![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Аби пукнути в калюжу...Kullerok: ↑ 31.01.2025 15:17 Пропоную обговорити У застосунок Nvidia RTX додано налаштування DLSS, Smooth Motion та інші функції какая жалость опять божественные 4080 лишили новой технологии. Некак заговор не иначе![]()
![]()
![]()
Це можна оновити DLSS в тих іграх, де були попередні версії.Entar: ↑ 31.01.2025 15:50 Так я не зовсім зрозумів, це длсс можна додавати в ігри де його немає чи як?
Є таке, DLSS Swapper в поміч.masikpasik: ↑ 31.01.2025 15:48 працює дуже посередньо, в деяких іграх не дає активувати, а в деяких баги и пропадає взагалі налаштування dlss - наприклад індіана, після активації в настройках гри взагалі пропали настройки dlss
Тут, доречі це не так працює, у випадку з NVAPP нічого не перезаписується, самі файли ДЛСС в самій грі залишаються такими, якими й були, це сам драйвер "перехоплює" і робить вже обробку через нову DLSS модель. Це можна по оверлею побачити, ось для прикладуkairo: ↑ 31.01.2025 15:52Це можна оновити DLSS в тих іграх, де були попередні версії.
Чому ж? Не здивуюсь, якщо зліплять MFG х2 для Ади кустарно рано чи пізно.kairo: ↑ 31.01.2025 15:46здивований
Тошо клепать карты потреблением в 600 ват из трех маленьких платок на шлейфах это верх идиотизма. Благо нерефы такой проблемой не страдаютitem2: ↑ 31.01.2025 17:46 nikolaiii
Не тільки в 5080 FE. Такі самі проблеми виявили в деяких екземплярах 5090 FE.
Від учора працює. МFG 2x це і є тепер звичайний FG, який доступний на картах 4 серії.stoned: ↑ 31.01.2025 18:27Не здивуюсь, якщо зліплять MFG х2 для Ади кустарно рано чи пізно.
В мене після оновлення драйвера та аппки почались проблеми із продуктивністю в деяких іграх, все вирішилось чистою переустановкою драйвера.VolandInferno: ↑ 31.01.2025 16:04Тут, доречі це не так працює, у випадку з NVAPP нічого не перезаписується, самі файли ДЛСС в самій грі залишаються такими, якими й були, це сам драйвер "перехоплює" і робить вже обробку через нову DLSS модель. Це можна по оверлею побачити, ось для прикладуkairo: ↑ 31.01.2025 15:52Це можна оновити DLSS в тих іграх, де були попередні версії.
Ось через NVAPP
А ось я міняв файли в самій директорії гри і потім форсив пресет через Profile Inspector
Я до того, що якщо робиш оверрайд в NVAPP, то ніяких замін робити не треба.
Ну це просто до відома, вчора було цікаво, то перевірив.
В мене поки, в тих іграх що є, де дало зробити Оверрайд, то все гуд.
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
Але бездумно заміняти в іграх, яких немає в NVAPP і потім форсити нові пресети я б не рекомендував, бо "нє всє йогурти одніково полєзни". В частині ігор все заламалось і ловив одразу краші
https://forum.overclockers.ua/viewtopi ... 8#p3924438
Ну тобто треба тестувати в кожному окремому випадку.
Лишили рисовалки фпс, которая адекватно работает только там, где и старый фреймген давал уверенно за 120 фпс, что более, чем достаточно, для синглов.Kullerok: ↑ 31.01.2025 15:17какая жалость опять божественные 4080 лишили новой технологии. Некак заговор не иначе![]()
![]()