Стала відома дата виходу відеокарти GeForce RTX 5070 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

login55: 23.01.2025 17:30
Hotspur: 23.01.2025 17:10
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
курс по приватбанку зараз продаж евро 44.24. множим це на 880 виходить 38 931 грн . які 50 000 ? ти здоровий ? в тебе калькулятора немає ?
то ж ти все таки небельмеса.
НАХІБА мені цінники не в Україні???
Ще раз. було мною написано чорним по сірому: ціна 5070 Ti це 880 євро + 30% = 50000 ₴ Отже, ціна в УКРАЇНІ!!!
люди зі здравим глуздом вже вище це ж написали....!
не тупи!
Цена 880 евро это уже с налогом европейским (НДС). Налог соответственно возвращается, если карта уходит в другую страну официально.
Так что 880 евро это МСРП для нас в том числе. Почему она должна быть +30% - одному тебе известно.
login55
Member

друзі, я не буду з вами більше сперечатися, бо здравий глузд і життевий досвід мені дещо підказує. Буде добре, якщо я помиляюся...
давайте дочекаємося продажів
Hotspur
Member

SPEC1AL1ST: 23.01.2025 17:37Цена 880 евро это уже с налогом европейским (НДС). Налог соответственно возвращается, если карта уходит в другую страну официально.
Так что 880 евро это МСРП для нас в том числе. Почему она должна быть +30% - одному тебе известно.
так. людина в астралі живе і не знає що в ЕС також ПДВ купа податків і маржа магазину вже в раховані в 880 евро ціни карти
The_Rusik
Member

Та не, они там в рознице с наценкой покупают, в ручную на автобусе везут, платят второй раз налог и потом ставят цену 50к :lol:
Hotspur
Member

The_Rusik: 23.01.2025 18:31Та не, они там в рознице с наценкой покупают, в ручную на автобусе везут, платят второй раз налог и потом ставят цену 50к
купляють за 20 000 а потім ставлять ціну 50 000. поправив тебе
Kullerok
Member

SPEC1AL1ST: 23.01.2025 17:37
login55: 23.01.2025 17:30
то ж ти все таки небельмеса.
НАХІБА мені цінники не в Україні???
Ще раз. було мною написано чорним по сірому: ціна 5070 Ti це 880 євро + 30% = 50000 ₴ Отже, ціна в УКРАЇНІ!!!
люди зі здравим глуздом вже вище це ж написали....!
не тупи!
Цена 880 евро это уже с налогом европейским (НДС). Налог соответственно возвращается, если карта уходит в другую страну официально.
30% это лично нашим продаванам в карман. Поэтому всё правильно с ценой точно будет поначалу около 50
Shandor1982
Member

Мабуть, я із своєю 3060 ще трішечки поживу. Воно й нормально поки якось.
Reverse_rain
Member

хм, з такими цінами, купувати світить лише попередне покоління. Не думаю що 9070 від амд буде набагато дешевша за ті ж 800-900 евро. От не вірю в це.
Що ж панове, як не прикро, але це сьогоднішні реалії. Лише можу сказати що наступне покоління буде ще дорожче, з тими ж 20-30 відсотками приросту, в найкращому варіанті, і це стосуеться що зелених, що червоних. Вважаєте що не так? Ок, лише скажіть де купили ваші рожеві окуляри.
byaka
Member

Reverse_rain: 24.01.2025 02:24 хм, з такими цінами, купувати світить лише попередне покоління. Не думаю що 9070 від амд буде набагато дешевша за ті ж 800-900 евро. От не вірю в це.
Що ж панове, як не прикро, але це сьогоднішні реалії. Лише можу сказати що наступне покоління буде ще дорожче, з тими ж 20-30 відсотками приросту, в найкращому варіанті, і це стосуеться що зелених, що червоних. Вважаєте що не так? Ок, лише скажіть де купили ваші рожеві окуляри.
Купуєте Switch 2 за 500$ i просто граєте в хорошi iгри.
Reverse_rain
Member

byaka: 24.01.2025 02:40
Reverse_rain: 24.01.2025 02:24 хм, з такими цінами, купувати світить лише попередне покоління. Не думаю що 9070 від амд буде набагато дешевша за ті ж 800-900 евро. От не вірю в це.
Купуєте Switch 2 за 500$ i просто граєте в хорошi iгри.
Так, чи ПС5, чи бокс, стім деку... це дійсно стало вигіднішим придбанням ніж відеокарта, так є обмеження щодо фпс, але не всім цікавить щоб кіберпанк йшов у 200+фпс.
А тим кому карта потрібна для роботи, то вони і так її куплять, бо вона буде відпрацьовувати свої гроші.
snapdragon999
Member

У нас она не будет 879 евро стоить даю 500%.
Цена около от 50т.
Ostin
Member

Reverse_rain: 24.01.2025 02:24з такими цінами, купувати світить лише попередне покоління
Якщо відійти в сторону від UE5 та інших ааа-тайтлів, то відкривається досить великий світ інді-проектів. Можливо, це справді не всім цікаво, тут я не буду стверджувати. Але мені, наприклад, свого часу відхід від великих іграшок в напрямку маленьких метроїдваній\платормерів просто дав нове життя з точки зору геймінгу. А також є стратегії, де не в кожній з них є упор на графічну складову. А ще є крутенні нестандартні ігри-пазли, наприклад, Gorogoa. Це якийсь, бляха, витвір мистецтва.
Так, я розумію, що більшість гучних проектів будуть графонозалежними, бо на цьому зараз тримається індустрія. Більше того, деякі з новинок, які зацікавили мене, теж будуть на паскудному UE5. Але на зараз, навіть без сучасної відеокарти, цікавих мені ігор значно більше, ніж я встигну спробувати.
Ну і завжди можна купити якусь консоль. Вона дасть змогу грати в передові ігри, а також на сьогодні виглядає значно, значно адекватнішою купівлею з точки зору вкладення коштів в геймінг.

Відправлено через 3 хвилини 36 секунд:
Reverse_rain: 24.01.2025 02:24наступне покоління буде ще дорожче
Ну то ж пофіг, хіба ні?) Нехай хоч кратно росте, думаюча людина завжди має змогу знайти радість в цьому житті за адекватні кошти. Тим більше, що світом ПК земні радості не обмежуються :rotate:

P.S. Якщо йти за вказівками маркетингу, то людина має працювати за двома напрямками: назбирати на смартфон; назбирати на відеокарту. :rotate:
Gleb1986
Member

Shandor1982: 24.01.2025 01:44 Мабуть, я із своєю 3060 ще трішечки поживу. Воно й нормально поки якось.
вот и меня такие мысли преследуют . Посижу я на своей 6800 видимо еще одно поколение. Еще пока хватает
Особенно если включить какой нить ФСР.....то вообще

Відправлено через 15 хвилин 58 секунд:
Як показала практика треба чекати коли попередні топи / предтопи подешевіють
я ось купив 6800 нову майже в кінці його життя на ринку. нову. по цені непоганої 3060ти
але де тепер 3060ти на 8 гіг і де 6800?
Ответить