Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Yellow wall: 30.01.2025 15:52Може генератором частот прогнати і подивитися на якій частоті брязкіт відбувається i покрутити колонку і прислухатися
Тонгенератор онлайн

Test-tone 90-30 15 sec.zip
voyt9
Member

Крутив, знімав, все марно, в однакових позиціях непотрібна вібрація в правій (активній), не з ФІ, не з динаміків, а де роз'єми рса/оптика. Доречі якщо закрити фі рукою значно зменшується або зникає посторонній шум цей
П.с продавець каже не чув нічого такого, але й слухав менше 30/50
Hotspur
Member

voyt9: 30.01.2025 16:03 а де роз'єми рса/оптика.
ну треба розбирати дивитись. якщо сам не можеш неси в майстерню
Ostin
Member

voyt9: 30.01.2025 16:03продавець каже не чув нічого такого
Не бив, не красив, мамай клянусь)
По темі, в майстерню і хай подивляться. Достатня імовірність того, що все буде нормально.
Filabatya
Member

просто знімість задню кришку тай перевірте чи розєми прикручені нормально і туго закрутіть назад все
Hotspur
Member

Filabatya: 30.01.2025 16:29 просто знімість задню кришку тай перевірте чи розєми прикручені нормально і туго закрутіть назад все
так, може просто гайка десь не докручена
Radio Bay
Member

Filabatya: 30.01.2025 16:29просто знімість задню кришку тай перевірте чи розєми прикручені нормально і туго закрутіть назад все
Щось таке, недокрут

Відправлено через 34 хвилини 48 секунд:
Radio Bay: 30.01.2025 15:57Test-tone 90-30 15 sec.zip
До речі, тонгенератором можно перевірити як глибоко воно у низ лізе. 90-30 то для цього та для налаштування сабу корисно
Filabatya
Member

Radio Bay
до 17кгц ще чую дякую
Radio Bay
Member

Filabatya: 30.01.2025 17:35до 17кгц ще чую дякую
То для нижнього діапазону тон 30-90 Гц. Проблемний діапазон. Половити косяки та саб підкрутити, зріз, гучність
voyt9
Member

спойлер
IMG_20250130_175707.jpg
доречі отримав кабель який обговорювали, могамі та конектори пайлікс. Сказати що різницю в звуку помітив, то хіба на рівні похибки в кращу сторону) але ж блін, як якісно зроблений та й виглядає супер! Ще й чел відправив без предоплати, отримав, перевірив тоді тільки скинув гроші :spy:
VolandInferno
Member

voyt9: 30.01.2025 22:09Ще й чел відправив без предоплати, отримав, перевірив тоді тільки скинув гроші
Бо його реальна вартість - копійки. Кабельний бізнес в аудіо - самий маржинальний, вплоть до 1000% накрутки(це не в розрізі цього кабелю).
А собівартість цього кабелю, ну може гривень 150.
Hotspur
Member

voyt9: 30.01.2025 22:09але ж блін, як якісно зроблений та й виглядає супер!
:D

Відправлено через 56 секунд:
voyt9: 30.01.2025 22:09 Ще й чел відправив без предоплати, отримав, перевірив тоді тільки скинув гроші
ну людина довіряє це добре :beer:
Radio Bay
Member

VolandInferno: 30.01.2025 22:17А собівартість цього кабелю, ну може гривень 150
Так а собівартість аудіотехніки взагалі не те щоб висока, 25-30% норм
VolandInferno
Member

Це ти ще дуже так оптимістично написав))
Radio Bay
Member

VolandInferno: 30.01.2025 22:30Це ти ще дуже так оптимістично написав
Може бути й нижче, кому не до вподоби, паяло я руки :)

От чому тут коштувати $100? :)
Але спробуй на цьому ринку кудись пролізти, та же й видати звук, який будуть купувати
Filabatya
Member

voyt9
була би не інтеграха різницю би відразу почули, як я на свосу асусі доісторичному :lol:
замісить того радіусу розвороту краще би їх на стільки від стінки відсунули, резонанс набагато гірше ніж, не направленість твітерів
Последний раз редактировалось Filabatya 30.01.2025 23:07, всего редактировалось 4 раза.
VolandInferno
Member

Radio Bay
Ну то я ж про те і кажу
Radio Bay
Member

Filabatya: 30.01.2025 23:03була би не інтеграха різницю би відразу почули, як я на свосу асусі доісторичному
Мені не ж стало цікаво, що ж там за джерело таке )

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Можу на тест прислати типа такий свисток, десь був, пошта не з мене. Ліпше ніж встрійка. До речі, я з телефона як грає?
Rosberg
Member

Привіт. Порадьте полюдські стерео колонки, можна пасивні, можна активні. Для прикладу маю Jamo D-165 і японський підсилювач Technics. Досить хороша акустика, але хочеться посвіжіше, чуть потужніше, глибші низи (у цих діапазон 55-20000Гц) і також 3-смугові. Може хтось щось слухав, мав/має.
Filabatya
Member

в мене колись був M2Tech hiFace Two для виводу цифри на tda 1541S1 з одною короною, music fidelity якщо не помиляюсь. А тут все в одному) до чого техніка дійшла :gigi:
Ответить