ASUS представила оновлений роз'єм живлення GC-HPWR для відеокарти, розрахований на 1000 Вт потужності

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

testerd2modd: 16.01.2025 12:25
Inqizitor2022: 15.01.2025 17:30
Просто блок питания класть в комплект к видеокарте, штекер круглый здоровый втыкать в видеокарту рядом с разъёмом монитора. Типа блок на 110Вольт постоянного напряжения и 1Квт мощности, диапазон от 100 до 250вольт переменного напряжения. И по кабелю 10 ампер через штекер с 2 контактами передавать. Новый стандарт.
Жарт зрозумів
Загалом мені дуже сильно симпатизує BTF як ідея - охолодить систему (думаю) непогано + порадує естетів (у котрих одна третина корпуса - скло а друга третина - монітор)

Відправлено через 7 хвилин 31 секунду:
MMikhail: 15.01.2025 23:30
Вода скоро тоже не все будет вывозить. Ждем охлада на азоте.
В кондиціонер врізатись
Ну або якщо без приколів то докупати якийсь радіатор з жигуля (никати під стіл щоб зі сорому в пекло не провалитись) і мудрити фітінги
Взагалі система стають більш і більш гарячими, думаю що AIO стануть більш модульними з опцією розширення системи типу Plug and Play. І в це розширення ти вставиш той радіатор
Автомобільні радіатори теж практикують, але все рідше, оскільки вони не оптимізовані по потокам, є зовнішні радіатори типу бікскі, нова, мора, куланс, межіко, аквакомпютер на 9 секцій і більше.
Inqizitor2022
Member

testerd2modd: 16.01.2025 12:25Жарт зрозумів
Загалом мені дуже сильно симпатизує BTF як ідея - охолодить систему (думаю) непогано + порадує естетів (у котрих одна третина корпуса - скло а друга третина - монітор)
Это была не шутка, а вполне себе логичный выход из ситуации. Если у нас есть здоровенная видяха, которая 12В жрёт как не в себя, почему бы не сделать внешний БП чтобы прекратить вот это всё внутри системника, просто здоровый круглый штекер на 110Вольт постоянки 10 Ампер втыкается в видяху, внешний БП втыкается в 220В розетку и просто видяха потребляет нужные амперы из внешнего БП. При этом не нужен никакой отдельный разъём в блоке внутри ПК и достаточно 800 ватт блок внутри ПК.
testerd2modd
Junior

Inqizitor2022: 16.01.2025 15:43
testerd2modd: 16.01.2025 12:25Жарт зрозумів
Это была не шутка, а вполне себе логичный выход из ситуации. Если у нас есть здоровенная видяха, которая 12В жрёт как не в себя, почему бы не сделать внешний БП чтобы прекратить вот это всё внутри системника, просто здоровый круглый штекер на 110Вольт постоянки 10 Ампер втыкается в видяху, внешний БП втыкается в 220В розетку и просто видяха потребляет нужные амперы из внешнего БП. При этом не нужен никакой отдельный разъём в блоке внутри ПК и достаточно 800 ватт блок внутри ПК.
На мою думку ця ідея буде так само не популярна як і кастомні водянки з 2-літровим зовнішнім резервуаром - "щось стирчить ззовні твого ПК". Як на мене це не дуже прикольно / зручно / естетично.

Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Bukakanga: 16.01.2025 12:44
testerd2modd: 16.01.2025 12:25 В кондиціонер врізатись
Ну або якщо без приколів то докупати якийсь радіатор з жигуля (никати під стіл щоб зі сорому в пекло не провалитись) і мудрити фітінги
Взагалі система стають більш і більш гарячими, думаю що AIO стануть більш модульними з опцією розширення системи типу Plug and Play. І в це розширення ти вставиш той радіатор
как тут?

сорри, если баян )
Якраз з цього відосу я і про жигульовий радіатор і дізнався =) :D
Ответить