, також одна стяжка не щільно тримала кабелі, затягнув, от і всі проблеми, постороннього шуму нема)
-
Filabatya
Member
Доброго дня, порадьте щось для ютубчика і спотіфай за 100 баксів б у з олх в невеличку кімнату 8кв до ноутбука, бо гіршого звуку ніж в леново я ще не чув і якусь звукову зовнішню свисток напевно до 50 баксів до того на апгрейд
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 14:35, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
145 б у акустикаFilabatya: ↑ 07.02.2025 14:34 що за 100 баксів б у з олх в невеличку кімнату 8кв до ноутбука, бо гіршого звуку ніж в леново я ще не чув і якусь звукову зовнішню свисток напевно до 50 баксів до того на апгрейд
5 юсб свисток з Алі
-
Ostin
Member
Filabatya
Це людина каже потратити все на колонки, а свисток і за 200 грн підійде в такій арифметиці.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Якщо серйозно, то з алі свисток точно можна до 20, ну максимум до 30, взяти цілком достатній.
Це людина каже потратити все на колонки, а свисток і за 200 грн підійде в такій арифметиці.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Є підозри, що нова акустика за 100 баксів - це не олімпієцьFilabatya: ↑ 07.02.2025 14:37годувати олімпійця мівіною
Якщо серйозно, то з алі свисток точно можна до 20, ну максимум до 30, взяти цілком достатній.
-
Filabatya
Member
знов починається
бачив пресонуси е5ті, те що мої просто менші фазік спереду, є регулювання відстані до стіки але 7к трішки задорого так свисток якийсь вже непоганий треба буде. Думав може едіфаєр щось б у норм робить в меншому бюджеті але бачу там все бабло пішло в пульт і блутуз з даком шматком лайна. тому дивлюсь на малі монітори мекі або їх аналоги б у з 5 чи 3 дюймовим середньочастотником. поправте якщо неправильно думаю ціль максимальна активна колонка без цапа, теж розумію що 3 дюйма це 3 дюйма
бачив пресонуси е5ті, те що мої просто менші фазік спереду, є регулювання відстані до стіки але 7к трішки задорого так свисток якийсь вже непоганий треба буде. Думав може едіфаєр щось б у норм робить в меншому бюджеті але бачу там все бабло пішло в пульт і блутуз з даком шматком лайна. тому дивлюсь на малі монітори мекі або їх аналоги б у з 5 чи 3 дюймовим середньочастотником. поправте якщо неправильно думаю ціль максимальна активна колонка без цапа, теж розумію що 3 дюйма це 3 дюйма
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 14:58, всего редактировалось 7 раз.
-
Hotspur
Member
такOstin: ↑ 07.02.2025 14:39Це людина каже потратити все на колонки, а свисток і за 200 грн підійде в такій арифметиці.
Відправлено через 34 секунди:
є підозри що це не акустика це більша проблемаOstin: ↑ 07.02.2025 14:39Є підозри, що нова акустика за 100 баксів - це не олімпієць
Відправлено через 54 секунди:
все правильно. ЦАПи там лайно і саме огане їх вимкнути неможливо взагалі ніякFilabatya: ↑ 07.02.2025 14:42блутуз з даком шматком лайна
Відправлено через 38 секунд:
менше 6" це дуже не універсальні речіFilabatya: ↑ 07.02.2025 14:42тому дивлюсь на малі монітори мекі або їх аналоги б у з 5 чи 3 дюймовим середньочастотником. поправте якщо неправильно думаю ціль максимальна колонка без цапа
-
Filabatya
Member
Назвіть конкурента Presonus e5 для домашнього прослуховування музики в невеличкій кімнаті впритул до стінки? в ціновій категорії менше 100 баксів за монітор
KRK ше бачу круті
KRK ше бачу круті
- спойлер
Последний раз редактировалось Filabatya 07.02.2025 15:33, всего редактировалось 7 раз.
-
Hotspur
Member
це поганоFilabatya: ↑ 07.02.2025 15:07впритул до стінки
Відправлено через 39 секунд:
KRK Rokit 5 G4
-
Radio Bay
Member
Блин, мониторы со свистком ...
Відправлено через 28 хвилин 39 секунд:
Edifier R1700BTs
FiiO K5 PRO ESS
Відправлено через 28 хвилин 39 секунд:
Edifier R1700BTs
FiiO K5 PRO ESS
-
Hotspur
Member
все окRadio Bay: ↑ 07.02.2025 15:45Блин, мониторы со свистком ...
-
Radio Bay
Member
Що ок? Те що монітори будуть намагатися максимально точно відпрацювати усі недоліки свистка?Hotspur: ↑ 07.02.2025 18:49все ок