зараз трохи небезпечно катати , активно набирають добровольців на фронт також почастішали аварії між велосипедистами і автомобілями працівників зборойних сил України ... , тому зараз я б рекомендував хіба шоссер і тільки якщо ваш рівень фіз підготовки дозволяє хоча б 45 км\год тримати по асфальту протягом 20-45 хв
P.S. не всі ще встигли пройти фіз та моральну підготовку для служби у війську
у мене ж велосипедна трвма була - надрив звязок, які я не лікував, а просто пив хондропротектори, спортивні добавки, колаген, кальцій магній цинк з вітаміном Д3, і воно з часом покращилось. мрт робив кожен рік, але нормального ортопеда для діагностики не знайшов. всі вони орієнтуються на висновок лаборанта який мрт робить. а вони роблять його поспіхом, що побачили те і записали. і призначають ті самі хондропротектори.
зараз зновуу буде ВЛК у ган донів, яким на це все по х і я не розумію, чи тягне моя травма на щось чи ні.
радять інститтут травматології і ортопедії
Spleen
ну по запиту "дтп велосипедиста і зсу" якісь резульатит видає. але які з цього висновки, за яких осбатвин, і гаврядчи це спосіб зупинити велосипедиста для перевірки особи
в тік ток боти беруть популярні коментарі українською і просто теражують їх в безкінечній кількості.
Ну а що такого? Якщо у країні війна і кількість військових збільшується, то і ДТП з їх участю буде більше.
Зброї по руках стало ходити більше. Дехто прихоплює з собою у відпустку гранату і по п'яні починає усім її "демонструвати". Летальних випадків з гранатами стало теж більше ніж до війни. Це очевидні речі.
так. по року вже сотні випадків. і поштою шлють і під горілку давай ото кидати їх куди завгодно. на жаль багато поранених і загиблих через вибухові пристрої