xeon 771 на мать s775

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

А вопрос у всех всё равно есть: работает ли 771 процы на 775 сокете ,и я могу ответить и вправду работает ,у меня в данный момент стоит xeon e5420,в разгоне до 3.4г
в аиде синтетики делает такие проци как:Core 2 Extreme QX9650 ,Core i5-650 , A10-6800K на некоторых тестах доганяет Core i7-965 Extreme :rotate:

В. Где можно взять готовый\пропатченный бивис для моей 775го сокета платы?
О. 1: https://genius239239.neocities.org/771/771.htm
2: https://ideafix.name/?p=1492

Флуд, флейм, оффтоп, фанатство, коммерция - плюшки согласно правил конференции
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

avtoelectrik
Радіатор на верхній врм не ставили? Я свого часу на свою прошку поставив, щоб чисто естетично добре виглядало)
avtoelectrik
Member

Mykolay3ack: 12.01.2025 19:10 avtoelectrik
Радіатор на верхній врм не ставили? Я свого часу на свою прошку поставив, щоб чисто естетично добре виглядало)
нема з чого зняти ,але думаю не потрібен він там адже я буду використовувати його для медіа і скоріше в стоці або з х5482 або х5470 ще не вирішив,гратись є інший комп в профілі
Charger
Member

avtoelectrik: 10.01.2025 11:51 Изображение
Изображение
Изображение
1066 нульцева коробка в пломбах була )))
встановив 10тку все супер ,відео любе йде наура 4к і ютубчик теж навіть на диво новий формат ав1 показує без дропа кадрів йде загрузка гпу і трохи цпу ,при любих інших форматах проц лежить відяшка кодує
замовив ще ось таку штуку щоб все було по феншую
Изображение

Відправлено через 48 секунд:
доречі ,їде х5470 ,далі буде саме цікаве :beer:
Можна назву корпусу? Люблю такий формат вузенький, взагалі без класичних корзин :shuffle:
avtoelectrik
Member

Charger: 14.01.2025 01:21
avtoelectrik: 10.01.2025 11:51 Изображение
Изображение
Изображение
1066 нульцева коробка в пломбах була )))
встановив 10тку все супер ,відео любе йде наура 4к і ютубчик теж навіть на диво новий формат ав1 показує без дропа кадрів йде загрузка гпу і трохи цпу ,при любих інших форматах проц лежить відяшка кодує
замовив ще ось таку штуку щоб все було по феншую
Изображение

Відправлено через 48 секунд:
доречі ,їде х5470 ,далі буде саме цікаве :beer:
Можна назву корпусу? Люблю такий формат вузенький, взагалі без класичних корзин :shuffle:
так звичайно Aerocool Mecha Black Mid Tower RGB
я його обрав саме через те що не закритий блок живлення,такі залізяки хочеться щоб були наяву а не заховані :beer:
Charger
Member

avtoelectrik
дякую)
В мене теж на роботі стоїть старичок asus p43 + Xeon Е5450@3600 для всього хватає (офіс, мультимедіа), працює супер тихо на мідному боксі :rotate:
Доречі, відік раніше був там quadro k600, все на ура декодувало без дропів, потім переставив цю відео в свій основний комп а на її місце стареньку 8600 GT. Який був у мене подив, коли система почала працювати значно резвіше (замітно кращий відклик системи :eek: ) так, деякі дропи з'явилися на фулл ашді, але загальне враження стало краще. Все ж оптимізація під конкретне залізо має місце.
avtoelectrik
Member

Charger
тут інша історія ,я вчора грався з мегого ,додатком київстар тв ,фільми через плеєра ,і тільки вимкнеш апаратне прискорення гпу все!!! піпець лаги тормоза ,ні телебачення ні фільми дивитись не можливо ,ще один глюк не давав спокою ,коли дивишся відео і іде плавний рух картинки вона аж мерехтить і ніби трусяться руки у оператора :D навіть з апаратним ,мучив мучив і ледь дійшло у монітора герцовку скинути з 180 герц на 60 і все!!! картинка як на телевізорі плавна і приємна для перегляду що в плеєрах що в додатках телебачення,а я цей комп буду використовувати саме з телевізором
Ответить