Последние статьи и обзоры
Новости
Проблеми з відеокартою(підкажіть майстра)
-
Akkyla
Junior
Ситуація наступна: є системник Vinga VPS-750G + xeon e5 2667v2 + e5-3.2s1 + 32gb DDR3(4x8) + RX 584 sapphire pulse , раніше працював з двома моніторами , було все +- ок за свої кошти(купував давно), нещодавно помер один монітор( якісь проблеми з лампою, старенький вже) і почались приколи(напевно співпадіння, не більше) , почались з'являтись артефакти , як в іграх(квадратики або на пів екрану лінії) так і при звичайному серфінгу по інтернету( лінії блимають, пропадать) , також в PUBG-зі доволі часто вилітає драйвер відеокарти та краші, все це відбувається абсолютно рандомно , проганяв тести фурмарка , демо 3дмарк різних версій, там ніяких артефактів немає , також тестив на дефолтних налаштуваннях відеокарти і з андервольтом , перевстановлював вінду 10/11 , різні версії драйверів ,абсолютно все те саме , в стрес тестах норм, а при звичайному навантаженні якісь проблеми. Підкажіть чи є у нас на форумі майстри, яким можна відправити відеокарту на діагностику/починку?
-
Shady
Member
Подскажите, взял б/у rx 470 sapphire nitro ( на я лох )
Не загаретется экран, подсветка не горит кулера не крутятся.
Есть возможность и смысл ремонта ( брал за 1350 )
-
shnok
Member
нет. Вы покупали видео и не запросили тестов?Shady: ↑ 17.01.2025 17:49 Подскажите, взял б/у rx 470 sapphire nitro ( на я лох )
Отправлено спустя 20 секунд:
- с таким набором может быть что угодноНе загаретется экран, подсветка не горит кулера не крутятся.
-
Shady
Member
shnok: ↑ 17.01.2025 19:03Аля тесты скинул. Но понимаю не факт что именно эта карта.Shady: ↑ 17.01.2025 17:49 Подскажите, взял б/у rx 470 sapphire nitro ( на я лох )
нет. Вы покупали видео и не запросили тестов?
Отправлено спустя 20 секунд:- с таким набором может быть что угодноНе загаретется экран, подсветка не горит кулера не крутятся.
-
shnok
Member
смысле не та карта? серийный номер карты? или вам скриншоты показали?Shady: ↑ 17.01.2025 19:09shnok: ↑ 17.01.2025 19:03
Аля тесты скинул. Но понимаю не факт что именно эта карта.
нет. Вы покупали видео и не запросили тестов?
Отправлено спустя 20 секунд:
- с таким набором может быть что угодно
-
Shady
Member
На фото номера не видно , мельком что такая карта , и дальше экран бублика .
Разобрал её. Слов просто нет.Паста не менялась , кандеры....та капец короче)
-
Aleksandr1973
Member
-
Shady
Member
Сорри . Я знаю. С телефона не удобно искать )Aleksandr1973: ↑ 17.01.2025 22:12 Akkyla
Для этого есть отдельная тема .
viewtopic.php?f=5&t=11519&start=3280
-
pelia
Member
Таку карту не має сенсу ремонтувати, бо ремонт може виявитися дорожче ніж покупка. На майбутнє краще або беріть на місці, або беріть у наших перевірених форумчан
-
Razor707
Member
Если есть сомнения-просите видео с серийником и где видно что именно эта карта сейчас крутит бублик например,обязательно с датой и временемShady: ↑ 17.01.2025 21:36На фото номера не видно , мельком что такая карта , и дальше экран бублика .
Разобрал её. Слов просто нет.Паста не менялась , кандеры....та капец короче)
Если с картой всё ок и человек реально хочет ёё продать,то это не долгое занятие
Сам недавно купил Sapphire Rx 580 8gb без проверки,у человека их было 10 шт,все после майнинга,ну думаю что им будет,вроде отвалами не славятся,елементная база норм,вендор норм
В итоге оказалась с дохлым чипом..