Обсуждаем Mozilla Firefox

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Wiking007: 17.01.2025 15:25 Wahoo
Отключил адблок и перезапустил браузер, не помогло. Зависает не точно в каких то местах а плюс минус рядом, просмотрел без адблока, нет в видео рекламы.
Треба його не вимикати, а повністю видаляти. Спробуйте.
Klon
CG graphikos fan

Wahoo
перейшов с АдБлоку на уБлок - бо давненько теж були такі приколи з ютубом, з уБлоком зовсім іноді (коли сам ютуб щось міняє і плагін ще не оновився). Спробуйте уБлок
MR_s2024
Junior

Доброго времени суток. Словил пару дней тому назад такую проблему с firefox. Заключается она в том что Youtube music работает в браузере раз через раз, то есть сначала вроде нормально работает потом, пишет что нет подключения к интернету хотя все остальные сайты такие как youtube грузятся нормально. Помогает кучу раз перезагрузить страницу или перезахождений на сайт. У меня firefox developer edition, из расширений пользуюсь uBlock и Yet Another Speed Dial кстати говоря перед тем как youtube music возможно поплывет в панели Yet Another Speed Dial пропадает картинка у закладки данного сайта.
destructX
Member

Підкажіть, не працює веб-драйвер мишки в браузері, кнопка "connect device" заблокована. В інших браузерах все норм, натискається та підключається.
Якусь може опцію в налаштуваннях треба включити чи? Остання версія 142.0.1
Shpoker
Member

destructX
Так а в строке урл-адресса права никакие не запрошены?
destructX
Member

Shpoker: 14.09.2025 21:22 destructX
Так а в строке урл-адресса права никакие не запрошены?
Ні, ніяких запитів :-P В інших браузерах теж не просить нічого
https://www.controlhub.top/zaopin/
Я колись десь читав, шо у Firefox проблеми з підключенням девайсів, разом з поясненнями, але не можу знайти тепер
bes
Member

destructX: 14.09.2025 21:06 Підкажіть, не працює веб-драйвер мишки в браузері, кнопка "connect device" заблокована. В інших браузерах все норм, натискається та підключається.
Якусь може опцію в налаштуваннях треба включити чи? Остання версія 142.0.1
тебе надо браузер на хромиуме, в фф это работать не будет
waryag
Member

Після оновлення перекроїло стартову сторінку. Зараз половину її займає пусте місце з назвою браузеру.

Це у всіх так чи в мене щось зламалося?
Avenger80
Member

waryag
Да, так и есть. Хотя мне всё равно, пользуюсь стартовой - Group Speed Dial.
tablestikus
Member

waryag
У мене 151.0.1 і наче нічого не змінилося.
Ответить