Якщо там буде монітор, то можна не фарбувати. Хтось картинами дірки закриває, а хтось - моніторами.murzik: ↑ 08.01.2025 19:01 Більша проблема - фарбувати в колір стіни який був.
Последние статьи и обзоры
Новости
Странные вопросы и точные ответы
-
_VlaD_
Member
-
_VlaD_
Member
Такой вопрос возник.
Можно ли цапон лак использовать для того, чтобы наклеить небольшой радиатор алюминиевый на микросхему?
Можно ли цапон лак использовать для того, чтобы наклеить небольшой радиатор алюминиевый на микросхему?
-
torny
Member
_VlaD_, можна. Радіатор на лаці буде краще, ніж просто повітря. Але ще краце взяти термоклей або термопрокладку.
-
_VlaD_
Member
Так, на цапоні не дуже добре приклеює. Воно тримається, але від вібрації чи удару може відскочити.
-
TSMatvey
Member
вітаю. маю вінду 11 та райзен 5 2600х, + 2 плашки пам'яті (DDR4 32GB (2x16GB) 3600 MHz Ripjaws V G.Skill (F4-3600C16D-32GVKC), що працюють на 3000Мг. + ртх 4060. Раніше плашки були інші - трайденз 2х8=16гб на частоті 3200, а потім стали тримати на 3100, а потім 3000. Але питання - 1) в гугл хромі при 20 вкладках уже починається зависання - перемикання відео в ютубі повільненько йде, хоча інет по вай фай 150-200мб. 2) такого ще раніше не було, але - вкладка налаштування пк (шестерня) -відкривається деколи до 30 секунд!! це якийсь нонсенс, у мене на суперповільних пк так довго не відкривалось. На роботі є ноут із і5 якогось 2020 року, там теж таке зависання "налаштувань". Вінда аля чиста з торента).
Підсумую
1) хром при 20 вкладках починає тупити просто жесть, неможливо користуватись, якщо перейти на мозіллу- то стає краще, але всерівно немає швидкодії (може якісь додатки тормозять так браузер ? (раніше була відяха 1050 і думав невистачає відеопам'ятв - але із 4060 її точно має вистачати для браузінгу. - єдине у мене 3 монітори: 1шт -2к, і 2шт
по 1080р - може ізза цього відбувається підвисання/фрізінг/тупіння браузера?
2) чому налаштування пк відкриваються до 30 секунд ?
Підсумую
1) хром при 20 вкладках починає тупити просто жесть, неможливо користуватись, якщо перейти на мозіллу- то стає краще, але всерівно немає швидкодії (може якісь додатки тормозять так браузер ? (раніше була відяха 1050 і думав невистачає відеопам'ятв - але із 4060 її точно має вистачати для браузінгу. - єдине у мене 3 монітори: 1шт -2к, і 2шт
по 1080р - може ізза цього відбувається підвисання/фрізінг/тупіння браузера?
2) чому налаштування пк відкриваються до 30 секунд ?
-
Piter Cantrope
Member
TSMatvey
В мене таке було коли стояло мало оперативки в компі.
В мене таке було коли стояло мало оперативки в компі.
-
TSMatvey
Member
ну зараз то 32гб. одне діло коли на ноуті - 8гб - там ясно. але на пк то 32. Думаю може купити якийсь райзен 5600х під свою b350 pc mate може із ним пам'ять буде працювати 3400+
-
moto
Member
Доброго, суть вопроса , чем можно заменить антистатичный пакет ? , нужно отправить видео карту , коробка родная есть , а пакета родного нет, а без пакета мне ссыкотно передавать рабочую карту..., как быть ?
-
Shpoker
Member
moto
антистатичный пакет защищает от пробития статикой именно сквозь пакет и именно 1 раз на миллион случаев бытовых убийств статикой. (А вообще в него пакуют на заводе что б карта могла лежать в наполнителе коробки, вот том типа поролоновом, и не накапливала потенциал который как-раз и заставит покупателя охренеть и уронить карту убив ее)
Что б разрядиться об карту минуя современные охлады да еще и об нужный слой в текстолите - должно совпасть слишком много звезд, в том числе карта не радиатором, а чем-то критичным (типа контактной площадки) должна быть прислонена к чему-то заземленному (или натертому об другой ковер?) (к примеру корпусу компа воткнутого в розетку в момент вставляния карты (слабо представляю этого снайпера который хоть случайно задней рамкой или хотя б рукой не заденет корпус (уровняв потенциалы минуя всю электронику)) до момента пробития искры с порта материнки на контакты карты. Так вот, никакой пакет в этом случае не поможет.
потому не особо важно во что будет завернута карта, главное не клади с ней рядом шерсть и эбонитовую палочку в условиях возможности тереться одним о другое
антистатичный пакет защищает от пробития статикой именно сквозь пакет и именно 1 раз на миллион случаев бытовых убийств статикой. (А вообще в него пакуют на заводе что б карта могла лежать в наполнителе коробки, вот том типа поролоновом, и не накапливала потенциал который как-раз и заставит покупателя охренеть и уронить карту убив ее)
Что б разрядиться об карту минуя современные охлады да еще и об нужный слой в текстолите - должно совпасть слишком много звезд, в том числе карта не радиатором, а чем-то критичным (типа контактной площадки) должна быть прислонена к чему-то заземленному (или натертому об другой ковер?) (к примеру корпусу компа воткнутого в розетку в момент вставляния карты (слабо представляю этого снайпера который хоть случайно задней рамкой или хотя б рукой не заденет корпус (уровняв потенциалы минуя всю электронику)) до момента пробития искры с порта материнки на контакты карты. Так вот, никакой пакет в этом случае не поможет.
потому не особо важно во что будет завернута карта, главное не клади с ней рядом шерсть и эбонитовую палочку в условиях возможности тереться одним о другое
Последний раз редактировалось Shpoker 04.02.2025 00:24, всего редактировалось 1 раз.
-
moto
Member
Shpoker спасибо добрый человек за консультацию, значит поедет так , плотно упакую чтобы в родной коробке не перемещалась туда сюда , и думаю что все ок будет!