GIGABYTE Radeon RX 7800 XT

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Народ, підскажіть, що не так?!
Відеокарта при навантаженні 60 градусів, може скинути оберти аж до нуля, і така фігня наче рандомно відбувається. Якось стрьомно. Мсі автобьорнер немає, і взагалі окремих програм нема!

У драйверах амд адреналін виставив, щоб вентилятори завжди крутили, але вони крутять, а потім, через якись рандомний час, вони відключаються, і так же рандомно включаються оберти. Вообщем не знаю!?
Dremjke
Member

Radeon такий Radeon зі своїм глючним нестабільним програмним забезпеченням.
daesz
Member

timetron666: 08.01.2025 21:09 Народ, підскажіть, що не так?!
Відеокарта при навантаженні 60 градусів, може скинути оберти аж до нуля, і така фігня наче рандомно відбувається. Якось стрьомно. Мсі автобьорнер немає, і взагалі окремих програм нема!

У драйверах амд адреналін виставив, щоб вентилятори завжди крутили, але вони крутять, а потім, через якись рандомний час, вони відключаються, і так же рандомно включаються оберти. Вообщем не знаю!?
В мене таке часто було на сапфірі найтро+ - пропелери включаються якщо температура перевищує 56-57*С, але за рахунок масивного охолодження воно дуже швидко скидало ці температури до 55 і нижче, і в результати отримував замкнутий цикл (у не вимогливих іграх), коли кожні 5 хвилин вентилятори включались на 10-20секунд на мінімальній швидкості.
Dremjke
Member

timetron666: 08.01.2025 21:09Мсі автобьорнер немає, і взагалі окремих програм нема!
Так в адреналіні же є графік кривої кулерів, налаштуй під себе.
Ответить