Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
на 1 навушниках що ти купляєш різні ЦАПEntar: ↑ 09.01.2025 17:57Якщо помножити кількість навушників
-
Entar
Member
То я ще навушники не вибрав, тому й хочу на даному етапі скоротити тестування цапів. От коли придбаю навушники і буду _потім_ таки вибирати цап, буду слухати більше.Hotspur: ↑ 09.01.2025 17:58на 1 навушниках що ти купляєш різні ЦАПEntar: ↑ 09.01.2025 17:57Якщо помножити кількість навушників
-
Ostin
Member
Entar
Беруться навушники від Сеннх, від Баєрів і від Мезе. І що там іще хотілось. На одному дорогому ЦАП в магазині. Який значно вище бюджету, але обираєш же навушники. І це 5-10 хвилин. Ну нехай 20, щоб обрати конкретну модель. Я б іще Шури послухав би, якщо є можливість. І якісь якісні планари. Для розуміння, який буває звук і що дає найбільший вау ефект особисто. Ну це вже теж може на годину стати, якщо щось зацікавить незаплановане.
Потім береш обрані навушники і обходиш ЦАПи в бюджеті. За годину легко вкластися можна.
Беруться навушники від Сеннх, від Баєрів і від Мезе. І що там іще хотілось. На одному дорогому ЦАП в магазині. Який значно вище бюджету, але обираєш же навушники. І це 5-10 хвилин. Ну нехай 20, щоб обрати конкретну модель. Я б іще Шури послухав би, якщо є можливість. І якісь якісні планари. Для розуміння, який буває звук і що дає найбільший вау ефект особисто. Ну це вже теж може на годину стати, якщо щось зацікавить незаплановане.
Потім береш обрані навушники і обходиш ЦАПи в бюджеті. За годину легко вкластися можна.
Последний раз редактировалось Ostin 09.01.2025 18:14, всего редактировалось 3 раза.
-
Hotspur
Member
в тебе аж 2 варіантаEntar: ↑ 09.01.2025 18:04То я ще навушники не вибрав
Відправлено через 31 секунду:
абсолютно точноOstin: ↑ 09.01.2025 18:08 Entar
Беруться навушники від Сеннх, від Баєрів і від Мезе. І що там іще хотілось. На одному дорогому ЦАП в магазині. Який значно вище бюджету, але обираєш же навушники. І це 5-10 хвилин.
-
lewerlin
Member
Палка в двох кінцях. Різні вуха по різному реагують на зміну джерела. Десь гіршає/кращає плавно і лінійно, а десь американські гірки.Ostin: ↑ 09.01.2025 18:08Потім береш обрані навушники і обходиш ЦАПи в бюджеті. За годину легко вкластися можна.
"Студійна" лінійка Шур(240/440/840) грає від будь-якої дірки на рівень дірки.
Сенхи плавають від "Вау!" до рівня копійчаної гарнітури.
Прикладів можна достобіса малювати.
Зверху комбінація АЧХ. "Темні" вуха+"темне" джерело і навіть цінитель низів проблюється.
Тут або "рівні" вуха(типу мої профільні Шури)+джерело за смаком, або "рівне" джерело+Мезе99
А ще можна піти в усі тяжкі - MSR7B і джерело з "балансом".
-
Hotspur
Member
поза бюджетомlewerlin: ↑ 09.01.2025 18:30А ще можна піти в усі тяжкі - MSR7B і джерело з "балансом".
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
сенхи 560 рівні як стіл. мезе я не пам'ятаю, я їх давно слухав. загалом сенхи передбачувані, мезе ні.lewerlin: ↑ 09.01.2025 18:30"Студійна" лінійка Шур(240/440/840) грає від будь-якої дірки на рівень дірки.
Сенхи плавають від "Вау!" до рівня копійчаної гарнітури.
Прикладів можна достобіса малювати.
Зверху комбінація АЧХ. "Темні" вуха+"темне" джерело і навіть цінитель низів проблюється.
