Найочікуваніші ігри 2025 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ijachok
Last Epoch так на язИку і перекладали )
kairo
Member

Lekrs: 23.01.2025 11:56 Машинний переклад, потім трішки правок , і вуаля, переклад готовий. За скільки часу там появився перший русіфікатор на старфілд? Пройшов гру з ним, в принципі нормасік. ;)
А те що вище, звичайний попил бабла. Представляю які суми відмиваються на відеоіграх...
Ну ви ж розумієте, що робити локалізацію машинним перекладом, це повний зашквар.
SmileKnight
Junior

IronWithin: 22.01.2025 21:58
Volodya811: 22.01.2025 21:07

Є багато інсайдів, що новий Батлфілд буде восени 2025 року. Гра уже готова, її тестують зараз.
Смiшно, очiкувати те що навiть до анонсу не дiйшло, не показали нiчого, вибачте за питання, але чому цю гру треба чекати? нагадаю що остання гра в серiї це провал!
Особисто Я чекаю на нову версію battlefield, згоден вона на старті провалилась (граю з релізу), після патчів вона грається просто чудово :super:
Hotspur
Member

rizakrko: 23.01.2025 02:41Англійська це ледь не найкращий мультиплікатор доходів людини. Відкривається величезний ринок роботи, і починаючи з певного етапу вміння говорити про гайку стає важливішим, ніж вміння з тою гайкою працювати (умовно). Це вже не кажучи про те, що втрачається доступ до величезної кількості навчальних та розважальних ресурсів. Обмежувати свій вибір ресурсів до тих, де більшість створюється кацапами - ну таке собі.
абсолютно точно
AntonyKandaurov
Member

Я вже ні на що не надіюсь і нічого не чекаю.gif
Lekrs
Member

kairo: 23.01.2025 12:18
Lekrs: 23.01.2025 11:56 Машинний переклад, потім трішки правок , і вуаля, переклад готовий. За скільки часу там появився перший русіфікатор на старфілд? Пройшов гру з ним, в принципі нормасік. ;)
А те що вище, звичайний попил бабла. Представляю які суми відмиваються на відеоіграх...
Ну ви ж розумієте, що робити локалізацію машинним перекладом, це повний зашквар.
Для мене як споживача, немає діла як була зроблена локалізація. Головне що вона присутня.
kairo
Member

Lekrs: 23.01.2025 12:55
kairo: 23.01.2025 12:18
Для мене як споживача, немає діла як була зроблена локалізація. Головне що вона присутня.
Я вивчив англійську не в останню чергу за допомогою ігор і тепер не маю потреби грати із машинним перекладом ще й на русняву мову. Більшість покупців замінусує гру в Стім, якщо локалізація в ній буде рівня машинного перекладу, і правильно зробить.
Lekrs
Member

kairo: 23.01.2025 12:59
Lekrs: 23.01.2025 12:55
Я вивчив англійську не в останню чергу за допомогою ігор і тепер не маю потреби грати із машинним перекладом ще й на русняву мову. Більшість покупців замінусує гру в Стім, якщо локалізація в ній буде рівня машинного перекладу, і правильно зробить.
Молодець, а мені вчитися неохота, хочу розважатись.
Машинний переклад елементарно редагується до адекватного стану. Мінусують в першу чергу за саму якість гри, і ніякими локалізаціями це не виправити.
Ijachok
Member

Lekrs: 23.01.2025 13:13
kairo: 23.01.2025 12:59
Молодець, а мені вчитися неохота, хочу розважатись.
Машинний переклад елементарно редагується до адекватного стану. Мінусують в першу чергу за саму якість гри, і ніякими локалізаціями це не виправити.
Може мінусують і в першу чергу через якість гри. Але я регулярно бачу негативні відгуки саме з аргументацією про якість локалізації. І те, що практика жахливих машинних перекладів не всюдисуща, показує, що різні розробники/видавці не ризикують через одиниць, яким це по барабану

Щодо елементарності редагування, то можу порадити створити компанію (ФОПа), яка займатиметься ультрадешевими і водночас адекватними перекладами, от це буде серія відкриттів, що не все так просто і дешево)
MqM
Member

kairo: 23.01.2025 10:43
То чому дивуємось, що люди не купують? Все закономірно.
Все набагато простіше. В Україні низька купівельна спроможність через бідність та пострадянський менталітет, а не тому, що української мови немає. Навіть в ті ігри, які отримують укр. локалізацію, половина українців буде із російською грати.

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
MqM: 23.01.2025 00:26 Козаки, як частина російської культури та армії. І багати надто скрептних поглядів на російську історію, явне загравання з росіянами

Воно так історично і було, українські козаки служили в армії російської імперії. А ще були Кубанські козаки. На рахунок скрепної "душі", то це більше на стьоб схоже.
там складніше було, як от союзи. Козаки заажди мали широку автономію, по факту на Січі були свої закони
D_ad
Member

Йухху! Можна писати своє нафіг нікому не потрібне IМHO? Nice... B-)

Більшість ігор - just :shuffle:

Sid Meier's Civilization VII :rolleyes: це там де у русні "ДУША", балалайка та + до культури при грі за Ікатіріну, котра культури малих народів просто тупо нищила? Ну хоч без баллєта. Bruh

Split Fiction :eek: :super: :beer: Чекаю! Проходження із дівчиною It takes Two - один із найкращих тогорічних ігрових експірієнсів. Із нетерпітням чекаю. Сподіваюся, оптимізацію завезуть.

