Приїхали мої meze neo 99, ubisoft edition, с модифицированными абрюшурами и кабелем "OpenHeart Titanium 8 6NOCC".
Поки ще не розпробував, але розумію що обов'язково треба пробувати з різними цапами, є підозра що s.m.s.l. m3 трохи не витягує.
Поки що 8 із 10.
Із плюсів:
1. ДУЖЕ зручні. В магазині вони мені трохи давили, і я не був впевнений що прямо багато годин без перерви в них сидіти мені буде комфортно. Ці - ні.
2. Звук - дуже деталізований, я взагалі не звик до такої деталізації на всьому що було до цього в мене, і до чого я звик, але при цьому ця деталізація без перебору, як мені здається (бо часто з перебором).
3. Тих неприємних ефектів, на певній частоті де неприємним ставав певний інструмент в певних треках мезе 99 нео в магазині - не спостерігається.
В цілому якість звуку однозначно краща ніж в будь яких навушниках що в мене є, і ніж в тих що я слухав в діапазоні до 3500 (а придбав я їх з усім за стільки).
Із мінусів:
Не гірші (а скоріше кращі трохи) ніж в магазині мезе нео 99, але до классік не дотягують.
В районі звуку про вокалі там де "с-ч-щ-т" - трохи мене дратує звук (може це зі мною щось не так, і простіше просто собі там еквалайзером поправити ніж 100500 навушників перебирати?). Підкажіть будь ласка, яка це частота?
Здавати не буду, поживу з ними.
Подальші плани:
Піду з ними тестувати цапи, може на славнозвісному r2r мені буде ближче до ідеалу.)
Якщо ідеалу досягнути не вдасться ні еквалайзінгом, ні цапом, ні кабелем зшитим із волосини єдинорога, буду віджлоблювати на классік версію)
Отправлено спустя 6 минут 53 секунды:
P.S. Хм. Якщо я трохи признімаю навушники (віддаляючи на 0.5 см від вуха, щоб була щілина невелика ) то звуки "с-щ" нормалізуються. Цікаво.