Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

VovaII
Tesseract: 23.01.2025 01:11Якщо приставка підтримує автофреймрейт, то телевізор зможе правильно застосовувати більшість своїх алгоритмів.
Ролику правда 3 года, не знаю как сейчас в телевизорах. Но, к примеру, мой Самсунг модельный ряд 2020г. не умеет работать с автофреймрейт, как и сказано в видео, он показывает, что переключился, но на самом деле не переключился. :) Но я использую уплавнялку телевизора, на средней настройке и всё компенсируется, в принципе.
спойлер
Tesseract
Member

Є такі телевізори, у яких панель може працювати лише з частотою 60 Гц. Але завдяки автофреймрейту їхня уплавнялка принаймні може зрозуміти, що відео має 24 Гц. Якщо приставка без автофреймрейту, то телевізору на вхід приходить 60 Гц, і йому треба розпізнавати, що деякі кадри дублюються, і насправді це 24 Гц відео. Таке розпізнавання не завжди правильно працює, і присутнє не всюди.
Avenger80
Member

Tesseract
Я у себя на Ugoos X3 Pro и телевизоре Samsung 50TU7090 пробовал с автофреймретом, без автофреймрейта - всё равно дёргается и телевизор не проходит тест шахматкой. Плюс в афтофреймрейте не нравится, что перед каждым началом воспроизведения и при завершении воспроизведения происходит перемигивание экрана на полсекунды-секунду где-то, а толку от этого не увидел. Поэтому просто его не использую, хотя в приставке он самый правильный с кучей опций. Просто использую уплавнялку в телевизоре поставленную на значение 4 и всё более-менее нормально.
Tesseract
Member

По суті 24 Гц і повинні смикатись. Натреноване око сучасного геймера таке легко помітить, навіть не зважаючи на motion blur, яким залив кадр режисер. Через це у мене уплавнялка завжди викручена на максимум.
Nutbar
Member

Tesseract: 23.01.2025 17:04 По суті 24 Гц і повинні смикатись. Натреноване око сучасного геймера таке легко помітить, навіть не зважаючи на motion blur, яким залив кадр режисер. Через це у мене уплавнялка завжди викручена на максимум.
Додам, що на старих ТВ 24к/с відчувались нормально "завдяки" повільній реакції пікселів. Картинка змінювалась плавно. Зараз на оледах взагалі миттєво вони перемикаються, на ледах вже теж досить швидко. Дивишся слайд шоу :horror: Так, вже позавозили різні згладжувачі цих переходів між кадрами, але все ж дивовижно як щось таке однозначно позитивне як швидкість перемикання стало боком.
walkman3000
Junior

Чи може хтось знає, де можна придбати Samsung QE55S90D з qd-oled матрицею?
strang
Member

walkman3000
а такие есть?
гуглом нахожу S90 55 QD-OLED только QN и только в штатах...
walkman3000
Junior

strang: 29.01.2025 11:18 walkman3000
а такие есть?
гуглом нахожу S90 55 QD-OLED только QN и только в штатах...
Всі 55 це венгерські DAE, 65 вже нормальні але це великий, плюс за ціну s65d я краще візьму 55G4. Мій план був замість G4 самсунг та саундбар. Залишається чекати F серію?
strang
Member

walkman3000: 29.01.2025 13:25Залишається чекати F серію?
уявлення не маю :-P я лиш відповідав шо не бачу взагалі тв з тими даними шо ви питали (QE55S90D qd-oled )

на мій смак краще брати молодшу модель в більшій діагоналі 65 С4, С3
walkman3000
Junior

С-серія має низьку пікову яскравість та велику ціну.
strang
Member

walkman3000
у порівнянні з G так, яскравість нижче . але.. який зараз ТВ і яка там яскравість?
walkman3000
Junior

Є звичайна VA-шка 8 серії самсунг, є мініледівська та є LG CX. 2018-2020 модельні роки. Мінілед=блумінг, CX не вистачає яскравості. На мінілед я вже не повернусь. Зараз вибір невеликий, або s90d з qdoled, або на 50% дорожчий G4. S95D та соні не беру до уваги. 95 це мотлох через зовнішній глючний бокс, соні дуже дорого.
heidfeld
Member

walkman3000: 29.01.2025 16:00 Є звичайна VA-шка 8 серії самсунг, є мініледівська та є LG CX. 2018-2020 модельні роки. Мінілед=блумінг, CX не вистачає яскравості. На мінілед я вже не повернусь. Зараз вибір невеликий, або s90d з qdoled, або на 50% дорожчий G4. S95D та соні не беру до уваги. 95 це мотлох через зовнішній глючний бокс, соні дуже дорого.
Panasonic Oled смотри, дешевле чем Сони, и не хуже. И лучше всякого мусора вроде лг или сасунга.
Nutbar
Member

walkman3000: 29.01.2025 16:00 зовнішній глючний бокс
Давно вже не бачив, щоб на нього хтось жалівся. Ви якісь свіжі відгуки бачили чи це ще з давніх часів інформація?
strang
Member

walkman3000: 29.01.2025 16:00CX не вистачає яскравості
якшо на cx прям мало то може і правда одразу на g4
walkman3000
Junior

Давно вже не бачив, щоб на нього хтось жалівся. Ви якісь свіжі відгуки бачили чи це ще з давніх часів інформація?
З часів коли я намагався перевірити його, підключивши ps5. Зображення тимчасово зникало. Ну і сама ідея цього щітбокса така собі.
якшо на cx прям мало то може і правда одразу на g4
Так я ж хочу пару гривнів зберегти :gigi: , 350$ нормальні гроші
Panasonic Oled смотри, дешевле чем Сони, и не хуже. И лучше всякого мусора вроде лг или сасунга.
Я полистал десяток страниц и заметил что у тебя везде один совет типа берите сани. Особенно когда сани использует самсунговскую панель и я просто уверен что разницу в слепом тесте ты не определишь. С тем что самсунг мусор я согласен. Но у него топовые панели. И s90d мусор с топовым экраном. С панаса поржал, его продается 3,5 штуки.
heidfeld
Member

walkman3000: 29.01.2025 19:32 Я полистал десяток страниц и заметил что у тебя везде один совет типа берите сани. С панаса поржал, его продается 3,5 штуки.
ну да. советую только качественные японские бренды, а не мусор как делают здесь другие и проплаченные боты.
walkman3000
Junior

heidfeld: 29.01.2025 21:59
walkman3000: 29.01.2025 19:32 Я полистал десяток страниц и заметил что у тебя везде один совет типа берите сани. С панаса поржал, его продается 3,5 штуки.
ну да. советую только качественные японские бренды, а не мусор как делают здесь другие и проплаченные боты.
Конкрентые модели будут? 55" максимальное соотношение цена/качество
GentleAlex
Junior

Рік тому взяв в розстрочку від Привата Philips 65PUS8818/12. За увесь час користування через ADB консоль за допомогою ПК вирізав непотрібний софт, докинув Lampa, NUM, TorrServe та ще кілька «ніштячків», підключив саундбар від Самса та горя не знаю. Шикарна картинка, хороший обʼємний звук, інколи цяцьки через емулятор NES та Sega. Що ще потрібно для щастя?
Ответить