Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Reverse_rain: 13.01.2025 19:25 big_bang
Hotspur
Bergamont Grandurance гравійник.
в нього вилка - алюміній і переклюки кларіс в максималці (оглянуті мною варіанти)
кубе нам пропонує grx
Барбарис
Member

Hotspur, так зараз у мене -5, за такі дні й писав.

big_bang, бажано брати стрейчеві, щоб тягнулась тканина. За такий віддав 5,5 тисяч.
big_bang
Member

Барбарис: 14.01.2025 09:12 big_bang, бажано брати стрейчеві, щоб тягнулась тканина. За такий віддав 5,5 тисяч.
во во
жаба трохи душить)
phobosse
Member

людолови заполонили усі станції метро. доведеться пересідати на вел взимку, хоч і не планував (

порадьте хороші 28 покришки не за всі гроші світу. Schwalbe G-ONE OVERLAND 365 оці норм чи є варік краще ?
_VlaD_
Member

phobosse: 14.01.2025 09:24 людолови заполонили усі станції метро. доведеться пересідати на вел взимку, хоч і не планував (
Якщо побачать тебе на велі взимку, то вирішать що у тебе міцне здоров'я і з тебе вийде чудовий штурмовик.
phobosse
Member

_VlaD_: 14.01.2025 09:32Якщо побачать тебе на велі взимку, то вирішать що у тебе міцне здоров'я і з тебе вийде чудовий штурмовик.
так я ж зупинятись не збираюсь ) а бігати за мною їм самим здоров'я не вистачить
mumu
Member

big_bang: 13.01.2025 15:391) хто зараз катає - шо на ноги вдягаєте? (штани/ногава і тп)
софтшел штани, можна як для бігу. з термобілизною зимньою нормально катати до -5 може -10°С. Якщо прям цілий день катати, то так, лижні штани буде найкращий варіант. Можна з секонда. На топталках і в нормальному трекінговому взутті - норм, бо велосипедне зимове взуття дуже дороге.
big_bang
Member

_VlaD_: 14.01.2025 09:32 Якщо побачать тебе на велі взимку, то вирішать що у тебе міцне здоров'я і з тебе вийде чудовий штурмовик.
іздив через пару блокпостів, а через один регулярно проїжджав по три рази на тиждень.
зупинявся і питав, чи потрібно показувати документи
на мене дивилися як на оленя і казали, що лише автівки перевіряють...
dead_rat
Member

Hotspur: 14.01.2025 09:05
Барбарис: 14.01.2025 08:43 Hotspur, фліс з віндстопером в +, коли хооодніше то ще й термо Крафт. Але в - 5 і нижче вже не комфортно. Зимові варіанти зовсім недешеві.
в холодніше ніж -2-3 я не їзжу. Треба зовсім зимові купляти це дуже дорого
По розпродажу штані 100$ стали, куртка 150$ десь, але якщо і взуття, то ще 150.
Hotspur
Member

dead_rat: 14.01.2025 13:37але якщо і взуття, то ще 150.
я взуття до речі осінне юзаю, прокатило :gigi: але з теплими носками
dead_rat
Member

Hotspur: 14.01.2025 13:40
dead_rat: 14.01.2025 13:37але якщо і взуття, то ще 150.
я взуття до речі осінне юзаю, прокатило :gigi: але з теплими носками
Літнє взуття + теплі шкарпетки + бахіли з флісу і віндстопперу вцілому мене виручали до трьох годин при -5.
На цей рік купив зимове взуття, подивимося як буде.
Reverse_rain
Member

big_bang: 14.01.2025 09:47
_VlaD_: 14.01.2025 09:32 Якщо побачать тебе на велі взимку, то вирішать що у тебе міцне здоров'я і з тебе вийде чудовий штурмовик.
іздив через пару блокпостів, а через один регулярно проїжджав по три рази на тиждень.
зупинявся і питав, чи потрібно показувати документи
на мене дивилися як на оленя і казали, що лише автівки перевіряють...
Сьогодні так, а завтра вже можуть навіть у собак будуть документи перевіряти.
Зайвий раз на вулиці не показують, бо вже декілька знайомих заломили. Від відлову до полігону два дня, навіть влк і документи заднім числом прописали.
phobosse
Member

Так, а шо по покришкам ? хто на чому катає зараз ? )
Reverse_rain
Member

phobosse
Так писали на минулій чи позаминулій сторінці свої покри. В мене Schwalbe Hurricane Performance 29x2.25. Взимку не катаю, тож як себе показують в холодну погоду не скажу.