Atomfall - шось воно якесь... зліплене зі всього підряд, що тільки можна було знайти :spy: І саме "знайти", не "вигадати".

Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 - не вірю.

Doom: The Dark Ages Yaiks! Вайби Painkiller`a, не таке цвітасте ЛГБТ (без негативу) як попередня частина, виглядає круто.

Death Stranding 2... Колись я обов'язково пройду 1-шу частину... колись я її пройду (ха! Жарт. Про "пройду". Бо в грі кор геймплей - це ходьба. Зрозуміли, всі зрозуміли, га!?)) :rolleyes:

Borderlands 4 Нууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу... :-/ мабуть, я досі фанат 1-ї частини, якою би порожньою вона час від часу не була. Всі подальші, як на мене, трохи, як би це сказати, перевантажені оцією гонитвою за лутом, повторними проходженнями заради підвищень градації луту і всього всього всього такого... PS ставте +, хто юзав WillowTree в 1-й частині щоб настрогати собі топових стволів, розтати друзям та хєрячитися ними на аренах ;)

The Outer Worlds 2 :rolleyes: просто друга гра від "Обсідіан" з тими ж очікуваннями що і попередня - середньої тяжкості технічний стан на релізі, а потім... Сподіваюся, все ж, в них вийде дуже комерційно успішна гра, а потім іще одна і іще, і іще, і колись вони отримають замовлення на KotOR III :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Dune: Awakening Ставлю на те, що її чекає доля гри по "Аватару" : вийшло щось, десь, колись... шо воно таке...

Elden Ring: Nightreign :-/ повз мене. Остання краща частина світу DS - третя. ER безкінечно красивий та такий же безкінечно порожній. Але в це будуть грати. Взагалі, феноменально, як вони спромоглися продати ER нормісам. Майже 800 000 відгуків у Стім... Красавчіки, шо.

Wuchang: Fallen Feathers ігри в яких не можна створити персонажа із іменем Вінні Пух - відразу лісом...
vsx
Member

AlcoRider: 23.01.2025 01:24 Tempest Rising - маленька надія, що буде в стилі Generals. Але є сумніви :-/
в стиле red alert, tiberium скорее
SleepNeep
Junior

Чекаю:
Grim Dawn (new DLC)
Titan Quest 2
The_Rusik
Member

Нет локализации - идут лесом.
А это как прийти в кофейню, а там скажут что молока нет, вам же не скажут, что заплатите, а потом мы может быть привезем молоко. Вы просто пойдете в другую кофейню.
Сначала игры нужно научится делать - а не мусор, а потом удивляются что продаж нет.

Ни какие игры не жду, видеокарт нет, а покупать недокарты с фейковыми кадрами и мылом - не для меня.
zaqik
Member

О, а я и забыл про абобед, хорошо что напомнили. Ещё в анну, наверное, поиграю, хотя те полтора скриншота природы что есть, не отличаются от 1800.
fnk
Junior

Ну це потужно))))
Abracadabra
Member

D_ad: 24.01.2025 11:56Borderlands 4 Нууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу... мабуть, я досі фанат 1-ї частини, якою би порожньою вона час від часу не була. Всі подальші, як на мене, трохи, як би це сказати, перевантажені оцією гонитвою за лутом, повторними проходженнями заради підвищень градації луту і всього всього всього такого... PS ставте +, хто юзав WillowTree в 1-й частині щоб настрогати собі топових стволів, розтати друзям та хєрячитися ними на аренах
:up: :beer:

The Blood of Dawnwalker частково від команди The Witcher :spy: є надія на щось цікаве по сюжету і квестам
Rhizone
Member

Я от чекаю наступну гру від Fatshark, яку вони вже розробляють досить довгий час, судячи з усього, але все ще не анонсували :gigi:
Барбарис
Member

MqM: 24.01.2025 03:26 там складніше було, як от союзи. Козаки заажди мали широку автономію, по факту на Січі були свої закони
Там складніше було: Гетьманщина мала свою автономію, а Січ - свою. І часто саме зради Січі призводили до поразок.
D_ad
Member

The_Rusik: 24.01.2025 15:03 Ни какие игры не жду, видеокарт нет, а покупать недокарты с фейковыми кадрами и мылом - не для меня.
Чавой... Друже, ты вообще в курсе, что, щас только присядь, не упади, все кадры в принципе - "фейковые". Игры это не реальность, это всё - ненастоящее, это всё - компутирная храхфика...

Про то, что с включённым Reflex задержка на 120 "фейковых" кадрах с DLSS, который реконструирует уже даже лучше "божественного" натива, примерно такая же как на 60 "настоящих", а на 240 "фейковых" даже меньше чем на 60 "настоящих" благодаря технологиям, наверное, вообще говорить не стоит...
Ответить