-
Radio Bay
Member
Це нічого не дасть, треба мати розуміння, що требе шукати, та чого ти бажаєш, треба мати сформований музикальний смак та погляді, а без цього ти заплуташся, отримаєш кашу в голові та обереш незвісто що, спираючись на миттєве вау і не факт, що то буде ліпший вибір і, що з часом ти не виявиш недоліки. Найліпше, тут навіть обговорювати нічого, коли в тебе вже є техніка до якої звик та береш до дому на прослуховування на вихідні. Зараз не слухай багато. Обери з тих Fiio та iFi, то реальний план, та реальні перевірені девайсі. Тобі для початку вище даху. Та є 3 моделі звуку K5/7, R2R, iFi, не ускладнюйEntar: ↑ 09.01.2025 17:57Якщо помножити кількість навушників до тестування на кількість цапів то це треба в магазині провести декілька днів
До речі, слухати бажано на своєму знайомому матеріалі
Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
Так, тут просто, але там камрад ще й цап хоче обрати )Ostin: ↑ 09.01.2025 18:08Беруться навушники від Сеннх, від Баєрів і від Мезе. І що там іще хотілось. На одному дорогому ЦАП в магазині
-
MSiAventador
Member
Під свій цап на ES9038Q2M я обрав навушники які дають "95% якості звуку 7Hz Timeless за 42% ціни 7Hz Timeless".
Вгадайте що це за модель ...
Вгадайте що це за модель ...
-
Hotspur
Member
я не знаю що оце такеMSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:247Hz Timeless
-
MSiAventador
Member
-
Hotspur
Member
все одно не понятно. воно до HD 600 дотягує ?MSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:247Hz Timeless
-
MSiAventador
Member
До GSP500 дотягує та перетягує по деталям, але по басу на амплітуді - ні.Hotspur: ↑ 09.01.2025 19:33все одно не понятно. воно до HD 600 дотягує ?MSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:247Hz Timeless
-
Hotspur
Member
Sennheiser GSP 500 - це іграшка для геймерів молодшої школиMSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:35До GSP500 дотягує та перетягує по деталям, але по басу на амплітуді - ні.
-
MSiAventador
Member
Це напівзакрита гарнітура-флагман 2018 року у Сенхайзера.Hotspur: ↑ 09.01.2025 19:36Sennheiser GSP 500 - це іграшка для геймерів молодшої школиMSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:35До GSP500 дотягує та перетягує по деталям, але по басу на амплітуді - ні.
Вважай її "клоном" HD560S по тембру.
Последний раз редактировалось MSiAventador 09.01.2025 19:43, всего редактировалось 1 раз.
-
tablestikus
Member
Все залежить від глибини на яку ти готовий заморочуватися. Я б на твоєму місці взяв би перші навушники які сподобаються з першим цапом що сподобається з того переліку що тобі тут вже накидали і сидів би рік-два з ними і потім за бажанням кращого вже шукав би що більше подобається не спішно.Entar: ↑ 09.01.2025 17:57Якщо помножити кількість навушників до тестування на кількість цапів то це треба в магазині провести декілька днів, а тут по-перше магазин закриється, по друге комендантська година, по третє вдома не зрозуміють, і по четверте залишусь без роботи, і не буде на що купувати цап і колонки потім, так і залишусь з смсл. м3 і свен бф-11Hotspur: ↑ 09.01.2025 17:52 дурниці. треба послухати хоча б 7-9 варіантів з них пару дорогих і зрозуміти що навушникам не треба ЦАП за 100 000 гривень
-
MSiAventador
Member
-
tablestikus
Member
Для ігр вони ок, але для музики посередню плюс щоб якось грали треба викручувати гучність глохнучи.MSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:41Це напівзакрита гарнітура-флагман 2018 року у Сенхайзера.Hotspur: ↑ 09.01.2025 19:36 Sennheiser GSP 500 - це іграшка для геймерів молодшої школи
-
Radio Bay
Member
MSiAventador
Слухати затички від стаціонару то таке, імхо
Слухати затички від стаціонару то таке, імхо
-
Ostin
Member
Ось тут я б якраз не починав би шукати ідеальні комбінації по форумним відгукам. Звісно, є синергія, а є навпаки. Тому і кажу: навушники міряти на одному якісному ЦАПі, бажано найдорожчому з доступних для прослуховування. Причому якомусь дельтасигма, а не викрутаси з р2р чи мультибіт. Тобто це "стерильне" джерело дасть змогу обрати потрібні навушники. В такому сценарії навушники покажуть свій "характер" і будеш розуміти, чи вони світлі, чи темні.lewerlin: ↑ 09.01.2025 18:30Різні вуха по різному реагують на зміну джерела. Десь гіршає/кращає плавно і лінійно, а десь американські гірки.
Далі ці навушники по колу пустити на доступні по ціні ЦАПи - і вуаля, є комбінація, яка сподобалась ще в магазині.
-
Hotspur
Member
500 я не слухав але 560 це відкриті досить детальні навушники.MSiAventador: ↑ 09.01.2025 19:41Це напівзакрита гарнітура-флагман 2018 року у Сенхайзера.