Є всі шанси не дочекатись взагаліtablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюсяLekrs: ↑ 22.01.2025 14:14 Логічно перечекати дефіцит, ті кілька місяців ролі не грають.
Последние статьи и обзоры
Новости
Партнери Nvidia попереджають про дефіцит відеокарт GeForce RTX 50-ї серії
-
neonglaу
Member
-
Vader
Member
А с чего вы вообще взяли про дифецит?От куда инфа то?
-
VolandInferno
Member
Я б не був би такій спокійний. Нє ровєн час, Володька псіхане і зкупить всі В580tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюся
-
daesz
Member
Так, але про дифіцих попереджає не нвідія, а партнери.taras_cs: ↑ 22.01.2025 14:01 Знову казочки про "штучний дефіцит"?
Ви хоч в курсі, що різницю до кишені покладуть продавани, а NVidia простіше заробити на кількості, ніж будувати схеми витягування грошей з продаванів?
-
tablestikus
Member
Ну тоді я почекаю 5080VolandInferno: ↑ 22.01.2025 21:07Я б не був би такій спокійний. Нє ровєн час, Володька псіхане і зкупить всі В580tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюся
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Ну я до літа почекаю. Поспішати нікуди. Але якщо вони будуть як на олх по 400 баксів, то сенсу з них не буде.Lekrs: ↑ 22.01.2025 16:35Офіційно до україни можуть і не добратися. Хіба що в сіровозів появляться.
-
taras_cs
Member
А є інфа, як в Інтела зараз сумісність з іграми?tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюся
-
tablestikus
Member
Та наче норм. Але воно норм за її $250-300taras_cs: ↑ 22.01.2025 22:17А є інфа, як в Інтела зараз сумісність з іграми?tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюся
-
maksim2020
Member
А є й такі, що дешевше MSRP купили. От вони й можуть перейти на 5090 (я - не буду).
-
Vader
Member
maksim2020
И не надо
И не надо
-
Entar
Member
Можна було б зробити схему, при якій тепло від відеокарти гріло бойлер. Проте реалізація коштує дорожче ніж нормальний кондиціонерdaesz: ↑ 22.01.2025 18:55 якби можна було накопичувати тепло, а потім його взимку використовувати - було б чудесно
-
Enjthesilence
Member
-
daesz
Member
Тільки Володьку не підгуйте, а хто зна що він ще з собою вчудитьtaras_cs: ↑ 22.01.2025 22:17А є інфа, як в Інтела зараз сумісність з іграми?tablestikus: ↑ 22.01.2025 14:15Я он спокійно вже місяць чекаю В580 в Україні і не нервуюся
-
Zakarul
Member
ну шо там, хомяки довольны? Вам и цены приятные на старте продаж и дефицит устроили. Покупайте, налетайте.
Больше покупайте. А то вдруг не достанется
Больше покупайте. А то вдруг не достанется
-
Vader
Member
Zakarul
К чему этот сарказм?Тебе то что?Во первых на то они и хомяки,все не питали иллюзий и знали что будет.Во вторых,есть такие хомяки каким,по.......й за сколько покупать..ибо есть деньги.
К чему этот сарказм?Тебе то что?Во первых на то они и хомяки,все не питали иллюзий и знали что будет.Во вторых,есть такие хомяки каким,по.......й за сколько покупать..ибо есть деньги.
-
AntonyKandaurov
Member
Vader
Тоді був майнінг бум і карти будь-які викуплялися пачками і йшли копирсатись в лайні гаражі до підприємців. Така ж ситуація була і в 2к17 коли окрім 1050 та якогось радеона двугігового ти нічого пристойного не купиш.
А зараз все пішло по контрактах до тих хто займається ШІ а гей-мерам недоїдки з цього стола та ще й кожен бажає 20% прибутку покласти собі в кишеню.
Тоді був майнінг бум і карти будь-які викуплялися пачками і йшли копирсатись в лайні гаражі до підприємців. Така ж ситуація була і в 2к17 коли окрім 1050 та якогось радеона двугігового ти нічого пристойного не купиш.
А зараз все пішло по контрактах до тих хто займається ШІ а гей-мерам недоїдки з цього стола та ще й кожен бажає 20% прибутку покласти собі в кишеню.
-
Vader
Member
AntonyKandaurov
Майнинг на секундочку,начался позже,после выхода 30 серии..Я покупал на старте 3080,за 34 тыщи),буквально через пару месяцев они пропали,а потом воще треш..они стоили по 90000))..Знаю я эту всю историю..И после падения крипты,цены воще рухнули..Я к чему..Хера ты тут угадаешь.Есть бабки,бери!Нет-сиди
Отправлено спустя 50 секунд:
AntonyKandaurovЩе навіть продажі не почалися,ви вже пишите про недоїдки
Майнинг на секундочку,начался позже,после выхода 30 серии..Я покупал на старте 3080,за 34 тыщи),буквально через пару месяцев они пропали,а потом воще треш..они стоили по 90000))..Знаю я эту всю историю..И после падения крипты,цены воще рухнули..Я к чему..Хера ты тут угадаешь.Есть бабки,бери!Нет-сиди
Отправлено спустя 50 секунд:
AntonyKandaurovЩе навіть продажі не почалися,ви вже пишите про недоїдки