Чутки: Ілон Маск може стати потенційним покупцем Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Чутки: Ілон Маск може стати потенційним покупцем Intel

Як його забагато всюди...
OldBoyUA
Junior

Я розумію шо Інтел в поганій ситуації . Але цей дурко зробить її тільки гіршою :(
stakanctl
Member

Я вже починаю забувати коли на цьому сайті були пости не про чутки
stoned
Member

MIGA :teacher:
Kilo
Member

спойлер
Изображение
Lekrs
Member

В такому разі, інтел можна хоронити.
leif
Member

Манагер маск непоганий, а їх то як раз інтелу і бракує більше за все. Повиганяє різну RGB+ шушару, парядочєк наведе, а там може і оживе Інтел. Кароч було б непогано, якщо так станеться, як на мене :popcorn:
Artempo100
Member

Габелла інтелу буде тоді 🫡😄
leif
Member

Lekrs: 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
Чому?
DuckRider
Member

leif: 20.01.2025 10:55
Lekrs: 20.01.2025 10:53 В такому разі, інтел можна хоронити.
Чому?
Например потому что акции твоей компании будут зависеть от незакрывающегося рта дегенеративного идиота
Последний раз редактировалось DuckRider 20.01.2025 10:57, всего редактировалось 1 раз.
1234waltz
Member

Найс, окрім купи проблем та технологічне відставання Інтела з'явиться ще одна причина лишатись і далі на АМД.
leif
Member

DuckRider: 20.01.2025 10:57
Например потому что акции твоей компании будут зависеть от незакрывающегося рта дегенеративного идиота
І шо?
У якої з компаній маска з цим якісь проблеми? У твіттера? У тесли? У спейсХ?
WorthyWizard
Member

DuckRider: 20.01.2025 10:57
Ох уж эти "дегенеративные идиоты", владеющие корпорациями которые стоят миллиарды. Да и как будто интел кто-то спросит, кто даст большую цену тому и продадутся
Scoffer
Member

leif
СпейсХ глибоко мутна контора. Вона отримала перший багато-багатомільйоний бюджетний контракт в період між тим як перша ракета вже гепнула, а друга ще не полетіла. Тесла теж в плюс вийшла далеко не одразу і не без допомоги державних подачок різного сорту. Легко бути "ефективним менеджером" коли тебе дотує бездона бочка. А коли не дотує, на прикладі Х, то той же самий ефективний менеджер заганяє контору в люті мінуса :laugh: І тут виникає питання, чи розповсюдиться бочка на інтель :rotate:
Alexsandr
Member

1234waltz: 20.01.2025 10:57 Найс, окрім купи проблем та технологічне відставання Інтела з'явиться ще одна причина лишатись і далі на АМД.
Фабрики новые я так понимаю почти готовы. Пара лет на запуск и отладку и все ок. Правда там Китайцы новый лазер писали придумали, позволяет дешевле микросхемы делать современные и проще чем сейчас с лазером на каплях олова.
leif
Member

Scoffer
А як теслі конкурувати ще з китайськими виробниками електромобілів, якщо він пух їм там насипає дотацій регулярно? Чи ти ще віриш в якусь чесну конкуренцію? :laugh:

І шо там з твітером? Прекрасно собі чухає по всьому світу, нехіло доклався щоб Трамп переміг на виборах, і на мою особисту думку твітер нині став краще ніж був.

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
СпейсХ може і мутна контора, але успіхи у них огого і досить тупо їх заперечувати.
KimRomik
Member

OldBoyUA: 20.01.2025 10:47 Я розумію шо Інтел в поганій ситуації . Але цей дурко зробить її тільки гіршою :(
Маск має надзвичайно ефективний менеджмент, інакше його компанія не змогла б запустити 7 ракет Starship. Так що цю новину варто сприймати дещо позитивно попри його неоднозначні висловлювання.
Scoffer
Member

leif
Коли тесла отримувала свої перші дотації ніяких китайських електричок і не намічалось.
А успіхи я не заперечую, просто ціна цих успіхів можливо не співрозмірна вливанням, тут ще розбиратись треба. А значить можуть бути питання до ефективності менеджменту. Так-то будь-яку справу можна довести до пуття просто заливши баблом, китайці не дадуть збрехати.
kolio
Member

перше що зробить, перейменує Intel на Y ? :gigi:
Rucha
Member

leif: 20.01.2025 10:54 Манагер маск непоганий, а їх то як раз інтелу і бракує більше за все. Повиганяє різну RGB+ шушару, парядочєк наведе, а там може і оживе Інтел. Кароч було б непогано, якщо так станеться, як на мене :popcorn:
KimRomik: 20.01.2025 11:30 Маск має надзвичайно ефективний менеджмент, інакше його компанія не змогла б запустити 7 ракет Starship. Так що цю новину варто сприймати дещо позитивно попри його неоднозначні висловлювання.
Почитайте що цей "непоганий менеджер" зробив з твітером:
1. Про зміни в якості платформи
2. Фінансові наслідки
Ответить