Пропоную обговорити Анонсовано гру Project Pantheon від творців Wolcen: Lords of Mayhem
Єдиним променем світла у Wolcen була графіка. Все інше - сміття.
Последние статьи и обзоры
Новости
Анонсовано гру Project Pantheon від творців Wolcen: Lords of Mayhem
-
Georgin
Member
-
Mainkoon
Member
Звучить як антиреклама.від творців Wolcen: Lords of Mayhem
-
Геральт
Member
Та цілком той Wolcen норм. На разок піде. А от те, що анонсують, і справді непотріб.
-
Georgin
Member
Геральт
Та який же це норм?
Купа багів так і залишилась, багато скіллів у дереві та абілок не працює взагалі або працює зовсім не так, як вказано у описі.
Я вже не кажу про таку базову річ як неможливість повернутись на локації завершеного акту - а це ж базова річ для жанру.
І, поклавши руку на серце, Вам реально нормально зайшов останній акт з його новою механікою розбудови? Історія - повне кліше, але до останнього акту оповідання хоч йшло як єдине ціле.
Такого "норму" нам не треба, такий "норм" добиває ігрову індустрію.
Та який же це норм?
Купа багів так і залишилась, багато скіллів у дереві та абілок не працює взагалі або працює зовсім не так, як вказано у описі.
Я вже не кажу про таку базову річ як неможливість повернутись на локації завершеного акту - а це ж базова річ для жанру.
І, поклавши руку на серце, Вам реально нормально зайшов останній акт з його новою механікою розбудови? Історія - повне кліше, але до останнього акту оповідання хоч йшло як єдине ціле.
Такого "норму" нам не треба, такий "норм" добиває ігрову індустрію.
-
_nevermind
Member
Редактору стоило бы рейтинги/отзывы погуглить перед тем как писать такое.Сама студия известна благодаря игре Wolcen: Lords of Mayhem, которая вывела игры Action/RPG на новый технологический уровень благодаря передовой на 2020 год графике.
-
Геральт
Member
От чесно, проходив його 100 років тому. І мало що пам'ятаю. Багів не пригадую, на сюжет закривав очі, як і в будь-якому дьяблоїді. Гру пройшов з задоволенням. Ну, пройшов і забув )
В PoE он також не все працює, як, здавалося б, мало. Емпіричним шляхом хіба дізнаватись, або форум курити
-
Georgin
Member
Геральт
Головне від гри - отримати задоволення, так що Вам гра окупилася і це добре
А от у мене після останнього їх патчу перестала працювата ключова пасивна абілка і з гри повністю зникла NPC, яка раніше рандомно з'являлася на різних локаціях і продавала епіки та рарки - і це було сумно.
Ну і базові глюки типу рандомної відмови речей у інвентарі займати порожнє місце при їх перетягуванні теж настрій не підіймали.
Головне від гри - отримати задоволення, так що Вам гра окупилася і це добре
А от у мене після останнього їх патчу перестала працювата ключова пасивна абілка і з гри повністю зникла NPC, яка раніше рандомно з'являлася на різних локаціях і продавала епіки та рарки - і це було сумно.
Ну і базові глюки типу рандомної відмови речей у інвентарі займати порожнє місце при їх перетягуванні теж настрій не підіймали.