Я от планую собі на майбутній сезон велошолом мтб-шний взяти з Mips. Хтось щось зможе порадити? Попередньо націлився на Fox mainframe, але можу розглянути інші варіанти. Хотів його під ялинку собі, але відповідного розміру поки що немає, може ближче до теплого сезону почнуть завозити.
Filabatya
Member

Reverse_rain
https://www.helmet.beam.vt.edu/bicycle- ... tings.html#!
толкові пацянята, довбуть їх по серйозному
Hotspur
Member

Reverse_rain: 16.01.2025 10:21Я от планую собі на майбутній сезон велошолом мтб-шний взяти з Mips. Хтось щось зможе порадити? Попередньо націлився на Fox mainframe, але можу розглянути інші варіанти. Хотів його під ялинку собі, але відповідного розміру поки що немає, може ближче до теплого сезону почнуть завозити.
Bontrager Starvos WaveCel - дуже якісно і не дорого
Reverse_rain
Member

Hotspur: 16.01.2025 11:13
Reverse_rain: 16.01.2025 10:21Я от планую собі на майбутній сезон велошолом мтб-шний взяти з Mips. Хтось щось зможе порадити? Попередньо націлився на Fox mainframe, але можу розглянути інші варіанти. Хотів його під ялинку собі, але відповідного розміру поки що немає, може ближче до теплого сезону почнуть завозити.
Bontrager Starvos WaveCel - дуже якісно і не дорого
Дякую, але основна забаганка все ж таки шолом з mips, та і мтб-шний, щоб потилицю краше прикривав.
Filabatya: 16.01.2025 10:41 Reverse_rain
https://www.helmet.beam.vt.edu/bicycle- ... tings.html#!
толкові пацянята, довбуть їх по серйозному
Ок, дякую. Гляну що там по топах.
Spleen
Member

Hotspur: 14.01.2025 09:05
Барбарис: 14.01.2025 08:43 Hotspur, фліс з віндстопером в +, коли хооодніше то ще й термо Крафт. Але в - 5 і нижче вже не комфортно. Зимові варіанти зовсім недешеві.
в холодніше ніж -2-3 я не їзжу. Треба зовсім зимові купляти це дуже дорого
Років 15 тому катався потроху навіть в -15/-20
Тоді був ледь не єдиним велосипедистом на всій трої в таку погоду :laugh:
А зараз, як кур'єрка увірвалась в наше життя, то дивишся - десятки велосипедистів в будь-який мінус продовжують катати B-)

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
phobosse: 14.01.2025 09:24 людолови заполонили усі станції метро. доведеться пересідати на вел взимку, хоч і не планував (
ІМХО - вельчик зараз найбезпечніший транспорт.
Майже не стопають ніде ніколи (на відміну від авто/мопедів), та й рідкий дурень захоче за велосипедистом гнатись.
А вєлокопів, на щастя, все ще дуже мало.

Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Hotspur: 08.01.2025 01:02
Spleen: 08.01.2025 00:44Схоже ребра поламав =)
ого. рентген робив ? це жесть ... видужуй
Зробив. Рентгенолог написала що перелам 12 ребра (відростку).
Записатись до лікаря по району не міг, талончики на кінець місяця аж. Попхався на Лісову до травматолога. Він серіал чи шоу якесь дивився, то не сильно вникав. Нічо не питав, не щупав, сказав що може там і нема перелому, виписав вітаміни, мазь, ще якусь херню, сказав що певно забій, і тижні 4 точно буде боліти ))
Hotspur
Member

Spleen: 16.01.2025 23:45Зробив. Рентгенолог написала що перелам 12 ребра (відростку).
Записатись до лікаря по району не міг, талончики на кінець місяця аж. Попхався на Лісову до травматолога. Він серіал чи шоу якесь дивився, то не сильно вникав. Нічо не питав, не щупав, сказав що може там і нема перелому, виписав вітаміни, мазь, ще якусь херню, сказав що певно забій, і тижні 4 точно буде боліти ))
жесть
Spleen
Member

Hotspur: 16.01.2025 23:50
Spleen: 16.01.2025 23:45Зробив. Рентгенолог написала що перелам 12 ребра (відростку).
жесть
Та норм.
За останні 3+ роки це вже 4 перелам на вєло :)
Стегно + лікоть
Рука
Кисть
Ребро (якщо є там перелам)

P.S. бережіть себе, а головне свої нерви !
Бо коли з головою негаразд, то і нещастить скрізь, і тіло норм не групується через постійний стрес.. :shuffle:
Ответить